Po si nuk e kuptoni mo cuna e goca!Ashensori ka nje peshe te caktuar per te mbartur mbi vete!E,esenca eshte se "FJALA"ka peshe dhe i shtohet peshes aktuale...e keshtu qe frika eshte me e madhe...prandaj qepeni gojen ne ashensor e hypni e zdrypni shpejt e pa probleme...hahaTeta!
Helena qe te futet tek ashanseri do te ket afer nje burr dicka si mua
dhe atere zdo kete me frike, Ngjoooo mu eeee, ja njof te gjitha stilet
e kesaj una
Me keten kohen e sotme njerzit nuk bejn vetem muhabetDrague: Pse njerzit nuk komunikojne me njeri-tjetrin kur hypin ne ashensor???
kete pyetje ja kam bere gjithmone vehtes.
ne ashanser po bejn dhe dicka tjeter hahahaha![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_UCK : 27-02-2010 mė 21:21
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
Kam qeshe kur e lexova,po them te drejten.hahaha Per mua ashensori eshte gjeja me normale.Nganjere ashensoret edhe bllokohen kur ka mbipesha po kurre s'me ka zene paniku.Ashensoret ku une punoj kane tel .lajmero dhe vijne te hapin dyert.Mos kini frik se nuk shkeputen asnjehere ,jane me kavo celiku te llogaritura per te mbajtur pese fishin.Cdo difekt e ka paketa elektronike.Asgje per tu shqetsuar.Teme qesharake hahaha
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
A ka varse rrobash per ti thar ne Ashansor????
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Krijoni Kontakt