Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    ok,tregom i cilles mahalle te prishtines je,qe sa jeton ne prishtine edhe qysh e ka mixha jot emrin,e manej une te tregoj a folim a jo...vetem po m`intereson me e dit a je prishtinali pernime a je ksi azilanti i katunit?
    Ngom nuk muj ktu ne publik met kallxu fill e per pe, me pas mujt me kontaktu kshtu ti kisha tregu nuk po du me hi aty se a ishe bind a jo ajo osht çashtje e jotja mirpo kshtu o puna qysh do koft qe hajde po i nxam qe kta kokan mat poshtrit e botes, apet se apet diqka kan ba ma mir se tjert njo, e dyta masi na kokmi qikaq burra te fort edhe nuk na nin per qeveri pse bre burr po na e kana me i marr pensiat prej tyne (po nisna prej shpis tem), kjo i bjen sikur pules "Vot po glacat jo" e ngom per ni familje ne Prishtinë, 239€ jon pare spo hi aty se me kan me qira tu rrnu e me pas shum antar sun ngihesh buk mirpo po flas per 1 familje standarde, sot njerzit kputen tu punu edhe sun i nxjerrin qato pare e na mi perbuzë nuk bon pasha Zotin se gjynah osht, po secili e din punen e vet mas miri vAll-llahi mu mem vet une thom na ka qu e mira peshë, se kena rrnu edhe ma keq e zani ska guxu me nau ni (po nisna prej vetit), e sot jo interneti (Kujtesa) 21€, jo ajo 15€ jo kjo qishtu jo kjo qashtu krejt senet luks mule shaje qeverinë, hajt dosti jem se qysh osht mileti osht edhe hyqmeti

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ngom nuk muj ktu ne publik met kallxu fill e per pe, me pas mujt me kontaktu kshtu ti kisha tregu nuk po du me hi aty se a ishe bind a jo ajo osht çashtje e jotja mirpo kshtu o puna qysh do koft qe hajde po i nxam qe kta kokan mat poshtrit e botes, apet se apet diqka kan ba ma mir se tjert njo, e dyta masi na kokmi qikaq burra te fort edhe nuk na nin per qeveri pse bre burr po na e kana me i marr pensiat prej tyne (po nisna prej shpis tem), kjo i bjen sikur pules "Vot po glacat jo" e ngom per ni familje ne Prishtinë, 239€ jon pare spo hi aty se me kan me qira tu rrnu e me pas shum antar sun ngihesh buk mirpo po flas per 1 familje standarde, sot njerzit kputen tu punu edhe sun i nxjerrin qato pare e na mi perbuzë nuk bon pasha Zotin se gjynah osht, po secili e din punen e vet mas miri vAll-llahi mu mem vet une thom na ka qu e mira peshë, se kena rrnu edhe ma keq e zani ska guxu me nau ni (po nisna prej vetit), e sot jo interneti (Kujtesa) 21€, jo ajo 15€ jo kjo qishtu jo kjo qashtu krejt senet luks mule shaje qeverinë, hajt dosti jem se qysh osht mileti osht edhe hyqmeti

hajt dosti jem se mileti osht helaq edhe hyqmeti helaq.e mos e zgat mo hiq.
    e ti dosti jem nuk po e dishe qysh jetohet ne prishtine e qysh u jetu para lufte.tung e mos repliko pash familen....
    ktyneher u kan shtir e kena jetu tu shit cigare e tu ik prej shkijev te mahalles,tash po i kqyrim katunart qysh po vjedhin,kurfar dallimi ska,veq per ata qe prishtinen e njofin prej 1999 ju doket perfekt tash....
    edhe ni sen i mir u kan ktyneher paralufte qe katunari ska guxu hiq me ardh prishtine,qajo u kan ma e mira..tung mos repliko t`lutem.

emailin e ki ne privat pranom e folim....
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 23-02-2010 më 20:43

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ky eshte nje lajm i mire.

qofte dhe ne se eshte projekt ligj perseri eshte lajm i mire.
    ne se behet realitet eshte akoma me i mire si lajm.
    pra duhet pershendetur qeveria per kte vendim.

me erdhi mire nga sa lexova.. se ne kosove marrin nje sasi eurosh dhe ndihmesit e invalideve ..pra te aferm te invalidit..
    kjo nuk ka ndodhur kurre ne shqiperine e enverit megjithse ishte shtet 40-50 vjecar qe pallavrazonte shume se kinse fort i donte luftaret e veteranet e invalidet e luftes apo te punes.
    1000 lek te qelbura ishte pensioni i luftarit ne koh te enverit kur luftari mbushte moshen 60 e ca vjece dhe ate per ta marre duheshin 777 lutje e vendime e vertetime e kufizime e biografizime e partishmerizime.. shkurt nje odise ne vehte me e veshtire se vet lufta..

cfar mbetet te them...

se a ka kritere te drejta a institucion serioz qe u a njeh statusin e luftarit e veteranit e invalidit kosova e sotme..

??

.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Familjet e Dëshmorve dhe Veteranat e Luftes Nacioanlçlirimtare të Shqiperis ishin në çdo lemi të Priviligjuar dhe jetonin komfor kushteve që kishte Shqiperia e athershme !
    Enver Hoxha ka qen shume i përkushtuar për Deshmoret e rene në Betejet për çlirimin nga Horrdhit Nazifashiste dhe çdo vit i ka vizituar Familjet e tyre dhe ka pasur nje përkujdesje të veqant për keto Familje dhe dhe keta Njerz andaj mos ja fut kote se dhe neve kemi jetuar Kohen e Enver Hoxhes !
    Shiko sot si e ke gjendjen e ketyre veteranve në Shqiperi ?? i ka len Salua pa asnje gje dhe mundohet dhe lavdin tua merr duke nxerr Ligje te llojeve te ndryshme dhe duke shpallur Heronj ata që amsakruar Shqiptar ne bashkpunim me Gjermanet dhe Italianet !

Ky faik Fazliu pran zyres se kryministrit esht bisht i Hashim panles, sepse po të ishte ndryshe sdo dilte nga Shoqata e veteraneve dhe të shkoj atje po do rrinte me Shoket e tij !
    Dhe nje, keto rritje pagash Hasha i beri se ishte i detyruar sepse ka vite që Veteranet dhe Invalidet e "Ushtris çlirimtare të Kosovës" detyrohen të dalin rrugve të Kosovës të Protestojn për Mjerimin që kan në Shtepit e tyre dhe Hashimi e di kete mire por dhe gjerat kan levizur shume që kur në kry të Shoqates së veteraneve ka ardhur Muharrem Xhemajli dhe ja ka bere të ditur Hashim panles se une kur të dal në rrug të protestoj, sdal vetem te hedh 2 gur ..... !!

Shpresoi që gjendja e ketyre Djemve dhe vashave dhe familjeve të tyre të shkoj në përmisim dhe në të ardhmen te jet ashtu si duhet, sduhet të mbetet me kaq !!

grepi, dora vetë

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Thuj ti çka dush, kryesorja rrogat po rritën edhe ata bile 100%, kjo osht ajo qe po foli une se ka dallime midis 2007 dhe 2010
    ....leje bre ti qent qka hajn ...m.u.t anash , ti sjell fakte edhe lajme te reja ketu , mos baj dertin ketyre mbeturinav....
    -pershendes ....veq te para qeveri me suksese ....

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    mi lan anash pi lajm po lehin shume see,problemi eshte se po kan frige nga realiteti
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    po rrejn, se nuk jua kan rrite rrogat invalidve te luftes, por vetem bandes te atije shkavellit qe e digjke shqiponjen e shenjet dykrenare shqiptare.
    le te knaqet tash me ket flamur te unmikut e denofte populli i Kosoves

Ushtari i rruges Maska e Eroni_06
    Anëtarësuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    ner dud !
    Postime
    29
    Pershendetje forumist te nderuar.
    Une jam nga Besiana invalid i luftes shkallen e kam 90% i lexova te gjitha postimet e juaja me kujdes por me sa duket nuk jeni te informuar mir nga disa qe e kan per nje marketing politik se pensioni i invalideve ngritet 100% ndaluni dhe llogariteni ju vet sa eshte rritja.
    Nje invalid i UÇK-se kateguria e te cilit eshte 81% -100% i ka marr 182Euro kurse tash merr 239 euro, llogariteni ju vet .
    kjo i bie perafersisht 30% po eshte qeshtja pse mundohen te na qesin hi syve se edhe ne e dim pak matematik sa te llogarisim.
    Ne tme shkall te invaliditetit te rend na shkojn vetem barna ato e ku shte ushqimi e gjsendet tjera per femijet tan.Po qti bejm kur fajin kryesor e mbajm ne se knaqemi me pak na kan shprenda, perqaj e sundo.
    Se ju lodha pak.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428

Mjeket nuk i morren mjetet e premtuara

Perkunder premtimit te Kryeministrit Thaqi dhe ministrit te shendetesise Gashi mjeket nuk i morren keto mjete ,a thua deri kur te lartepermendurit do te vazhdojne me te vjetren??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Rrogat jan ne durate mafiozave,matrapazeve dhe te liderve politik, ndersa me vjen shum keq per ata qe mvaren drejt prej nje rroge,ata jan njerz te ndershem dhe te shtypur qe presin te filterohen sa centa nga koshi i disa liderve politik,dhe aq esht mundesija e tyre per ta liruar rrypin.Me vije shum keq nga ky popull fisnik qe per hir te Kosovs i perbin vujtjet e varferis per ta ruajtur qetsin,gje qe ne fakt esht e nevoishme per Kosoven,e perbin te pa verteten dhe pa drejtesin qe ju behet nga disa parti ne pushtet.
    Para nje jave qesh i ftuar ne dark te nje shok i imi ketu ku jetoi shoku me profesion esht Sherif,dhe ne bised e siper me tergoi qe esht ka kerkohet per pun ne Kosov, oferten e kishte mbas sa beneficeve te shumta,$ 180.000 ne vit.A e mendoin udheheqesit tan disponimin e puntorve tan kur shofin se si ne Kosov paguhen te huajt.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •