Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 33 prej 38 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 378
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    po more po si nuk ka..!
    p sh shqipria eshte nje vend i perbere prej me shume se 80%muslimane
    mjafton qe ti i beson ketij 80%.

ti ose ben gjoja ose nuk e di realitetin ne shqiperi,
    e di ti behar qe vete muslimanet ne shqiperi nuk i shohin me sy te mire islamistet? Psh nje grua qe vesh shami ne shqiperi shikohet me sy te keq nga vete ai 80%.

nejse,
    fshati jot mbase ka 80% apo 100% musliman, por shqiperia mesatarisht ka ca me pak. mbas komunizmit me pak akoma,
    ju fetaret pa dallim feje zini nje 10% me zor.

ne shqiperi ndryshimi i vetem mes nje muslimani dhe nje te krishteri eshte qe njeri feston pashken dhe krishtlindjet, tjetri bajramin.
    ne fakt dhe keto i festojne bashke se ftojne njeri tjetrin per ta festuar se bashku.
    Ja realiteti shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 17-02-2010 më 11:30

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    p sh shqipria eshte nje vend i perbere prej me shume se 80%muslimane
    Kosova po ashtu mbi 99.99% musliman
    eshte Bosnia e cila eshte shumice muslimane! keto ishin vetem ne ballkan!
    pa lere me Turqine myslimane e cila eshte nje nga fuqite me te medha ne evrope!!
    Zor qe Shqiperia i pranon te gjith at popull
    Pastaj Kosovoa nuk ka territor per vehte ,ngusht jemi ketu mos na bej telashe
    Ndoshta ne turqi (sna rruhet)

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Xhamit jan identitet per shqitparet !
    Kishat jan per sllavët dhe grekët !
    Me pranimin e fesë Islame, ne shkurt e shqip u kemi ber te ditur kojshive tan, qe s'jemi si ta !
    Turqit si kem konsideruar asnjehere armik te kombit shqiptar, perkundrazi ata kan meritat e shpetimtareve.

Sa i perket alfabetit, ka qen njesoj per ne, dac ai latin, dac ai arab. Po e them kete, se po ta kishim zgjedhur ate arab, sot do e kishim kritikuar ate latin.
    Uaa nuk di te qesh apo te qaj....po e marre si shaka se ndryshe s'di si tju gjykoj 'Normal'.
    Ke bere gafa nga fjala e pare deri tek e fundit te shkrimit tend.

Per punen e fese beri lufte Bosnja, nje gjak kishin me serbet 'sllav' apo jo? Tani na thua qe identiteti i Shqiptarve eshte xhamia.
    Pse nuk ben lufte Shqiptaret-Kosovar per te drejtat e fese ndaj Serbit ehh?? Je ne vete apo sje??

Mos ofendo historine Shqiptare per gjykimet e juaja te shtrembura!!! 500 ishin shume ndaj sundimit te Turqise..... ca s'te lexojne syte ketu....kam edhe une faj qe i lexoj...Wow

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ja edhe dy SHKIJE tjer qe jan kunder shqiptarve musliman edhe sa shkije jan ne forum ?

Ateistat jan rreziku i kombit ato cdoher kan ngran e kan pi me shkijet , bashkim-vllaznim mo , e fatkeqsisht ato ish komunista kan len pasardhesit e tyre , psh kto dy ekzepmparet : Kronike dhe xfiles .

Largohuni prej ksaj teme , se nuk kerkuam mbeshtetjen tuaj , i kryjm na punt e tona , tema ishte per te kerku mbeshtetjen e shqiptarve kundrejt shkijeve (ne te cilin grup beni pjes edhe ju).
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ti ke plotesisht te drejte,
    po me thuaj kush deshiron te shkoje ne 1/3 e botes (qe per ironi quhet bota e 3-te).
    Xfiles, un kam deshir por jo ne te gjitha vendet ma me deshir vizitoj shtetet e magrebit,Dubai,edhe disa qe sme kujtohen sesa ne cdo vend te amerikes latine afrik apo azi , natyrisht si turist!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Macedonet iu referohen shqiptarve si musliman ne menyre qe te kene me shume perkrahje nga shtetet europiane te cilat jane krishtere. E vertetea eshte se atyre nuk ju pengon feja muslimane por iu pengon kombi shqipetar. Nese me pyesni se a do te deshiroja me shume nje xhami apo nje kishe ne qender te Shkupit, do te kisha pelqyer nje xhami, dhe kete vetem per arsye se e deshirojne vellezerit e mi shqiptar. Shkupi eshte toke shqiptare dhe do te preferoja te ndertohet ajo qe u pelqen shqiptarve. Macedonasit le te ribullgarizohen dhe te riserbizohen dhe te kthehen ne vendin e tyre e ta mbushin me kisha e me qfare te dojne.
    Thene shkurt, me shume e perkrahe nje deshire te nje shqiptari se nje deshire te nje sllavi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Mir jau bojn kta maqedont shqiptarve se shqiptaret ne Maqedoni nuk ja majn vehtit shqiptar po talebanc kurgjo skan bo shqiptart atje per atdhene e tyre pos kan vajtur pas islamit...
    S'ke faj ti, ta kem ndertu katedralen ne kryeqender te kryqytetit dhe ti pafije turpi shan shqiptarin per ti dal hak maqedonit ?!

Perpara pleqt e tan thoshin, kete e din edhe katoliket qe sun gjejshin vajza per tu martuar dhe rrejshin rreth fejes se tyre, po nejse, pleqt e tan thoshin : Per tu be katalik, duhesh mu bo niere shkja, dmth qaq i keq qe eshte ai dyftyrsi e bukpermyz qe edhe shkavi eshte me i ndershem se ata ne krahasim, e per ne shkavi eshte KOMBI I DEXHALLIT!

ps: Soni, versionin e historis qe lexove, i permbahem dhe me kete kokederr qe citova, ate e vulosi !

Musliman
    Anëtarësuar
    16-02-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    4
    Ketu në grupin komuniteti musliman po më duket se paska më shumë jo musliman se sa musliman edhe cka është më e keqe po e shof se disa pseudo patriot nuk po e njofkan asë historin e kombit shqiptar. Eshtë mirë që kur te poston njeriu ne forum te postoj gjera qe njerzve u bejn dobi. Kisha me i pytur disa qe nuk po dua ti ceku me emra se cili komb ne botë nuk ka fe. Ateizmi tek ne shqiptaret ka ardh nga sllavet ne si komb e kemi ruajtur identitetin ton permes fes islame e nese nuk bindet ndokush mesoni se mesimi do tju bej dobi. Historija jon eshte e shkruar sipas ideologjive qe kan kaluar kendej pari ndersa e verteta eshte krejt ndryshe. Si gjenez ilami ka rrjedha nga gadishulli arab kurse turqit ate e kan mvetsuar dhe prap jan turq. Edhe ne shqiptaret qe jemi musliman do te jemi prap shqiptar. Nuk e di si do te dukeshin shqiptaret e pa fe sdi ku do tja nisin zanafilles se vet. Sa i perket drenices kisha me i than drenicakut se edhe une jam drenicak ku ke ne luften e fundit qe po shitesh kaq patriot. Nese po thirr ne shkenc atehere thirr ne shkenc te mirfillt. Besoj se edhe shkencen e mirfillt se njeh. Jam i bindur se sikur stergjyshi yt me qen e mundur me u rikthye ne jet me siguri kish me luftue me ty. Nese deshirojm ndoken me qortue athere ate beje me fakte e jo me gjera te mveshura apo me te pa verteta. Une se njoh hoxhen e morines por nuk kam degjuar qe ata qe flasin me fakte ta thon ndonje te keqe per te. Islami do te jet prezent ne keto troje deri ne fund te kesaj bote bile ai do sforcohet duke ju pergjigj sfidave shkencore deri ne fund. Per ata qe qe e njohin islamin skam qka flas se ata i din fjalet e te madhit zot kurse per ata qe se njohin islamin dhe te verteten e njerzimit le te studiojn pak dhe do ta shofin ku eshte e verteta. Per ata qe e kan frik te verteten le te mveshen per te fortit se qashtu kan punuar gjithëmon njerzit e ligj dhe dyftyrshat. Pra duhet te ndertohet xhamija ne shkup bile duhet te ndertohet edhe xhamija tjera ku jane rrenuar nga serbet, maqedonasit apo edhe nga komunistat shqiptar.

i/e regjistruar Maska e Abdulrrahmani
    Anëtarësuar
    15-08-2009
    Postime
    129
    Citim Postuar më parë nga jeset Lexo Postimin
    Ketu në grupin komuniteti musliman po më duket se paska më shumë jo musliman se sa musliman edhe cka është më e keqe po e shof se disa pseudo patriot nuk po e njofkan asë historin e kombit shqiptar. Eshtë mirë që kur te poston njeriu ne forum te postoj gjera qe njerzve u bejn dobi. Kisha me i pytur disa qe nuk po dua ti ceku me emra se cili komb ne botë nuk ka fe. Ateizmi tek ne shqiptaret ka ardh nga sllavet ne si komb e kemi ruajtur identitetin ton permes fes islame e nese nuk bindet ndokush mesoni se mesimi do tju bej dobi. Historija jon eshte e shkruar sipas ideologjive qe kan kaluar kendej pari ndersa e verteta eshte krejt ndryshe. Si gjenez ilami ka rrjedha nga gadishulli arab kurse turqit ate e kan mvetsuar dhe prap jan turq. Edhe ne shqiptaret qe jemi musliman do te jemi prap shqiptar. Nuk e di si do te dukeshin shqiptaret e pa fe sdi ku do tja nisin zanafilles se vet. Sa i perket drenices kisha me i than drenicakut se edhe une jam drenicak ku ke ne luften e fundit qe po shitesh kaq patriot. Nese po thirr ne shkenc atehere thirr ne shkenc te mirfillt. Besoj se edhe shkencen e mirfillt se njeh. Jam i bindur se sikur stergjyshi yt me qen e mundur me u rikthye ne jet me siguri kish me luftue me ty. Nese deshirojm ndoken me qortue athere ate beje me fakte e jo me gjera te mveshura apo me te pa verteta. Une se njoh hoxhen e morines por nuk kam degjuar qe ata qe flasin me fakte ta thon ndonje te keqe per te. Islami do te jet prezent ne keto troje deri ne fund te kesaj bote bile ai do sforcohet duke ju pergjigj sfidave shkencore deri ne fund. Per ata qe qe e njohin islamin skam qka flas se ata i din fjalet e te madhit zot kurse per ata qe se njohin islamin dhe te verteten e njerzimit le te studiojn pak dhe do ta shofin ku eshte e verteta. Per ata qe e kan frik te verteten le te mveshen per te fortit se qashtu kan punuar gjithëmon njerzit e ligj dhe dyftyrshat. Pra duhet te ndertohet xhamija ne shkup bile duhet te ndertohet edhe xhamija tjera ku jane rrenuar nga serbet, maqedonasit apo edhe nga komunistat shqiptar.
    Pergjigje solide. Sikur te mos ishte Islami, sot o do ishim Serb o Bullgar o Grek. Allahu u a shperblefte atyre qe kan ardhur para 6 shekujsh per te perhapur Islamin ne trojet tona. Sa e sa shehida kan vdekur. Sot e sot ne falemi ne ato xhamija te bera para qindra vjetesh...

Dhe ngadhnjimi vjen fal Allahut Subhanuhu we teala.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Abdulrrahmani Lexo Postimin
    Pergjigje solide. Sikur te mos ishte Islami, sot o do ishim Serb o Bullgar o Grek. Allahu u a shperblefte atyre qe kan ardhur para 6 shekujsh per te perhapur Islamin ne trojet tona. Sa e sa shehida kan vdekur. Sot e sot ne falemi ne ato xhamija te bera para qindra vjetesh...

Dhe ngadhnjimi vjen fal Allahut Subhanuhu we teala.
    Plotesisht me ty jam ALLAHU te shpefrbleft

Faqja 33 prej 38 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •