Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Kujtime nga e kaluara.

Po e hap kete teme ne te cilen propozoj te sjellim kujtime dashurie nga kohe e shkuar.

Meqe une e hapa temen do sjelle vetem disa fragmente:

Isha student ne vitin e pare te studimeve, i turpshem, i terhequr ne vetvehte, i varfer - parakushte keto jo premtuese per ndonje romance...por meqe zemren se komandon askush edhe une rashe ne dashuri. Ne konviktin studentor nr.2 banonte nje goce, hmmmmmmmm me dukej se ishte me e bukura ne bote. E shikoja cdo dite, e ruaja i meshehur ne qoshe. I shkruaja cdo dite letra te paderguara dashurie te cilat me zverdheshin ne xhepa pa pasur guximin e duhur qe te ia dergoja......
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Kujtimi me i hidhur i jetes time : Gusht 198?.....Ndodhemi ne nje stacion treni ...ndahemi me ndjenjen me te dhimbshme qe nuk do takohemi me kurre ........

Dead silence vs horror of being apart
    !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Kujtimi me i hidhur i jetes time : Gusht 198?.....Ndodhemi ne nje stacion treni...ndahemi me ndjenjen me te dhimbshme qe nuk do takohemi me kurre ........

!
    Ah sikur te kishin mundesi te flisnin keto stacionet e trenave, do te mund te tregonin lloj lloj historirash...

ps. per ate pyetjen, pure intuition Viola te pershendes.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sot s'dua ta kujtoj asnje,ani qe me sillen verdall ne koke!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Kujtimi me i hidhur i jetes time : Gusht 198?.....Ndodhemi ne nje stacion treni ...ndahemi me ndjenjen me te dhimbshme qe nuk do takohemi me kurre ........

!
    Zakonisht romanet moderne vazhdojn me keto stacionet sepse shkrimtaret medioval nuk kishin stacione qe te fillonin romanin e tyre.
    Mirpo asaj qe i vura shume kujdes ishte viti 198, dmth qenka roman i vjeter sa historia. Te kalosh 1812 vite dhe te ndihesh akoma dhimbje eshte e cuditshme.
    Gjithsesi si nje njeri human qe jam te jap ngushullimet e mia dhe shpreh keqardhje per dhimbjen tende.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Zakonisht romanet moderne vazhdojn me keto stacionet sepse shkrimtaret medioval nuk kishin stacione qe te fillonin romanin e tyre.
    Mirpo asaj qe i vura shume kujdes ishte viti 198, dmth qenka roman i vjeter sa historia. Te kalosh 1812 vite dhe te ndihesh akoma dhimbje eshte e cuditshme.
    Gjithsesi si nje njeri human qe jam te jap ngushullimet e mia dhe shpreh keqardhje per dhimbjen tende.
    Te vish nga nje kohe medieval dhe akoma te sjellesh te gjalle : Pavdekshmerine , Virtytet , nje Dashuri te Pacmueshme , Talent , nje Bukuri Engjellore ( magical eyes = what you see it's what you get )dhe te te jepet mundesia ta Perjetosh edhe nje here nga e para jeten ,do te thote qe te mos jesh nje ordiner Time Traveller , por te kesh EPERSINE /SUPREMACINE qe jo gjithkush mund te kete ate privilegj ....Dmth qe ti po me kurorezon me medaljen e arte : "Of being the CHOSEN ONE ! "

Nice and come again !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 29-10-2010 mė 16:37
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pse duhet te kujtojme vetem dhimbjen qe le nje dashuri, dhe jo dhe momentet e gezueshme qe na dhuroi? Sa mosmirenjohes, egoista qe jemi! Sa vdesim te luajme cik rolin e viktimes!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Edhe me aq mbarove nuk ja dhe asnje leter?!!!

Normal qe nuk ia dhashe kurre dhe per kete shkak mbeten vetem kujtime, perndryshe nuk do ti sillja si kujtime> Dhe zakonisht skur po e shihni edhe vet, nuk sjellim kujtime te mebla, por vetem aso te hidhura, per fat te keq...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Poeti,te pershendes.
    Mendoj,shume nga ne bartim nga nje plage me vete,ndoshta gjithe jeten,deri ne varr.Edhe une e barte timen.
    Isha ne studime ne Prishtine dhe u njoha me nje vajze qe ishte dy vite me e re.Vajza studjonte ne tjeter dege dhe me pelqente shume,vecanerisht me pelqente karakteri i saj dhe menyra se si fliste.Me pak fjale,ishte shume terheqese dhe shpejt me beri per vete.Deri ketu ne rregull.
    Problemi im filloi kur vajza e hetoi qe une isha i mahnitur nga ajo,se s`kish si te mos e hetoje kete gje qe shihej aq qarte …dhe si ne zakon,ajo e kishte ne dore punen tone dhe e filloi lojen.
    Vajza e beri lojen mire,qe me pat tha fare!Kalova shume nete pagjume teksa pritja nje pergjigje pozitive nga ajo…keshtu kaluan javet… dhe me ne fund ajo zbuti zemren dhe me pranoi!Per mua ishte e qarte: ky eshte fati im!Me kete vajze dua te jetoj deri te vdes!,mendoja me vete.
    U morem vesh per disa gjera qe ishin baza e ardhmerise sone dhe ajo ishte e nje mendjeje me mua.
    Kaluan dy muaj e gjysem dhe ne kete kohe nuk ishim shume intim!Une nuk doja te jemi shume intim.Papritmas e kuptova qe ajo nuk kishte qene krejt e sinqerte me mua!U deshprova teper! U takuam vetem edhe njehere.
    Ishte mbremje dhe per habine time, ajo erdhi ne takim e veshur me te njejtat jeans dhe te njejten bluze si ne takimin e pare,kur me pat pranue!
    Kur e pashe,ndjeva nje dridhje te befte qe
    me pershkoi njehere kembet, e pastaj gjithe trupin deri ne koke!Pastaj ndjeva nje zbraztesi te paperjetuar me pare!…dhe i thashe shkurt : me genjeve,nuk ta fale dot!Dhe u ndava nga ajo.
    Une ika ashtu bashke me zbraztesine time qe e ndjeja ne trup, e cila pas nje kohe m`u kthye ne plage te cilen e barte edhe sot!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Luli X : 29-10-2010 mė 17:04

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Te vish nga nje kohe medieval dhe akoma te sjellesh te gjalle : Pavdekshmerine , Virtytet , nje Dashuri te Pacmueshme , Talent , nje Bukuri Engjellore ( magical eyes = what you see it's what you get )dhe te te jepet mundesia ta Perjetosh edhe nje here nga e para jeten ,do te thote qe te mos jesh nje ordiner Time Traveller , por te kesh EPERSINE /SUPREMACINE qe jo gjithkush mund te kete ate privilegj ....Dmth qe ti po me kurorezon me medaljen e arte : "Of being the CHOSEN ONE ! "

Nice and come again !
    Ateher kete medalje te arte e ke merituar shoqja ime VIOLA. Pra nuk qenkam gabuar une po flisnim per te njejten kohe per te njejtet vite. Kur shkruaj gjithmon kujdesem jo per bukurin ortografike por per kuptimin artistik. Me kete shkrimin tend me le te kuptoj mua dhe te tjerve qe shkrimet e mia bazohen ne gjera te sakta.
    Nese me lejon ta them ne kofidenc me apo pa dashje edhe ti me dekorove me nje medalje te arte, te argjend, ska rendesi, e rendesishme te jem tek te paret ne podium.
    Viola ti me sulmo gjithmon per te njejtin fakt, sensin e inferioritetit. Me shikon mua dhe verbohesh nga drita, brenda teje ne ate erresir te frikshme fshihet ambicja.E di qe me stimon, nuk mund ta kundershtosh as vet sepse do dilje jasht botkuptimit tende (nese ke nje botkuptim).
    Hahahahahahah kur ta mbarosh se lexuari dua reputacion sepse edhe ti me siguri do jesh dakord me mendimin tim hahahahaahah
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •