Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    E di mjaft mire se nuk eshte e lehte te hapesh me njerezit te cileve nuk u beson, por ndonjehere ka edhe mundesi qe njeriu ndihet i larget nga familja.
    Ka edhe njerez qe e vleresojne shoqerine, te rrish vetem nuk zgjidh gje, te rrish i vecuar nga bota vec sa largohesh prej saj. Secili prej nesh ka nevoje te ndihet i vleresuar.

Nuk ka gje me te mire se te hapesh ne familje, por me kalimin e kohes dhe kohet ndryshojne.
    Nuk eshte mire te rrish i vecuar, te tjeret kane dhe problemet e tyre, kur i kupton te kuptojne dhe ty, te ndihmosh njeri tjetrin, ti japesh zemer njeri tjetrit nuk ka me mire se te rrish i vetmuar

Me shoqerine e kam fjalen, secili zgjedh vete mikun dhe shokun e tij
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 02-02-2010 mė 13:44

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Cfare ju pelqen me shume te kesh shoke ku te qani hallet tuaja, apo ti mbash te gjitha brenda sa te mbytesh fare.

Ka raste qe kur shfryhesh me nje shok qe te kupton, ndihesh me mire.
    Nuk mohoj se ka dhe shoqeri te shtirura.

A ndiheni mire kur flisni me personin qe i besoni per problemet tuaja ?

Apo me mire ta mbani brenda hallin, shqetesimin qe ju mundon, pa marre parasysh se ju behet nje peshe e rende dhe ju rendon ne vite.?
    Normal qe ndihesh me mire.
    Problemi qendron ,mos te ndihesh me vone keq, prandaj dhe shoqeria seleksionohet.

Varet dhe nga tipi i njeriut dhe nga pevoja qe ka pasur me *miqt* ne jete!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin

A ndiheni mire kur flisni me personin qe i besoni per problemet tuaja ?

Apo me mire ta mbani brenda hallin, shqetesimin qe ju mundon, pa marre parasysh se ju behet nje peshe e rende dhe ju rendon ne vite.?
    E ke shtruar pyetjen gabim, nejse...

Shoqėria pėr mua ėshtė gjėja e dytė me vlerė, qė kam pas familjes. Kemi qarė halle, aq sa na ja bėnė shpatullat qull. Miqtė e vėrtetė janė kapitali mė i madh, pėrqindjet e tė cilit nuk ulen kurrė
    Elegance is an attitude.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Une nuk e preferoj qe ti ndaj shqetesimet me aske, por ne anen tjeter gjithmone kam qene "jastek per te qare".
    Gjithmone kam pasur miq qe kane preferuar ti ndajne shqetesimet me mua.
    Ndoshta sepse i mbaj sekretet.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    pershendetje...

sote e di si ka ardhur koha ti hapesh nje shokut/shoqes per hallet...gjeja e pare eq do te thote; hajt mbaroi ti tuat.qe t'ja filloj une e miat,dhe kure te shohish ai/ajo ka me shume he...
    e
    me ka ndodhur nje here nje shokut tim i trg.per hallet e mia,ishim duke ecur rruges,pasi mbarova se foluri,kure e pashe ai shikonte nga qielli,nga fluturonin zogjte themi neve...
    kjo dmth se sote askush,nuk eshte ne gjendje per te ndegjuar hallet e tua,ose te ndegjon e te jepe keshilla,por me veten thote ik ore se me lodhe,mezi pret qe te largohesh....
    ai person qe kure nuk ka vuajtur ne cfardo aspekti te jetes,edhe pse konsiderohet si mik apo mikesh kure me nuk do jete i /e afert me ty,si me pare...sepse cdokushe kerkon shoqeri qe argetohen,qeshin,kenaqen me nje fjale....e me ty qe te brengos dicka...lodhen.... (flas per gjera serioze qe na ndodhin ne jete p.sh vdekja)....
    gjithkush ne fillim mund te te trg. i/e mire,te kurajon etj.etj...por me vone e kupton se gjithe ate bisede e shoqeri me ty e paska mbajtur se paska ndjer meshire per ty....c'te duhet nje shoke/shoqe e tille...shoqeri nga meshira.....

ps/gloreta une ndoshta kam dalure nga tema.dhe nuk i jam permbajtur asaj qe kerkohet..por pardon paraprakishte....

kure me nuk do t'i hapem,nuk do ti flas askujt per brengate,hallet e mia,kjo eshte me e mira sipas mendimit time...me mire te mbyllesh ne vete,se askush edhe pse do ua thuash nuk do te zgjedh hallet e tua,dhe perserd io t'i keshe ne veten tende....

vete erdhem ne kete bote dhe vete do te ikim nga kjo...'spatem as do te kemi shoqeri
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    miqte e vertete jane shume pak numerohen ne maje te gishtave... shpesh here kemi deshire te quajme miq dhe ata qe jane te njohurit e radhes...njeriu ka nevoje te hapet me njerezit si per halle ashtu dhe per gezim, e rendesishme eshte te dime te vleresojme deri ne cfare pike kemi deshire te bejme pjesmarres te hidherimit o gezimit tone personin qe kemi perballe..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2010
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    20
    Kur ke ndonje hall apo brenge ulu ne dhome ,hape dritaren dhe fillo shpalosja vehtes tere problemin,copetoje ne copeza te imta qe cdo pjese ti gjesh nje zgjidhje me te lehte se po te fillosh tu tregosh te tjereve ata lėre qe nuk te ndihmojne por te nencmojne dhe perfolin,pastaj ndegjon thashetheme per vehten tende.Per mendimin tim me mire qe e kupton ti shpirtin tend askush sta kupton keshtu qe mos i lejo vehtes te tallen me ty,me ndjenjat e tua me mire mbaj brenda se nuk existon me ajo shoqeri qe te perkrah ne cdo aspekt,thjesht po te ket interes rrin me ty nes jo largohet

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Pse jo...Nese ke shoqerin e mir,disa gjera me leht i ndan me ta,por prap po them mvaret se me qfar lloji,ka se ta punojn mbas shpine...por ka edhe qe te ndihmojne shum.

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    ky Fenomen i ''sekreteve'' ka tė bėj direkt me karakterin e Njėriut
    ka njerėz qė nuk e vuajnė apsolutisht atė ē'far mund ti ndodhi gjatė ditės, jo sepse nuk e mendojnė, por qė as nuk e kan problem fare ta mbajnė pa u shprehur, kėta zakonisht quhen indiferenta/e
    ka tė tjerė (Femrat sidomos) ku edhe kur Masturbohen, plasin nga brėnda po nuk e shprehėn, kėta quhen Llapaqene/a, dhe mė e bukura ėshtė qė kjo kategoria e dytė, jetojnė mė shumė sesa tė urtit

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Mire mire, po mos u hapni shume.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •