Close

Rezultati i Sondazhit: Cili eshte problemi me shqetesues i Botes?

Votues
106. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Lufterat

13 12.26%
  • Racizmi

3 2.83%
  • Uria (varferia)

23 21.70%
  • Ambjenti (ndryshimi i klimes)

20 18.87%
  • Terrorizmi

9 8.49%
  • AIDS

4 3.77%
  • Droga

4 3.77%
  • Globalizimi

30 28.30%
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 151
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nuk jam anti-perendim, sepse po te isha i tille nuk do te kisha vendosur te jetoja ne perendim. si une mendojne edhe mijera amerikane, angleze, franceze, gjermane, italiane etj. edhe ata jane anti-perendim???

sa e varfer qenka menyra jote e te arsytuarit.
    atehere sipas teje eshte normale t'i shesesh droge nje adoleshenti. edhe ai ne vend qe te bleje librat e shkolles shkon e blene droge. faji i tij eshte sipas teje.
    afrika eshte si ky adoleshent...
    ka shume traktate nderkombetare qe ndalojne shitjen a armeve ne afrike dhe ti nuk e di se sa prej tyre nuk respektohen kur dergohen armet atje.

a ia ke iden sa mina anti-njeri shkojne ne afrike nga europa?
    a e di qe kjo gje eshte e ndaluar nga traktati i otaves?
    pse i behet thirrje njerezve: kujdes kur blini diamanta? duhet te informoheni mire per prejardhjen.

informohu pak me shume!!!
    Na lodhe,informohu,informohu
    Italia eshte vendi prodhues nr nje ne bote i minave anti-uomo.
    Por vrasja e njerzve ne afrike nuk ben pergjegjese italine,ben pergjegjes vrasesit.

Ti shkon behesh tap me alkool ne bar,kush e ka fajin baristi apo ti qe je debil(gjithmone shembull,mos e merr leteralisht)

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Ju lutem shkruani mendimin tuaj pa u perfshire ne replika pa fund me njeri-tjetrin.

Une mendoj qe te gjitha perbejne nje kercenim serioz. Sesa do te mund njerzimi te pershtatet dhe te gjeje zgjidhje eshte per tu pare.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Ju lutem shkruani mendimin tuaj pa u perfshire ne replika pa fund me njeri-tjetrin.

Une mendoj qe te gjitha perbejne nje kercenim serioz. Sesa do te mund njerzimi te pershtatet dhe te gjeje zgjidhje eshte per tu pare.
    Ku qendron e meta nese ne replikojm me njeri tjetrin EdiR, meqenese je supermoderator kerkojm ta dim me mire arsyen. Nese quhet forum atehere kemi dhe te drejte te replikojm pa fund me njeri tjetrin, po duke qendruar brenda kornizes se tematikes qe ka tema ne fjale. Nese ne fillojm dhe kapemi une jam me i bukur se ty apo une jam me i zgjuar se ty, atehere e shikoj si problem dhe dalje nga ajo korniza qe eshte kerkuar.

Nga te gjitha ato qe sapo the, bota eshte mesuar te ekzistoj me to dhe ti pranoj ne gjirin e saj, me hir apo me pahir. Problemi eshte se ka dhe gjera te tjera, qe ne si pjesetar te kesaj bote nuk do ti marrim vesh kurre se cilat jane.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    per mendimin tim eshte pamjaftueshmeria e burimeve natyrore qe con ne lindjen e cdo konflikti.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga -freeman- Lexo Postimin
    Na lodhe,informohu,informohu
    Italia eshte vendi prodhues nr nje ne bote i minave anti-uomo.
    Por vrasja e njerzve ne afrike nuk ben pergjegjese italine,ben pergjegjes vrasesit.

Ti shkon behesh tap me alkool ne bar,kush e ka fajin baristi apo ti qe je debil(gjithmone shembull,mos e merr leteralisht)
    nese une jam 14 vjeē, e ka fajin barist, sepse ligji nuk lejon t'i shesesh alkool nje 14 vjeēari.

italia e ka firmosur traktatin e otaves. amerika, kina, rusia nuk e kane firmosur.
    perseri te duket ne rregull nese italia nis mina anti-UOMO siēi quan ti, ne afrike?

nese ti ke nje djale 14 vjeē dhe nje person i shet droge, ti nuk e fajeson ate person? fajeson vetem djalin tend???

afrika eshte si nje djale 14 vjeē...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    NATYRA MBI TE GJITHA...
    varferi ka pasur dhe do kete
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nje opsion mungon mer jahu.

po na mysin grate.lujn dhe poker ne fb.

kjo eshte funi botes

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    varferi ka pasur dhe do kete
    po por jo varferi ekstreme...
    shume shtete kane jetuar me mire para 50 vitesh se sot..
    jetegjatesia ne shume shtete ka rene ndjeshem per shkak te varferis, e semundjeve...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    per ju qe thoni qe globalizimi eshte problemi kryesore:

nese "nike" do te donte te hapte nje fabrike kepucesh ne shqiperi, ju do ta kundreshtonit?
    po nese "sony" do vendose ti prodhoje televizoret ne shqiperi???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    I vetmi problem shqetesues i botes eshte :

RRITJA E POPULLSISE!

Njeriu eshte nje virus qe shumohet ne nje ambient te kufizuar (Toka) me burime te kufizuara.

Te gjitha "problemet" qe jane shtruar me lart, ne fakt jane ZGJIDHJE! Jo probleme.

Toka ka lindur para nesh, dhe eshte e sigurte qe do na lere pas me gjithe arrogancen tone prej milingonash te paperfillshme. Mos harroni qe edhe T-Rexit nje here e nje kohe i dukej vetja mbret i pakercenuar. Njerezit jane nje murtaje e planetit dhe nje dite ashtu sic ben nje semundje me nje organizem, do ta konsumojne deri ne piken kur nuk do kete me mundesi te mbijetojne te gjithe.

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •