Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383

1 Milijon....

Si do ti menaxhojshit nese do ti keni fituar nje milijon euro apo dollar?!

Une po e jap menyren time.

Une edhe pse jam me qira do te vazhdojsha te mos dilja nga qiraja,ndoshta do e marrsha pak me te madhe banesen,por jo te dilja.

1.Tri banesa me nga 50-60m - nga 1000 euro m perafersisht 180-200 mije, profiti 900-1000e ne muaj nga qeraja,do e mbuloja qerane time me 300e,dhe do vazhdoja te jetoja me 600 e plus paga e imja dhe e gruas 700,do me mjaftonin 1300 e ne muaj.
    Nje veture jo me te madhe se 1100 cc, deri ne 5 mije euro.
    Te tjerat ne nje banke jashte Kosove ku kamata eshte me e madhe se 5% me afat prej 15 viteve'qe me pas te kene mundesi shkollimin femijet ne univerzitete qe dojne te shkollohen.
    Nje menyre e thjeshte jo lavishe dhe me profil te ulet do e vazhdoja jeten.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    vetem me nje milion po pake o vella,se paku te jene 100 milione,LOL
    pershendetje

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar mė parė nga llapmuhaxheri Lexo Postimin

Une edhe pse jam me qira do te vazhdojsha te mos dilja nga qiraja,ndoshta do e marrsha pak me te madhe banesen,por jo te dilja.

1.Tri banesa me nga 50-60m - nga 1000 euro m perafersisht 180-200 mije, profiti 900-1000e ne muaj nga qeraja,do e mbuloja qerane time me 300e,dhe do vazhdoja te jetoja me 600 e plus paga e imja dhe e gruas 700,do me mjaftonin 1300 e ne muaj.
    Te tjerat ne nje banke jashte Kosove ku kamata eshte me e madhe se 5% me afat prej 15 viteve'qe me pas te kene mundesi shkollimin femijet ne univerzitete qe dojne te shkollohen.
    po a ke mendu se mos po hap noi shitore a me ba dicka per vedi, qi edhe me u marre me dicka po edhe me investu ne venin tand, nuk ke me i dhane llogari kurkujt e ka shum gjasa se ke me pase punen e mare e ndofta ka me t'pru fitim disa fish ma ma teper.........
    po i fute paret n'banka ajo do te baje po te njajten gja duke ia dhane ato pare dikujt qi me i investu
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127

Smile

Ne Fdo blija 3 shtepia nje un me gruan dy per gocat do hapja tre llogari bankare 2 per gocat e nje un me gruan dhe do beja nje udhetim romantik me gruan per 1 muaj ku te me doje qefi kaq vazhdon jeta mire e bukur si perfundim do beja nje restorant luksoz me ushqim shqiptar italian dhe francez
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Nese do kisha 1 milion euro do ti shpenzoja duke bere bizens qe ato 1 milion ti qindfishoja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga [MaRiO] Lexo Postimin

Ne Fdo blija 3 shtepia nje un me gruan dy per gocat do hapja tre llogari bankare 2 per gocat e nje un me gruan dhe do beja nje udhetim romantik me gruan per 1 muaj ku te me doje qefi kaq vazhdon jeta mire e bukur si perfundim do beja nje restorant luksoz me ushqim shqiptar italian dhe francez
    Une bera nje llogari,ty siq duket te hypi kostoja me shume se 1 mil.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Nese do kisha 1 milion euro do ti shpenzoja duke bere bizens qe ato 1 milion ti qindfishoja
    Une nuk kam aftesi per bisnes gje qe e kam deshmuar.

Ti edhe po ti kishe 10 mije euro mund te jesh i suksesshem,dhe nuk na tregove qka do investoje,menyren tende.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491

Milioner me qira? !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Milioner me qira? !!!
    Shumica e jahudive rrine me qira lool, edhe pse i kane milijardat.

Ti me siguri kishe ble ferrari,per fillim.

Shumica e jahudive rrine me qira lool, edhe pse i kane milijardat.

Ti me siguri kishe ble ferrari,per fillim.

Normal qe kishte pasuar nje Porche Carrera dhe nje Ferrari si te Tanit te Top-it dhe do shkelja per ta rrotullu Inis Gjonin se ka qef ne lek apo ate cicmadhen Qilin.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •