Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 81
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Eshte momenti qe edhe penzionerat te ngriten ne kemb dhe te kerkoin pensione me dinjitoze,me nje fjal kur kan keta depsuza per veti perse nuk kan edhe per tjer.
    Une jam i bindur qe pranvera do jet e nxeht per qeverin sepse kungulli nuk shkon mbi uj gjith,e ka marr vesh populli se kush jan keta hajdut,a ka ma marri se vet jan ber milioner e populli i tij vdes urie.
    Paramendoje nje mjek qe ka kry 25 vite shkollim merr 270 evro ne muaj kurse jakup krasniqi qe ka nje shkollim te historis(te prrallave) merr dhjetfishin.
    Ose paramendoje nje moter medicionale qe merr 150 evro ne muaj,kurse nje deputet qe e rjep popullin merr 2000 evro.
    Definitivish ka shpresa qe populli do zgjohet,por kur te zgjohet punen e par qe duhet kerku eshte konfiskimin e pasuris te gjith politikajve e pastaj ti ul para drejtesis se popullit.
    valla thirrni edhe shkiete shumadis se kote e keni ju bafte mire eshe 6 vjete Hashimin e keni

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Une se dija pse spo protestojne ata pa pune e pa paga

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Pensionet e kategorive të dala nga lufta, nga 1 janari 2010 janë ngritur afër

Fazliu: Pensionet e kategorive të dala nga lufta, nga 1 janari 2010 janë ngritur afër 100 %

Duke folur për masat që ka ndërmarrë Qeveria lidhur me përmirësimin e kushteve të jetës së kategorive të shoqërisë të dala nga lufta, Faik Fazliu, udhëheqës i Zyrës për Veteranët e Luftës së UÇK-së në Zyrën e Kryeministrit, njoftoi se në bazë vendimit të Qeverisë dhe kryeministrit Thaçi, pensionet kategorive të dala nga lufta, nga 1 janarit 2010 janë ngritur afër qind për qind. Sipas shkallës së invaliditetit pensionet e invalidëve janë rritur prej 120 deri në 239 euro. Pensionet e kujdestarëve të invalidëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë rritur nga 59 në 120 euro. Ndërkaq pensionet e familjeve pas vdekjes së invalidëve të UÇK-së janë rritur nga 96 deri 191 euro. Në vazhdim, z. Fazliu, ka njoftuar edhe për një varg projektesh, të cilat Qeveria e Republikës së Kosovës i ka realizuar dhe po i realizon, me qëllim të përmirësimit të pozitës së invalidëve dhe veteranëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 23-02-2010 më 19:16
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Rriten pensionet e invalidëve të luftës

Pensionet e kategorive të dala nga lufta, nga 1 janari 2010 janë ngritur afër qind për qind

Në një konferencë për media, udhëheqësi i Zyrës për Veteranët e Luftës së UÇK së në Zyrën e Kryeministrit, këshilltari politik i kryeministrit, Faik Fazliu, njoftoi për përkujdesjen institucionale të invalidëve dhe veteranëve të Luftës së UÇK së, në bazë të një vendimi të Qeverisë dhe kryeministrit Thaçi.
    Sipas Fazliut, në bazë të këtij vendimi pensionet e këtyre të kategorive të dala nga lufta, nga 1 janari 2010 u janë ngritur afër qind për qind.
    Sipas shkallës së invaliditetit pensionet e invalidëve janë rritur prej 120 deri në 239 euro.
    Pensionet e kujdestarëve të invalidëve të UÇK së janë rritur nga 59 në 120 euro.
    Ndërkaq pensionet e familjeve pas vdekjes së invalidëve të UÇK së janë rritur nga 96 deri 191 euro .
    Fazliu, ka njoftuar edhe për një varg projektesh, të cilat Qeveria e Republikës së Kosovës i ka realizuar dhe po i realizon, me qëllim të përmirësimit të pozitës së invalidëve dhe veteranëve të luftës së UÇK së.
    Mes tjerash ai ka veçuar, rregullimin e protezave, ndërtimin e shtëpive, rehabilitimi shëndetësor, lirimin nga pagesa e energjisë elektrike, si dhe lirimin nga pagesa e konviktit dhe mensës për studentët. /RTV21/

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    O Gimche para se te hapesh teme te re shiqo mos e ka hapur edhe ndokush para teje e mos i hapni ka 2 e me shume tema me te njejten permbajtje.
    Kqyr se edhe llapi e ka hapur te njejten teme.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    O Gimche para se te hapesh teme te re shiqo mos e ka hapur edhe ndokush para teje e mos i hapni ka 2 e me shume tema me te njejten permbajtje.
    Kqyr se edhe llapi e ka hapur te njejten teme.
    vAll-llahi nuk di qe ka qit temë nese po atëherë le të transferohet ama nuk besoj se kqyra gjithkah sgjeta, se di

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    namin e paskan bo sa shume ju paskan rrite rrogen vetereanve e invalidve,ncnc qysh nuk ju vjen marre bre nanen e hajnav t`kqi jau qift kosova...kta njerz t`bojne nervoz..
    po rrejn, se nuk jua kan rrite rrogat invalidve te luftes, por vetem bandes te atije shkavellit qe e digjke shqiponjen e shenjet dykrenare shqiptare.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    po rrejn, se nuk jua kan rrite rrogat invalidve te luftes, por vetem bandes te atije shkavellit qe e digjke shqiponjen e shenjet dykrenare shqiptare.
    Thuj ti çka dush, kryesorja rrogat po rritën edhe ata bile 100%, kjo osht ajo qe po foli une se ka dallime midis 2007 dhe 2010

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    O gimche keto paga jane qesharake.Kjo eshte vetem mbulese per milionat e vjedhura por leri keto pune.
    Vetem ne ministrine e telekomunikacionit jane me miliona te vjedhura per rruget e shtruara.
    Mos te flasim per perqindjet qe i marrin nga tenderet qe po keta tender i`u jepen njerezve te tyre.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    o ti papagall mixhen tem ekom invalid te luftes e aj mer shume pak pare e mos m`fillozofo ktu me u shit i meqem jo fillimi jo anej jo knej...njeri qe ka tru nuk fol kshtu si ti,i menon senet ma larg,edhe nuk je i djegt vet se ndryshe kishe fol....
    qysh nuk pot vjen marre me thon"ma mire qekaq se hiq",ku e din ti sa i vyn ni invalidit per 1 muje?...mos fol o haver palidhje se hor na bonet.
    Kadal o burr se ti nuk e din a jom i djegt a jo, mos u gut edhe une e kom pas mixhen ne UÇK, tjetrin mixhë ma kan plagos shkijet ron desh u kon pas dek.
    Qe po dalim te mixha jot, hajt shko thuj ti "Le mos i merr qat penzi hiq se sen spo ka prej saj" kqyre qa pot thot

P.S Nuk po muj me ta kthy mesazhin privat se kesh tu ta jep add-në edhe bajna llaf kur te dush, jom i hapun per debat

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •