Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Udhëheqësit politikë në Maqedoni, pa vizion dhe pa kulturë

Popullta etnike shqipetare ne Maqedoni ,aktualishe njihjet s'i nje popullate me me pake te drejta kombetare, sociale, politike, ekonomike, ne evrope. Keto padrejtesi ,nuk jane s'i rrezultat i politikes hegjemoniste te sllavo -maqedoneve , pore kjo plitike hegjemoniste eshte instaluare nga vete udheheqesit shqipefoles ,analfabet dhe frigacak,ne maqedoni.

S'imbas mendimit time personal , nje analfabet munde te quhet edhe nje akademik, ne qofte se ai eshte vetem per veten e tije dhe frigacak.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 02-02-2010 më 17:45

Pikes i ke ra!

Shqiptaret ne Maqedoni kane nevoje per t'ju hap syte dhe per t'ju treguar se ku po i con naiviteti i atyre qe u kane dal per zot per t'i perfaqesuar!

Kenaqen vetem duke u vesh polic komunal, duke mbajt celesa kashte, duke bere temena, duke pi caj e kafe e duke degju tallava!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    qka po kahen shqiptart per t drejta tyne. i kan tana drejtat. neper qdo katun ka 2-3 gjamia e qka po dojn ata ma mir. le t shkojn e det a faline beshvaktin gjith diten. badihava e kan kta budallt se budallen as zoti nuk e nimon.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    qka po kahen shqiptart per t drejta tyne. i kan tana drejtat. neper qdo katun ka 2-3 gjamia e qka po dojn ata ma mir. le t shkojn e det a faline beshvaktin gjith diten. badihava e kan kta budallt se budallen as zoti nuk e nimon.
    faleminderit vella nga Kosova ????!!!!!!!!!!!!!

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin

Pershendetje Ferizaj !!

Mos e sertoni temen he,he,he, Ne Maqedoni shqipetaret ndahen ne tre kategori grupe ,njerezish.

1) Mulla kurkushat ,Miftijte , Ulemate, Hoxhallaret, me kurse nate,dhe havuzat me kapuca tentenje (terllika te bardhe ,samolez )

2) Politikanet shqipefoles --- Kopila sllave ,qe me siguri gjeneza e tyre munde te jete shume e perziere,qe s'ju ka mbetur asnje "grame identiteti shqipetare .

3) E ashtuquajtura intelegjence, shqipetare ne Maqedoni , frigacak dhe analfabet.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,446
    Postimet në Bllog
    22
    TeovaMas, perse i nxin shkronjat kur shkruan, nuk shkruan dot normal si gjithe ne te tjeret?

Albo

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    TeovaMas, perse i nxin shkronjat kur shkruan, nuk shkruan dot normal si gjithe ne te tjeret?

Albo
    edhe une i nxi shkronjat nganjehere ...
    por kjo ska domethanje te nevorzitetit...

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin

Pershendetje Ferizaj !!

Mos e sertoni temen he,he,he, Ne Maqedoni shqipetaret ndahen ne tre kategori grupe ,njerezish.

1) Mulla kurkushat ,Miftijte , Ulemate, Hoxhallaret, me kurse nate,dhe havuzat me kapuca tentenje (terllika te bardhe ,samolez )

2) Politikanet shqipefoles --- Kopila sllave ,qe me siguri gjeneza e tyre munde te jete shume e perziere,qe s'ju ka mbetur asnje "grame identiteti shqipetare .

3) E ashtuquajtura intelegjence, shqipetare ne Maqedoni , frigacak dhe analfabet.
    se pari ty ke perfshi te gjithe popullaten Shqiptare ne Maqedoni.pra edhe mua
    uuuuuuffffffffffffffff
    po prej nga te patem bre ty,LOL
    Me sa di une populli Shqiptare ne Maqedoni eshte shume human,dhe nuk eshte aq i lire sa mendon ty
    eshte ne komande te huaj
    po mir bre vella ty shka ke merri, mos je donje astronaut apo je tu ndertu aeroplana B2
    sipas fjaleve te tua sigurisht qenke ndonje bari ti ruajtur lopet,po shiko se po te ikin e ne fund te muajit ste japin rroge
    Ndryshuar për herë të fundit nga USA NR1 : 03-02-2010 më 03:32

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Albo
    po si ka shkuar ne Skandinavi i shkreti mendon se ka shkuar ne hene.punetore Administrativ i shkruan ne profil.ne Shqiptaret kemi mendjen e lehte nese pake ngrehemi menjehere e shkelim tjetrin kete e kemi dobesi,per fat te keqe

nese e di ate humorin:O BABE, O BABE JAM BERE MBRET

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    po si ka shkuar ne Skandinavi i shkreti mendon se ka shkuar ne hene.punetore Administrativ i shkruan ne profil.ne Shqiptaret kemi mendjen e lehte nese pake ngrehemi menjehere e shkelim tjetrin kete e kemi dobesi,per fat te keqe

nese e di ate humorin:O BABE, O BABE JAM BERE MBRET
    USA nr,1 He,he, kurre jeni me te keqiat, !!??? Kurre jeni me te mirrat !!???? Skandinavia, per mua eshte s'ikur njeriu eshte i detyruare te zgjedhe dy molla te kalbura ,pore njeren duhet me e gervishte me thike . Keto molla te kalbura ,me siguri se vazhdojne per ju personalishte ,dhe gjithashtu edhe per mergimtaret tjere shqipetare. Une nuk krenohem me Skandinavine apo ameriken , sepse skandinavia , mergimi te jepe status te diaspores e cila per fate te keqe gjysma e popullates shqipetare mbetet FARE E HUMBUR (DIASPORE ) Ky statut i FARES SE HUMBUR ,nuk eshte i rastesishem , pore keto tragjedi i instaluane sllavet (shkijet ) me shekuj ne bashkepunim me KOPILAT SHQIPEFOLES .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •