Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 123
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Po e vertete eshte qe kam qene.Mirepo vetem nje gje ta sqaroje.Aty ku kam qene une dhe kush ka komandu me mu nuk ka pas shanse me komandu me neve dikush prej Tirane ose Zvicrre.Sepse thone qe komandanti duhet me ju pri ushtareve.E jo me qene komandant ne Shqiperi e ushtaret ne Kosove.Kjo nuk eshte komande.Nese don muj me te tregu ne menyre private edhe ku kam qene,nese te intereson shume .E ateher keto fjale qe pi flet e i ki fol ma heret per mu atehere bahesh mi vjell nashti.Ky nuk eshte forum privat ku ne i shitemi njeri tjetri.Ketu duhet te mundohemi ti flasim gjerat ashtu siq mendojme se kane qene.Nuk eshte e thene qe ti duhet me pas mendimin me mu mirepo duhet mu rujt ,mu ba djale i mire, e mos me ofendu askend sepse nuk i bene vetes mire me se pari e as temave dhe postimeve.Une kam pas fatin qe ne kohet me te veshtira kam pas shoket me te mire afer meje,mirepo jo ata qe rrishin ne Tirane e jepnin urdhra,por para grykes se shkaut.A e kuptove tash.
    haaaa valla ti paske qen nime ne luft
    nkoft kan katragjyshi i im qe me ka vdek qe 100 vite edhe ti je kan
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    Ti llap mos rri mshefte neper tema por del online.Ski nevoje mu mshef.Me siguri se katragjyshi yt as ti as kerkush qe eshte e fares tende skane qene ne lufte kurre.Kete po e di sepse nryshe i vjen "era"atij qe e ka provu pushken .Po nejse ti merru me qiso shkrimesh ,boll jane per ty.Ski takat ma shume.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin

katragjyshi i shefqet cakiqit ka qen argat ne mbretrine serbo-kroate-sllovene!!

kurr nuk ke qen ti me i sinqerte se tani!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    po pe di qe ka qen komnadant i zones se neredimes ka dal ne ket zonė pasi ka kryer nje mori vrasjesh qe dihen sot .
    Mirpo eshte ky shukri buja qe e ka arrestuar ali sadrin ne janar te vitit 1999
    dhe ju dasht familjes se ali sadris me interveni n ePodujev dhe me liru se as ali sadrija nuk ish gjall sot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-02-2010
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga L-7 Lexo Postimin
    po pe di qe ka qen komnadant i zones se neredimes ka dal ne ket zonė pasi ka kryer nje mori vrasjesh qe dihen sot .
    Mirpo eshte ky shukri buja qe e ka arrestuar ali sadrin ne janar te vitit 1999
    dhe ju dasht familjes se ali sadris me interveni n ePodujev dhe me liru se as ali sadrija nuk ish gjall sot
    Ah vakt o vakt: po xhaxhin e Shpresim Ukes e ka hala shok Ali Sadriu?

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga liridoni703 Lexo Postimin
    Per Drenicakun...........
    drenicak vertet ju ose jeni i tmerruar nga humbja e pushtetit tuaj te kaluar jo shum te larget ose jeni psikopat........se ti e as nje nuk mundet te jave ndryshoj mendjen nje poplli te ter per keto zzgjedhje te cilet e kan dhen ne keto zgjedhje po ti me dhimbezesh me shume shoket e tu se nuk jeni met as me kish e as me xhami ,,,ju ka tha fyti,,se ishit te bindur se do ti fitoni keto dy komuna po ju jeni ata te cilet per 20 vite e tradhtuat kete popull sot pavarsija jo neser e rrenat ju kan dal keti poplli mbi koke dhe ju kan denuar ky popull ,po edhe zoti ju ka marr inat....
    koha e juaj ka mbaruar vetem flliqni kote ,,se nese eshte dikush i prishte ketu jeni ju me shoket e juaj,dhe nese eshte dikush ne kete forum hajdute te garantoj se je ti me shoket e tu.ket e di kush je qka je.......e mos ti qes te zezat e tuja per ledin,,e mos u mshif pas adreses se drenicakut,,se jane ra qiftat tu e flliqin edhe drenicen edhe kosoven se je i till ,i lindure je per keto,,se shkollen e ke te till te perfunduar.....
    Hajt oj nana e viqit hajt se aq din ti,ne vend qe te brengosemi me manipulime ti merresh me budallakina.
    A ke par ndokun ti ne evrop qe behen keso zgjedhje avetem ketu te ne,po a kemi ne para te teperta te merremi me nga dy tri her me zgjedhjet.
    Une nuk jam partiak dhe per mua apsolutikisht nuk qon pesh kush fiton e kush humb,por une po shof se ketu humbes eshte populli me keto lojrat e pista te politikes.
    Qe sa kan perfundua zgjedhjet,dhe ne vend qe te merren me zhvillimin e komunave ata po merren me genjeshtra.
    Une kam then edhe diku me lart se si pdk si ldk si me da nje *** per gjysume hiq as njana nuk eshte ma e mir se tjetra.
    Une frigohem se pranvera do jet e nxeht per qeverin sepse populli me sa une po vrej eshte shume i deshprum me kete qeveri,por une jo qe jam i deshpruar por quditem se si ju besua qeverisja njerzve qe nuk din as emrin e vet me shkru e jan ber ministra e kryministra.
    Eshte mjerim qe shqiptaret sot shtyhen ne mes veti duke e mbrojt partin,e nuk shofin para hunde qe armiku me i madh eshte partia,duhet te mesohemi qe se pari te luftoim qe te jetoim si njerz e jo jetoim si e me keq.
    Lereni partit sepse partit vetem majen kur kan kesi budallenjesh siq eshte puna e juaj,keshtu ata duan ta ken popullin budall,vetem keshtu ata behen bosa.

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga liridoni703 Lexo Postimin
    Per gjdo lavdat nese e keni amrr pushken dhe keni luftuar kunder shkaut,,
    po ne shkrimin e juaj me sa e kam lexuar une dhe me sa e kam kuptuar nuk pash diqka te till si ke be..po merr edhe nje here dhe lexoje shkrimin e juaj se qka ke shkruar...po edhe nuk don te thot se ke luftuar edhe je gjithe qka ne ok...jo..se ku e di se me qafre qellimi e ke kap pushken ti si shume tjer,,,
    me sa e pash une ne shkrimin tuaj edhe ti edhe disa si mendojen si ti nuk ishin te knaqure me humbjen ne keto dy komunat e 31.01.2010 ,ket nuk ta kam shkruar une po ti..dhe ketu me jep me kuptu se ti nuk je perkrahes i luftes..une edhe nese nuk kam marr pjes ne lufte te pakten kam respekte per luftetaret e liris,,dhe te UĒK-sė ,deri me sot edhe neser ,,se prej pas lufte e deri ne vitin 2007 gjithe here i kan shkelure partin e dalure nga lufta,e nese pyte kush ata te cilet deri dje kan henger mishe e pule me ata te milloshit e sot shiten patriota...........gjdo respekte nese edhe nje dite e ke kape pushken kunder armikut te kombit shqiptare ne pergjethsi,e poseqerishte kosovareve ne veqanti..
    E Sa per pasosh me vjen shume keq se koke i inforumar shume keq se pasoshin e ka edhe e ka treguar edhe javen e kaluar ne RTK..live ket e kan pa e gjithe kosova jo vetm une ose ndonje se e di si e ka ket shko e verteto nese nuk beson eshte shume i hapur me puplikun...po ty edhe nje po ta them vetm njerzit e forte i ven ne shenjester gjdo njeri e ne ket raste edhe amerika keta..pse nuk te vuren TY ne listene zez te ashtu qujture te shbav..se ti edhe shume si ti mendojen se se keta nuk punojen per qeshtej kombetar per bashkimin e trojev shqiptare ket dije ti edhe ata si mednojen si ti....
    se kur te behet edhe grat me marr veshe punen e tyre keta do te mbysin veten...e dikush ndoshta e ka ne vesh ket...........uen ashtu mendoj .................nje pytje ty nese me tregon te vertetn ti a mos ishe i farkut..........kalo mire se shuem edhe ata thojen si jen kan ne lufte po ata jan kan ne shqiperi....... ket dije
    O ti nuk ishe me i ru lopt e jo me kan i pushkes,po hajt se tan na dulen komandanta e trima pas luftes,po ku ket more horra qe shkau na perzani nje milion shqipetar per 24 ore.

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Po e vertete eshte qe kam qene.Mirepo vetem nje gje ta sqaroje.Aty ku kam qene une dhe kush ka komandu me mu nuk ka pas shanse me komandu me neve dikush prej Tirane ose Zvicrre.Sepse thone qe komandanti duhet me ju pri ushtareve.E jo me qene komandant ne Shqiperi e ushtaret ne Kosove.Kjo nuk eshte komande.Nese don muj me te tregu ne menyre private edhe ku kam qene,nese te intereson shume .E ateher keto fjale qe pi flet e i ki fol ma heret per mu atehere bahesh mi vjell nashti.Ky nuk eshte forum privat ku ne i shitemi njeri tjetri.Ketu duhet te mundohemi ti flasim gjerat ashtu siq mendojme se kane qene.Nuk eshte e thene qe ti duhet me pas mendimin me mu mirepo duhet mu rujt ,mu ba djale i mire, e mos me ofendu askend sepse nuk i bene vetes mire me se pari e as temave dhe postimeve.Une kam pas fatin qe ne kohet me te veshtira kam pas shoket me te mire afer meje,mirepo jo ata qe rrishin ne Tirane e jepnin urdhra,por para grykes se shkaut.A e kuptove tash.
    Edhe nje gje mos te harroj.A mendon ti se te gjithe ata qe kane luftuar jane ne PDK a?Ti ki shpiuna ne Pdk sa sta merr menja e tash bahen kishe na pe mbrojme luften ,na pi mbrojme familjet e deshmoreve,e e verteta eshte se nuk ju han pala per asgje vetem per fuqi dhe pushtet.Me pas qene krejt keta votues te PDK-se ushtar siq mundoheni ju mi ba tash atehere skish pas nevoje amerika me na shliru b..ythen,po ishim shliru vet.Por nejse nashti ti si din kto sene.
    Hiqu more ati zdrolani se ai si llapi tjeter nuk din veq me ofendu ata qe nuk mendoin njejt si nana parti

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Hiqu more ati zdrolani se ai si llapi tjeter nuk din veq me ofendu ata qe nuk mendoin njejt si nana parti
    Po qka me ba po na biejne hise edhe zdrolanat. Po nuk e kane gjate.

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Per Drenicakun.........
    Drenicak nese dikush eshte me ftyren e zez ne ket forum je ti dhe disa si mendojen si ti........
    do i la zgjedhjet e me hershme ...do merrem me keto te fundit te dt.31.01.2010,,kur te gjithe vezhgusit e te gjitha partive ishin prezent ne to ishin ok,kur edhe nderkombetaret i cilsuan te rregullta zgjedhjet tani,Demokracija ne veprim e kush i ka percjell keto,e ti del e thua jo kan vjedhe ti je turpi i keti poplli dhe i kosoves..po ti je mesuar me rrena e dallaver e me tradhtina te juajat me be kesi senesh ,po njeher bilem duhet te ju vije turp qka ini duke ber ju dhe klyshet si ti..
    Drenicak keto ti qka thua edhe ata si mendojen si ti jan trillimet e pushtetit te kaluar kur te gjitha partit i kan vezhgusit e vet ku ka aty vjedhje ,po te ishte nje njeri ose dy po,,po aty qenderojen te gjithe vezhgusit e te gjitha partive te cilat ishin ne kualiciojn ooooooo i pa njeri,oooo i pa shkoll vertet po me dhimbet edhe aj djep si te ka mbajte dhe te ka rrit ty edhe shume si ty...........
    Drenicaku si ti ishalla nuk jan tjeret si ti se nese jan mos vet per drenicen po ti je veq nje i ndonje pjese te se ciles i takon te kaluares se juaj ket jam i sigurte....
    dhe ju tani qe dy vite e keni humbure pushtetin e tashti lehni sikur zagaret pas thive po UJQEVE nuk guxojen as te ju marrin ere po vetem lehin DHE LUROJEN dhe e tregojen veten se sa te lige dhe sa te pista i keni shkrimet dhe dekleratat ti dhe ata si mendojen si ti..........
    Kjo koka kur thojeshin pleqet se i ligu as dynjan e AS Ahretin ,,tani ket po e tregoni se nuk ekni zemer shqiptari po keni zemer tradhtari....

Nje pjes shkon edhe per fatlumin,,,

eshte ne nderin e gjdo njerit ta krijoj njeher e pergjithmon nje mendje te mire e jo te lujtur nga dikush tjeter..se per juve as nje shqiptare nuk do te del i mire,,po ju nje kupton qytetaret jan ata te cilet e kan vendos e jo siq thoni ju hajnija se aty nuk jan kan vetem te pdk,se e as te ledkes po jan kan te gjitha partit ne kualicion ooooooooo njerzi po a keni ndonje shkoll a po jo nuk e di se si i kuptoni senet ju eshte problemi i juaj,,,
    edhe nje juve po ju them koha e ldk,ka mbaruar para dy vitev o njerzi
    se edhe ti ku ke luftuar as qe me intereson me intereson shkrimi i juaj dhe atyre si mendojen si ti...
    se ne baz te shkrimev te juaja dhe te disa tjereve ju nuk ju dhimben familjet e deshmorev ne baz te shkrimev te juaja....po lete je ne ndergjegjjen e gjdo qytetari dhe politikani ne kosove dhe ne gjdo familje te kosovarev dhe ne pergjethsi te shqiptareve.........

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •