Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Ata ate dhjete do paraqiten para gjykatesit!Sipas disa zyrtareve Haitaine nuk perjashtohet mundesia qe femijet te jene dhene me aprovimin e familjareve.Dhe disa nga keta familjare perspektiven e femijeve e shohin ne USA.Mendimi im eshte qe ne USA nuk hyjne qeni me macen bashke si ne ndonje vend tjeter????
    Te presim versionin zyrtar.
    N,q-se eshte e vertete se< qellime te mira kishim> dhe< zoti do e nxjerri te verteten ne shesh> sipas udheheqeses se grupit Laura Silby,atehere hallall ta kene,qe femijet mos te hane dhe ne Haiti.
    http://www.wienerzeitung.at/DesktopD...wzo&cob=469250

kanali satelitor france 24 po e jep lajmin live
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2006
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    kanali satelitor france 24 po e jep lajmin live
    Nuk po thote njeri qe eshte lajm i rrem por Irani me Francen e co mundohen te zbehin punen humanitare te Amerikes ne Haiti me nje lajm qe disa trafikant mundojne te perfitojne nga rasti.

Une qe pare e kisha qe Iranit i intereson me shume ky lajme se sa lajmi i ndihmes humanitare qe ushtria amerikane jep ne Haiti.

Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Ata ate dhjete do paraqiten para gjykatesit!Sipas disa zyrtareve Haitaine nuk perjashtohet mundesia qe femijet te jene dhene me aprovimin e familjareve.Dhe disa nga keta familjare perspektiven e femijeve e shohin ne USA.Mendimi im eshte qe ne USA nuk hyjne qeni me macen bashke si ne ndonje vend tjeter????
    Te presim versionin zyrtar.
    N,q-se eshte e vertete se< qellime te mira kishim> dhe< zoti do e nxjerri te verteten ne shesh> sipas udheheqeses se grupit Laura Silby,atehere hallall ta kene,qe femijet mos te hane dhe ne Haiti.
    http://www.wienerzeitung.at/DesktopD...wzo&cob=469250
    Po ne qofte se femijet jane dhene pa aprovim familjar?ATERE SIPAS JUSH CFARE DUHET TE BEHET?
    Ku gjendet familja ne keto momente ajde mos u beni fare dhe ju....
    Eshte gjyna jo vetem per keta femije por per te gjithe femijet e botes
    te pasurohesh ne kurizin e fukarait ....
    Edhe cdo te thote kjo prespektive?Tju japin ndihme atje nuk munden?Duhet ti trembin akoma nuk ju mjafton fatkeqsia qe ju ndodhi dhe i genjejne me dvd ....

deri tani skam pare nje postim per keta femije qe bien viktima.........
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Po ne qofte se femijet jane dhene pa aprovim familjar?ATERE SIPAS JUSH CFARE DUHET TE BEHET?
    Ku gjendet familja ne keto momente ajde mos u beni fare dhe ju....
    Eshte gjyna jo vetem per keta femije por per te gjithe femijet e botes
    te pasurohesh ne kurizin e fukarait ....
    Edhe cdo te thote kjo prespektive?Tju japin ndihme atje nuk munden?Duhet ti trembin akoma nuk ju mjafton fatkeqsia qe ju ndodhi dhe i genjejne me dvd ....

deri tani skam pare nje postim per keta femije qe bien viktima.........
    Nuk e di akoma ka te beje me trafik femijesh,apo eshte gjest human.
    Ndihmen atje po u a japin aq sa kemi pare.
    Te presim...
    Shendet.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •