Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 72
    Nacionalist Maska e Tosku
    Anėtarėsuar
    12-06-2009
    Vendndodhja
    Toskeri
    Postime
    66
    Duan buke femijet ne darke, nuk ushqehet familja me surratin e Saliut 24 ore non stop ne TV.
    Per aq kohe sa shteti Shqiptar nuk do te kujdeset per shtetasit e vet, ata do ta gjejne zgjidhjen diku tjeter.
    Eshte shume e thjeshte, s'ka nevoj per filozofi.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Ne kohen e Zogut numeroheshin nje milion e dyqind mije banore.12x5= 60, llogari e thjeshte i bie qe popullsia e Shqiperise sipas Albos te jete 6 milion? A qendron kjo?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    nuk te detyro amerika te heqesh dor prej nanshtetsis shqiptare or Albo, nuk asht Greqi ktu.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Une jam nje nga ata shqiptare qe kam hequr dore nga shtetesia shqiptare per hir te shtetesise amerikane.

Albo
    Ti zoteri nuk ke hequr dore nga shtetesia shqiptare per hir te asaj amerikane, por sepse je ti ai qe nuk do te kesh me shtetesi shqiptare. Besoj ke degjuar per DUAL-CITIZENSHIP qe amerikani te ofron apo jo dhe nuk ta kerkon fare te heqesh dore nga nje shtetesi tjeter kur te japin U.S. Citizenship.

Mire keta qe jane ne shtete te tjera dhe ndoshta nuk e dine, por me duket se harron qe shume anetar te forumit tend jane shqiptaro-amerikan, prandaj mos genje kaq hapur se le nam, thjesht per te mbrojtur arsyen qe shqiptaret ndryshojne emrin se i detyron greku.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Duke lezuar keto postimet tuaja me erdhi ne mendje nje thenie:
    Nuk mund te jesh asnjehere Internacionalist pa qene Nacionalist
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Une jam nje nga ata shqiptare qe kam hequr dore nga shtetesia shqiptare per hir te shtetesise amerikane.
    Albo
    edhe une kam shtetesin Britanike,por kurre nuk them se kam hequr dore nga
    shtetesia shqiptare!
    se dyti, se cili e di shum mire se:Amerika as Anglia nuk kan patur ndonjehere
    synime teritoriale ndaj shqiprise!
    kurse Greqia ka si strategji te saj Greqizimin e sa me shum shqiptarve
    qe te rrise numrin e "minoritetit Grek ne shqipri"vetem e vetem per te arritur qellimet e saja teritoriale ne shqipri!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Nuk ka pse te kritikohet dikush qe eshte emigrant dhe nuk desheron te jete me i tille por do qe te integrohet ne jeten e shtetit ku jeton dhe punon prej vitesh. Ai eshte i detyruar t`i pershtatet kultures, fese, menyres se jeteses,..etj. kushteve per t`u konsideruar i njejte me qytetaret vendes. Kjo eshte aresyeja kryesore e nderrimit te emrave. Po te shikoni shqiptaret ne Itali, te gjithe sa kane patur mundesi jane bere katolike, me emer dhe besim.

Kjo nuk e demton aspak ceshtjen kombetare. Me barkun bosh, "nacionalizmi" eshte nje iluzion.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 02-02-2010 mė 06:21
    Duaje te afermin tend si veten

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po te shikoni shqiptaret ne Itali, te gjithe sa kane patur mundesi jane bere katolike, me emer dhe besim.
    .
    te pakten vetem njerez te fisit i kam ne Itali ja 100 veta,plus qindra te tjere qe i njf,qe te gjithe me leje qendrimi ne Itali,dhe as njeri nuk me ka thane
    se ka nderruar emer,Mbiemer apo religion! harroje Italia nuk eshte si Greqia ku te bejne te nderrosh dhe emrin e stergjyshit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Mjerisht shteti shqiptar nuk po mundet ende qe njeher e pergjithmone te shperbleje qytetetaret e vet te jene te lire te udhtojne dhe te kene nje mirqenje me te mire,gje qe eshte edhe nje nder arsyet e ndrrimit te emrit gjegjesisht per dokumenta.

Pritni edhe dy vite bashkatdhetare se se shpejti SALA po ju shtie ne evrope e e theni qafen ku te doni pastaj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Me beri pershtypje qe njerezit qe prisnin aty kishin qene shumica pleq.
    Cfare kerkojne ata ne kete moshe te pasurohen!!

Per mua nuk ka aspak faj Greqia, sepse ajo dihet boterisht se kush dhe cfare eshte, por me habit fakti qe shtetasit shqipetare e duan kete vend aq shume!!Nuk e kuptoj cfare pelqejne ne te.
    Nese ata duan te behen greke le te behen, eshte mire te pastrohet kombi nga njerezit e "ndershem" ndaj fqinjeve (sic i quante Serbia).

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •