Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2008
    Postime
    55

Muhamedi a.s keshillon qe me vendos per ndonje pune te thuhet duaja e istihares

Nuk eshte tere e mira e kufizuar te ktheni fytyrat tuaja kah lindja ose perendimi,por e mire si e vertet eshte ajo e atij qe i beson Allahut dites se gjykimit melaqeve librit pejgambereve dhe pasurin qe don u a jep te afermeve jetimeve te varferve udhetareve lypseve dhe per lirimin e robeve dhe ai qe e fale namazin e jep zeqatin dhe ata qe kur premtoin e zbatoin dhe te durushmeve ne skamje,ne smundje dhe ne flaken e luftes.Te tillet jane ata te sinqertit dhe te tillet jane ata te devotshmit.

Nese dikush don me vendos per naj pune atehere le te fale 2 reqate namaz dhe le te thot kete dua ka thene pejgamberi :[/I][/B]

-O Zoti im,me diturin Tende kerkoi mbaresi.Kerkoi ndihme prej fuqise sate,kerkoi prej te mirave te tua te shumta,sepse ti ke mundesi kurse une skam mundesi,Ti din qdo gje kurse une nuk di,Ti je ai qe i din te fshehtat.O Zot,nese kjo pune imja (e emerton nevoien e tij),eshte e dobishme per fene time dhe jeten time,per kohen e tashme dhe te ardhmen,ma mundeso mua qe te realizohet kjo,ma lehtso kete dhe me beko ne te.E nese eshte e demshme per fen dhe jeten time per kohen e tashme dhe te ardhmen,largoie kete nga une dhe me largo mua nga kjo,e me percakto mbaresin kudo qe te jete dhe me bej te jem i knaqur me tej.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    a ben te thuhet ne gjuhen shqipe kjo apo ne gjuhen e pejngamberit Muhamedit a.s
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Normal qe po

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •