ngjarjet interesante, dhe per te qeshur, jan te pakufishme..

.. te panumerta... xD...
Ja ku po e tregoj nje:
Isha ne enderr (kete e kuptoj me vone..haha), dhe ishim ne autobus me vllaun... para nesh ishin ulur edhe ty moshatare tone, dmth. edhe ata vlla e moter, si une e vllaqko im...nuk e di si, por dikur ajo vajza ndrroi vendin me vllaun tim, dmth. vllau u ul me at djaloshin, e une me ate vajzushen..

... vllaqko im, dhe ai vllaqko tjeter i asaj vajzes, tanime kishin filluar te njoftoheshin, dhe une e kjo vajza i degjonim se ē'thoshin...nje here, vllau im, pyeti, at djaloshin:
-Kur ke le ti? (kur ke lind xD )
Ai i tha: - Une? 300 vjet para eres sone, nese s'gaboj..se mbaj mend dot... ata te dy na shikuan ne vajzav dhe ne filluam te qeshnim si te qmendura...une qeshja me te madhe, dhe skisha te ndalur..dikur mami me tha:
- Hej, qka u be mi??? pse qesh kshu?
Une prap s'ndalesha.... se keni iden si qeshja, hahaha... mami mu afrua edhe me thirri: tinaa, zgjou tani, se na bere gallat atmosferen.. zgjou.. (mendonte dmth ajo se une shtiresha e ku di une..xD..tpakten mendoj kshu.. ...kur i hapa syt pash fytyren e mamit, e cila tregonte nje grua te quditur..XD..e shikova nje here...dhe paprit fare, fillova tqesh prap si e qmendur...xD... kapa jastekun, sbesoja dot se ishte enderr...xD... mami mtha: e tani e teprove ih.. .x...xD... tani kur e kujtoj, s'di t'ndalem se qeshuri..
neyse/// ishalla ju ka pelqy..
a, dhe diqka: ajo dite, se keni iden si mka shku...gallat fare... ahahah
Krijoni Kontakt