Pse njerzit nuk komunikojne me njeri-tjetrin kur hypin ne ashensor???
kete pyetje ja kam bere gjithmone vehtes.![]()
Pse njerzit nuk komunikojne me njeri-tjetrin kur hypin ne ashensor???
kete pyetje ja kam bere gjithmone vehtes.![]()
sepse nuk ka shume kohe per te biseduar me dike .. nje hi bye sa dite e bukur sot ...vetem kaq
Hyjne ne veprim reflekset e vetmbrojtjes. Njerzit rrine urte qe te ndigjojne ndonje zhurme difekti qe do tu kushtonte atyre jeten.Jane shume njerez te cilet nuk pranojne te perdorin ashensorin pai ndjene shume frike.Shto ketu nje ashensor te blere ne vendet e botes se trete dhe per me teper te montuar nga shqipetare!!!!!!!!!!!Sorry , por shqipetaret nuk jane serioze ne asnje pune.
kane frike se mos bejne mase lol
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Hapesire shume e vogel per te shprehur lirisht mendimet.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Mendoj se jane te perqendruar ne udhetimin e tyre,ndihen te pasigurt ne te dhe duan te degjojne apo te ndjejne rrezikun qe mund ta kene.
Po mvaret sa kohe kalon ne ashesor,per 30 apo 60 cekunda ske qfar flete pos mirdita ditenemir.E nese ju ndodhe te jeni i bllokuar sikur me pat ndodhe mua njeher me nje qift,ateher ke me u ule komkryq dhe ke me bisedu sa qe ka me tu dok qe ma te aferm se personat qe jan me ty seshta as prindi ne ata momente.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Drague
Gjithmone nderprerja e rrymes mi acaron nervat...por, e kam pasur nje rast kur e kam lutur zotin qe te ndalet rryma.
Qelloja ku kam qene?![]()
Krijoni Kontakt