Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-02-2010
    Postime
    2

Gazetat dhe Revistat e DIASPORES

Pershedetje forumist/e,

Ndoshta pak e vrazhde qysh ne postimin e pare te kerkoje ndere nga ju, por jam duke punuar nje teze rreth Shtypit Shqiptare ne Diaspore, dhe me duhen disa gazeta dhe revista qe publikohen ne diaspore. Kam hulumture ne shume forume, uebsajte, blogje, per te zbuluar se kush jane gazetat/revistate qe publikohen ne diasporen tone por fatkeqsishte, vetem 4-5 gazeta kam mundur ti gjej.

Prandaj, nese e dini ndonje do te ishte shume e selljshme nga ana juaj ta postoni ketu (qofte dhe vetem emrin e gazetes/revistes).

Ju faleminderit per mirekuptim.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nga me seriozet

nga me seriozet duket te jete gazeta illyria ne shba...ne angli ku komuniteti shqiptar eshte me i vogli komunitet ne europe ke dy gazeta..njera e perdyjaveshme dhe tjetra mujore...gazetat me kot ne kontinent...duket shfrytezojne hapesirat per fonde nga qeveria britanike dhe o burra kan mbledhe do katundare dhe shkruajne gazete...te gjitha shkrimet e tyre i marrin nga interrneti...shqiptaret e italise kan gazeten e tyre ..po keshtu edhe shqiptaret e greqise....pastaj ke edhe gazeta te kosoves qe kan deget e tyre neper europe dhe krahas botimit per kosove dalin edhe per diaspore...me te kerkuarat jane gazeta bota sot dhe revista kosovarja...

Citim Postuar mė parė nga badintern1 Lexo Postimin
    Pershedetje forumist/e,

Ndoshta pak e vrazhde qysh ne postimin e pare te kerkoje ndere nga ju, por jam duke punuar nje teze rreth Shtypit Shqiptare ne Diaspore, dhe me duhen disa gazeta dhe revista qe publikohen ne diaspore. Kam hulumture ne shume forume, uebsajte, blogje, per te zbuluar se kush jane gazetat/revistate qe publikohen ne diasporen tone por fatkeqsishte, vetem 4-5 gazeta kam mundur ti gjej.

Prandaj, nese e dini ndonje do te ishte shume e selljshme nga ana juaj ta postoni ketu (qofte dhe vetem emrin e gazetes/revistes).

Ju faleminderit per mirekuptim.
    Pėrshėndetje i nderuari bedintern1
    e keqja qenka se ty tė interesuaka pėr revistat qė botohen nė ditėt e sotme. nėse tė hyn nė punė njė periodė kohore e pak mė hershme, atėherė ta bėj tė ditur se nė Danimarkė, nė Qendrėn pėr Refugjatė tė Kryqit tė Kuq Danez kemi pasur njė redaksi dhe kemi nxjerrė edhe gazetėn tonė.
    Nė periodėn 1999 - 2003 janė botuar kėto revista e gazeta:
    1. "Shpirti shqip i mėrgimtarit" ( dikund rreth 20 numra)
    2. "Qėndresa" ( dikund rreth 12-13 numra )
    3. "Agu" - revistė pėr gjėzėtari ( 2 numra)
    4. "Gatojca " ( tė rejat e qendrės nxorėn numrin e parė tė revistės pėr gatimin )
    Kėto revista janė botuar nė qytetin Randers tė Danimarkės

Po kėshtu, nė Kopenhagė tė Danimarkės nisi tė botohej revista "Aktuale". Tash kjo revistė del si faqe interneti me tė njėtin titull.

Tė dėshiroj punė tė mbarė!

Respekt pėr ty,
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •