Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Ēaste humoristike nga jeta reale

isha i ri ne ate kohe isha nxenes klases se 6 apo 7 por kishte gati nje jave qe me dhimbte dhembi dhe nuk vizitova Stomatologet kisha shume frige sidomos nga stomatologet por nja nate me dhimbi shume saqe dhe prinderve nuk ju kam tregu me heret gati ate nate qava prej dhimbjes se dhembit,te Nesrit me dergoi babai te Stomatologu Shtetror se nxenesit te ne, ne Maqedoni kane ne vete Stomatologjine per nxenesit e Shkolles(mendoj se te gjith eshte njesoj )aty kur hyrem ne korridor,duke pritur rend woow nga frika por me erdhi rendi dhe mua me thiri mjeku por hyra vetem ne salle ishte nje salle e madhe qe punojshin kater mjeke shkurt salla ishte per kater pacient .
    Mjeku ishte Maqedon une e zoterojsha Maqedonishten por sa duhet jo, per fat te keq ishin edhe 4 motra medicionale qe ishin ne praktike dhe me rrethuan qe te shikojn se cdo te punonte mjeku (po une kame qene shum i marrueshem)
    Mjeku mu drejtua mua ne Maqedonisht se ishte Maqedon.
    Mjeku po me pyet mua:prej kur te dhemb dhembi Une gati qe nje jave Mjeku:te ka dhimbur rregullisht dhembi unejo rregullisht
    Mjeku nga te ftofti te dhemb dhembi une jo
    mua interesant me dhimbte dhami vetem duke ngrene buke etj.
    edhe ju kam drejtuar mjekut ne vend se ti tham mjekut mjek me dhemb dhami vetem kur te ha buke mirepo kam ngaterruar nje shkronje dhe mos vete per mua se cka thashe keshtu thashe
    Doktore samo kad jebem boli mi zub ne vend se te thome Doktore samo kad jedem boli mi zub
    ta perkthej per vellezerit qe se kuptojne:
    -Doktore samo kad jebem (jedem) boli mi zub.
    -Mjek vetem duke bere sex( ngrene) me dhemb dhembi.
    kam ngaterruar nje shkronje te fjales (jedem -ngrene ) e kam thene gabim(jebem -sex )
    wooow a po kup mjeku duke qeshur edhe une u skuqa me vinte marre ndaj atyre motrave medicionale edhe me verejti mjeku se une gabova por edhe me verejti se me vinte marre ,vetem ke tu vdek tu qesh mjeku besoni apo mos besoni ka zgjatur me shume se 20 minuta duke qeshur sa u kthente duke me shiquar mua prap vaj i te qeshurve LOOOL por nuk qeshte vetem ai por e gjithe salla por edhe mos harroni Mjeku kishte nxjerre dhembin dhe tham se i pari dhemb qe kam hekur qe sme ka dhimbur LOOL
    kete se harroj kurre?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga USA NR1 : 26-01-2010 mė 13:33 Arsyeja: q

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    tregoni tash se ju e keni rradhen

Njehere kishte ardhur nje kusheri i yni per vizite.Kur kam qene e vogel kjo.Ai kishte qene zeshkan,kishte pase mjekerr etjj.Nena ime u largua nga aty per ne kuzhine dhe une menjehere pas saj dhe iu drejtova keshtu: Eshte ky Sadam Hyseini ?
    Nena kishte qeshur shummm.I kishte treguar dhe babait.Dite me vone kta te familjes kishin organizuar nje darke ku thirrej nje perfaqsues fetar dhe merrnin pjese dhe burra (diku 30-35) perfshire ketu dhe "Sadam Hyseinin" tim.Babai e kishte treguar kete ngjarje dhe siq me thoshin te gjithe ishin "qare" duke qeshe,por me shume edhe nga reagimi i Sadam Hyseinit.Me thone se perderisa te gjithe kane qeshur dhe e kane shiquar ate ai kishte thene:Ani,ani keshni ju un po haa !!

..Kam shum ndodhira interesante ne jeten time.Shume me quajne dhe "Nona e Vakive" po e kam nji problem qe nuk di ti tregoje gjerat hijshem ne ate menyre qe te tjeret te qeshin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2008
    Postime
    52
    ngjarjet interesante, dhe per te qeshur, jan te pakufishme.. .. te panumerta... xD...

Ja ku po e tregoj nje:
    Isha ne enderr (kete e kuptoj me vone..haha), dhe ishim ne autobus me vllaun... para nesh ishin ulur edhe ty moshatare tone, dmth. edhe ata vlla e moter, si une e vllaqko im...nuk e di si, por dikur ajo vajza ndrroi vendin me vllaun tim, dmth. vllau u ul me at djaloshin, e une me ate vajzushen.. ... vllaqko im, dhe ai vllaqko tjeter i asaj vajzes, tanime kishin filluar te njoftoheshin, dhe une e kjo vajza i degjonim se ē'thoshin...nje here, vllau im, pyeti, at djaloshin:
    -Kur ke le ti? (kur ke lind xD )
    Ai i tha: - Une? 300 vjet para eres sone, nese s'gaboj..se mbaj mend dot... ata te dy na shikuan ne vajzav dhe ne filluam te qeshnim si te qmendura...une qeshja me te madhe, dhe skisha te ndalur..dikur mami me tha:
    - Hej, qka u be mi??? pse qesh kshu?
    Une prap s'ndalesha.... se keni iden si qeshja, hahaha... mami mu afrua edhe me thirri: tinaa, zgjou tani, se na bere gallat atmosferen.. zgjou.. (mendonte dmth ajo se une shtiresha e ku di une..xD..tpakten mendoj kshu.. ...kur i hapa syt pash fytyren e mamit, e cila tregonte nje grua te quditur..XD..e shikova nje here...dhe paprit fare, fillova tqesh prap si e qmendur...xD... kapa jastekun, sbesoja dot se ishte enderr...xD... mami mtha: e tani e teprove ih.. .x...xD... tani kur e kujtoj, s'di t'ndalem se qeshuri..

neyse/// ishalla ju ka pelqy..

a, dhe diqka: ajo dite, se keni iden si mka shku...gallat fare... ahahah

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Njehere kishte ardhur nje kusheri i yni per vizite.Kur kam qene e vogel kjo.Ai kishte qene zeshkan,kishte pase mjekerr etjj.Nena ime u largua nga aty per ne kuzhine dhe une menjehere pas saj dhe iu drejtova keshtu: Eshte ky Sadam Hyseini ?
    Nena kishte qeshur shummm.I kishte treguar dhe babait.Dite me vone kta te familjes kishin organizuar nje darke ku thirrej nje perfaqsues fetar dhe merrnin pjese dhe burra (diku 30-35) perfshire ketu dhe "Sadam Hyseinin" tim.Babai e kishte treguar kete ngjarje dhe siq me thoshin te gjithe ishin "qare" duke qeshe,por me shume edhe nga reagimi i Sadam Hyseinit.Me thone se perderisa te gjithe kane qeshur dhe e kane shiquar ate ai kishte thene:Ani,ani keshni ju un po haa !!

..Kam shum ndodhira interesante ne jeten time.Shume me quajne dhe "Nona e Vakive" po e kam nji problem qe nuk di ti tregoje gjerat hijshem ne ate menyre qe te tjeret te qeshin.
    hahaha ty e paske pa Sadam Hyseinin gjalle,

po e kam nji problem qe nuk di ti tregoje gjerat hijshem ne ate menyre qe te tjeret te qeshin
    sdo te thote gje,e kuptojme ne
    pershendetje.

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga TinaHG08 Lexo Postimin
    ngjarjet interesante, dhe per te qeshur, jan te pakufishme.. .. te panumerta... xD...

Ja ku po e tregoj nje:
    Isha ne enderr (kete e kuptoj me vone..haha), dhe ishim ne autobus me vllaun... para nesh ishin ulur edhe ty moshatare tone, dmth. edhe ata vlla e moter, si une e vllaqko im...nuk e di si, por dikur ajo vajza ndrroi vendin me vllaun tim, dmth. vllau u ul me at djaloshin, e une me ate vajzushen.. ... vllaqko im, dhe ai vllaqko tjeter i asaj vajzes, tanime kishin filluar te njoftoheshin, dhe une e kjo vajza i degjonim se ē'thoshin...nje here, vllau im, pyeti, at djaloshin:
    -Kur ke le ti? (kur ke lind xD )
    Ai i tha: - Une? 300 vjet para eres sone, nese s'gaboj..se mbaj mend dot... ata te dy na shikuan ne vajzav dhe ne filluam te qeshnim si te qmendura...une qeshja me te madhe, dhe skisha te ndalur..dikur mami me tha:
    - Hej, qka u be mi??? pse qesh kshu?
    Une prap s'ndalesha.... se keni iden si qeshja, hahaha... mami mu afrua edhe me thirri: tinaa, zgjou tani, se na bere gallat atmosferen.. zgjou.. (mendonte dmth ajo se une shtiresha e ku di une..xD..tpakten mendoj kshu.. ...kur i hapa syt pash fytyren e mamit, e cila tregonte nje grua te quditur..XD..e shikova nje here...dhe paprit fare, fillova tqesh prap si e qmendur...xD... kapa jastekun, sbesoja dot se ishte enderr...xD... mami mtha: e tani e teprove ih.. .x...xD... tani kur e kujtoj, s'di t'ndalem se qeshuri..

neyse/// ishalla ju ka pelqy..

a, dhe diqka: ajo dite, se keni iden si mka shku...gallat fare... ahahah
    hahahaha a nuk besojshe se ishte enderr xDDD
    PERSHENDETJE

Ia kam prere thonjte dhe mustaqet nje maceje....
    Isha 7-8 vjeqe kur bera nje rruge 20 kilometershe me biciklet ..(i kisha tronditur aq familjen time sa me kujtohet fort mire nje shpulle nga babai)
    -Mesuesja e gjuhes shqipe me ka zene shume here off :A (njehere mbi stufe,njehere tjeter duke u fshehur ne nje menyre qesharake e plot tjera..)
    Dhe sa gjerat qesharake ka leshuar kjo goja ime (si pahiri se kshtu nuk mshkon fort humori)

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    isha 12 vjecar dhe diku 6/7 muaj qe kishte vdeke Nana Plake(Lokja,nena e babait etj.)dhe nje ne mbrembje kemi mbetur vetem une dhe vellai,por ai kishte shume frike sidomos ne mbremje (ai eshte nje vjet me i ri se une)dhe une shume pritojsha(pritese) me mire hazer dhe i thome vellaut, vella une dua caj ai hajde mare une po te jap ty caj ,spo do me me ndrece caj shka te bej,opaaaa ne Televizion qelloi nje film me vampire.
    dhe isha po ne ate vend ku me ka vdekur Nena Plake e ndjera dhe une u shtrina sikur gjenazja qe ka qene dhe shendrrova zerin dhe i thom vellait,a e di se kush jame une ,ai e kush me nje ze te friket ,Une i thome une jame nena plake,dhe ai vellau mos me tut breee se pe ndreci cajin.
    ai ndreci cajin por problemi ishte edhe me i madh se ai nuk rrinte me ngat mua,e per te ikur jashte ishte edhe erret,po haj medet si me ma pru cajin se patjeter duhet me mu afrua mua edhe une me shume se 3,4 caja i pi u afrojke kadale besoni por dhe une mora frike se do te merrte ndonje infrakt apo do te alvanoset, ne anen tjeter si ta ndali te qeshurit.
    nejse sndodhi per fate te mire asgje ,e pijta cajin dhe po ju drejtona po ti a budall ie a, ku qohet njeri i vdekem pak u lirua.
    sote e ate dite qeshi me vellain si ma ke ndrece cajin LOOL

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nje shoku babit merr ne telefon dhe thote .. ma jep pak babin ne telefon ..
    une : O ba hajde se te kerkon ne telefon ai katnari ..

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    te tjeret sdo te tregojne lool

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •