ju qe votoni po
ca ndihmoni ju apo thjesht se klikonin po?
Po
Jo
Nuk kam qendrim
Ndoshta
ju qe votoni po
ca ndihmoni ju apo thjesht se klikonin po?
JO SEKS PARA MARTESE
Ajo ka bere per humanitetin, ti vertete e pret Nene Terezen me kallashnikov ne duar duke sulmuar forcat e USA e duke shpallur xhihadin, ju do te thoshit se atehere do te bente shume me shume per shqiptaret. Ju skeni kurrfare morali as privat e as kombetar. Ju jeni sikur femijet 5 vjecare, mos t'i ofendojme femijet duke iu krahasuar me juve. Me emrin e saj shume shqiptare jane organizuar e inspiruar duke krijuar organizata bamirese, per juve kjo s'eshte asgje. Ju i doni ndihmat e vahabeve qe i veshin femijet me shami e burka
Oooooooooooooooo me kend po flas edhe une...![]()
Eshte interesante se edhe nje numer i konsiderueshem i maqedoneve kundershtojne kete projekt. Jane ne pyetje shuma te medha te mjeteve buxhetore te harxhuara kot, edhe vete maqedonet kerkojne racionalitet ne harxhimin e buxhetit, ne vend te permiresimit te gjendjes ekonomike te vendit, mjetet harxhohen ne forma me palogjikshme te mundshme.
Sa te keni tipa si ai qe ka shkruar perfundi teje (qe ka te ju me shumice) qe e qet fene para kombit, mos prit fjale ma t'mira, bile mundet me ndodhe qe ndegjon/lexon fjale hala ma t'keqe.
Pastaj arsyeja e atyre fjaleve jo aq te mira qe i kam shkruar une me heret per juve, eshte inati im qe ju tradhtuan juve aq leht, shum me leht se neve. Ju faktikisht e fituat luften dhe ishit ne pozite me te mire se bullgaret, por ju e leshuar kemben dhe kapet rrenjen. (ndoshta e din perrallen e dhelpres dhe ujkut).
Ah besa, mos u habit shum se nuk je as i pari e as i fundit qe e habitin fjalet e mia, i duken te renda dhe ndoshta te pakuptimta ose te parsyeshme, por pas nje kohe te kujtohen fjalet e mia dhe e kupton shum mire qe une kam pa veq pak ma larg se ti.
T'pershendes
Ps.: Ortodoks po te dukem une ty, apo çka deshe te thuash me ate ne fund ?
c'ka spo sheh syry i njeriut.....cka spo ndegjone.....sa cudi....
ishime ne ata qe kosovareve ne kohen e luftes ua hapem dyert e shtepive tona,dhe nuk i pyetem....a je musliman nese sje 'ske vende ketu....
dhe kure ndihmuam financiarishte dhe materialishte tani per rastin ne shkodres,nuk tham vetem per ata shqipetar qe jan musliman....
ncncn......
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Aspak !Ps.: Ortodoks po te dukem une ty, apo çka deshe te thuash me ate ne fund ?
Pergjigjeja ime ishte me atë linkun që e postovao edhe shumica janë fundamentalist siç mendojnë shumica ( disa me qëllim) , por e kunderta ,shumica kan gjak shqiptari ..
Nuk di se cili mendon .?Sa te keni tipa si ai qe ka shkruar perfundi teje (qe ka te ju me shumice) qe e qet fene para kombit, mos prit fjale ma t'mira, bile mundet me ndodhe qe ndegjon/lexon fjale hala ma t'keqe.
Me vend kjo .Pastaj arsyeja e atyre fjaleve jo aq te mira qe i kam shkruar une me heret per juve, eshte inati im qe ju tradhtuan juve aq leht, shum me leht se neve. Ju faktikisht e fituat luften dhe ishit ne pozite me te mire se bullgaret, por ju e leshuar kemben dhe kapet rrenjen. (ndoshta e din perrallen e dhelpres dhe ujkut).
.Ah besa, mos u habit shum se nuk je as i pari e as i fundit qe e habitin fjalet e mia, i duken te renda dhe ndoshta te pakuptimta ose te parsyeshme, por pas nje kohe te kujtohen fjalet e mia dhe e kupton shum mire qe une kam pa veq pak ma larg se ti
Përkundrazi , komentet e tua kanë qenë patriotike , dhe kam lexuar me vëmendje , siq e di edhe vetë shumë shpesh kam kërkuar ndihmë nga ti në PP , por nuk më pëlqen kur sulmon gjithë shqiptarët e Maqedonisë , sepse jemi patriot shumica :
Vlersoje vetë shumicën Baca Zeus .
Këtu e shef shumicën :
Për pavarsin e Kosoves :
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliri. : 05-02-2010 më 20:26
Faleminderit, do te deshiroja qe krejt shqiptaret te mendonin si ti oj vajze nga Tetova. Ka edhe kesi personash qe mendojne ashtu, por shpresoj qe ata te pendohen dhe t'i pranojne si vellezer te gjithe njerezit.
Mua sinqerisht me vjen keq cka po ju ben kjo parti ekstremiste qe eshte tashme ne pushtet ne Maqedoni duke ua mohuar te gjitha te drejtat, por kjo eshte politika e tyre fatkeqesisht. Une kam shoke te punes shqiptare nga Maqedonia, keta jane njerez normale qe i respektojne te gjithe njerezit pa marre parasysh besimin, nuk jane ekremiste te tipit Gostivari_usa qe din vetem te ofendojne e te bejne provokime. Faleminderit Zotit per patriotet e vertete shqiptare, qe nuk bijne ne provokime nga fetaret islamike, dhe nga keta te qeverise Maqedonise, me dy thika po provokohen shqiptaret e Maqedonise, shpresoj qe asnjera te mos ju bej dem, per kete do lutem. Vetem te bashkuar mund te bejme dicka, te ndare thyhemi lehte...
Une personalisht nuk do te deshiroja as xhami e as ndertesa fetare hiq, boll me shpenzime koti politike. Por do te deshiroja qe ne kete projekt te futej nje permendore sa me e madhe e Nene Terezes, per ta nderuar vepren e saj krishtere e humaniste. E ne ate permendore, ky citim me shkronja te medha.
"By blood, I am Albanian. By citizenship, an Indian. By faith, I am a Catholic nun. As to my calling, I belong to the world." As to my heart, I belong entirely to the Heart of Jesus.
Nga gjaku, jam shqiptare. Jam qytetare. Nga besimi jam murgeshe katolike. Nga thirrja, i perkas krejt botes. Nga zemra, i perkas Zemres se Jezusit'.
Krijoni Kontakt