Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 152
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    O Shqiptar mos u nguteni me gjyku palidhje,po ku po e dine ju qe kjo eshte e vertet kjo munet me qen montim.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    O Shqiptar mos u nguteni me gjyku palidhje,po ku po e dine ju qe kjo eshte e vertet kjo munet me qen montim.
    Ai DARIUS sa i poshter vetem montime ben

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ke plot edhe ketu ne Shqiperi qe bejne veprime te tilla, vetem se ketu nuk i varrosin te gjalla, por i vrasin me plumb a me sepata....
    Dhe ke plot ketu ne Shqiperi qe vdesin per Turqine e kulturen turke...

"No Coment"

Vetem keqardhje dhe trishtim
    .................................................. ........................................

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ja dhe turkofilet e pare...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Mos tingllo gje tragjike kjo auuuu, lerni se su be kjameti ka vajza mjaft bota.Ka ca ligje e norma qe njeriu dallo nga kafsha,mbase kjo nxjer ne pah njerzit e kafshet .Pra njeriu ka e kafsha jo ,ate qe i mungo kafshes esht logjika e njeriut nderi.Nuk pat vajza e njellosi dhe nuk e lau at nder as baba as gjyshi.Vajza me islam mund te zgjedh ne dashuri po nuk ka drejt te njellos nderin e as kujt.Shum njerz i friksohen burgut dhe gelltisin turpin ,ky ligj nuk vlen ne Anadollin.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nje vajze 16 vjecare ne Turqi eshte varrosur e gjalle nga familjaret e saj mbas nje vendimi te marr per te shpetuar nderin e familjes, pse ajo kishte komunikuar me djem. Vajza e cila eshte identifikuar vetem me inicialet MM u gjet ne pozicionin ulur me duart e lidhura nga mbrapa ne nje grope 2 metra te thelle te germuar poshte kotecit te pulave ne Khata, ne provincen juglindore te Adiyaman. Vajza e raportuar si e humbur ne dhjetor u zbulua nga policia sipas disa informatave nga njerez qe kishin dijeni per fatin e saj. Sipas raportit te policise babai i vajzes ishte i ofenduar qe ajo, njera nga 9 femijet e tij, kishte komunikime me djem madje gjyshi i vajzes kishte ushtruar edhe dhune fizike per kete shkak.

Sipas raportit te policise numri i vrasjeve per nder ne Turqi eshte rreth 200 cdo vit, pothuajse gjysma e gjithe numrit te vrasjeve per shkaqe te ndryshme ne vend.

Lajmi ne origjinal: Turkish girl, 16, buried alive for talking to boys

Keto lloje vrasjes per te mbrojtur nderin, i bejn edhe ne mes te europes, ku mendohet se je ftillu icik nga mend e kokes.

Skandal si arrin nje prind te groposi gjalle me duart e veta, gjakun e vet !!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Ai DARIUS sa i poshter vetem montime ben
    Po bre shum i poshter,o zoteri nuk them se "DARIUS" e ka montuar ,por dikush tjeter.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nje vajze 16 vjecare ne Turqi eshte varrosur e gjalle nga familjaret e saj mbas nje vendimi te marr per te shpetuar nderin e familjes, pse ajo kishte komunikuar me djem. Vajza e cila eshte identifikuar vetem me inicialet MM u gjet ne pozicionin ulur me duart e lidhura nga mbrapa ne nje grope 2 metra te thelle te germuar poshte kotecit te pulave ne Khata, ne provincen juglindore te Adiyaman. Vajza e raportuar si e humbur ne dhjetor u zbulua nga policia sipas disa informatave nga njerez qe kishin dijeni per fatin e saj. Sipas raportit te policise babai i vajzes ishte i ofenduar qe ajo, njera nga 9 femijet e tij, kishte komunikime me djem madje gjyshi i vajzes kishte ushtruar edhe dhune fizike per kete shkak.

Sipas raportit te policise numri i vrasjeve per nder ne Turqi eshte rreth 200 cdo vit, pothuajse gjysma e gjithe numrit te vrasjeve per shkaqe te ndryshme ne vend.

Lajmi ne origjinal: Turkish girl, 16, buried alive for talking to boys
    Nuk kam pse habitem ketu te gjithe femrat turke i martojne me force, kjo ndodh vetem nga familja.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ja dhe turkofilet e pare...
    Injoranca spaska kufij........

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •