Postuar më parë nga
mesia4ever
Po cka jam duke folur une deri tashti o Gimi, per cka kam fol une qe 3 vite qe jam anetar i ketij forumi (-1 muaj qe kam qene i perjashtuar). Jo nje dreq, po dy?! A po them qe po provokohen ne piken e dobte, pra kjo eshte e keqja qe na ka mbet, kjo feja..., Gruevski eshte duke punu me politike, duhet me u bashku shqiptaret me debatu politikane me shiku si te dalin nga kjo gjendje. Dhe mos te harrojme nese reagojne keta islamiket-vahabet dhunshem, shqiptaret do te jene humbes, pasi pa marre parasysh kush e ka fajin, shqiptaret do te fajesohen si 'ekstremiste islamiste', ashtu perkrahni perseri Al Kaiden e Bin Ladenin, e hapni forume te fese duke bere xhihad perseri se ju mbrojne Talebanet, bejeni Ameriken armik dhe do te shkoni drejt kaosit total, keshtu ngadal ngadal jau marrin te drejtat, dhe ju detyrojne me leshu shtetin. Skeni me pas perkrahjen e Amerikes, pas 11 shtatorit krejt ka ndryshu qeshtja, e pe sa veshtire u be Kosova shtet, e le me ju qe konsideroheni si fetare te medhenje, ani ma ai budallai qe dashti me ju shit arme atyre, kuku nane kerkah s'jane keta njerez. As Kosova nuk do te mund te reagoje pasi eshte shtet ne fillin e saj, e as Shqiperia megjithese eshte ne NATO, NATO nuk deshiron me i pas punt keq me Maqedonasit, pra me sllavet dhe eshte duke i rikuperuar marredheniet tashme qe 10 vjet. Pa ndihmen e USA qeqenet jane duke luftuar qe 20 vjet, po a kane arritur dicka me xhihad e islam, veq jane shkaterru totalisht, enden neper shtete evropiane. Kurdet ne kohen e Sadamit luftuan me dhjetera vite, iu ndihmoi Bushi (shejtani-kryqtari sic u thuani ju bashke me at Olsi Jazexhine, injorantin fetar budalla e hipokrit, por na e quajme aleat te popullit shqiptar) dhe tashti po gezojne njefare lirie - autonomie ne shtetin e Irakut. Mos te flasim se tashti shqiptaret e ballkanit nuk jane as ne axhende te faktorit nderkombetar, u pa me liberalizimin e vizave, Shqiperia eshte me afer pasi jane njerez me te mencur dhe nuk i kane mireprite organizatat 'bamirese' arabe. Po mire ka me u bo, si ta maroni nje xhami ne Shkup krejt mire ka me u bo, mos t'jau nin.
Keni me pa, ky Gruevski ka me jau bo nje kollofi.
Tung
Krijoni Kontakt