Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po kshtu asht kur i jepet shteteve si irani e drejta e fjales
    Cfare lidhje ka irani ketu ?
    Behet fjale per dhjete amirekane qe u arestohan ne Haiti ne perpjekje per te marre 33 femije
    dhe u kapen nga kufiri Domenikan me akuze trafikimi dhe rrembimin te femijeve
    pa patur dokumentacionin e duhur ...
    Mos kta te fotos te duken irakian?
    http://www.nytimes.com/2010/02/02/wo...02orphans.html
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Cfare lidhje ka irani ketu ?
    Behet fjale per dhjete amirekane qe u arestohan ne Haiti ne perpjekje per te marre 33 femije
    dhe u kapen nga kufiri Domenikan me akuze trafikimi dhe rrembimin te femijeve
    pa patur dokumentacionin e duhur ...
    Mos kta te fotos te duken irakian?
    E ke lexuar shkrimin qe ke ven per te hapur temen? Apo thjesht lexove qe shanin amerikanet dhe e solle me vrap pa e lexuar as vete?

thote qe

Sipas televizionit shtetëror iranian, 10 amerikanë të mbajtur në Malpas, në kufirin midis Haiti dhe Republikën Domenikane. Nuk ka dokument për dhuratë ose dëshmi që fëmijët nga dy muaj deri në 12 vjet, ka humbur prindërit e tyre në tërmet.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Pjese e propagandes se qelbur evropiane anti-amerikane,
    dhe gerqia ne evrope ben pjese.
    The new york times eshte gazete evropjane qe kur ?
    tani sipas teje nytimes i bejne prapagande vetes?
    flm per ndihmen e gjeografise por cdo gje qe te shruaj une ju gjithmone do sillni ne skene grecia
    une shkuaj si shqiptare i nderuar nese ste pelqejne mendimet time je i lire te mos pajtohesh me mendimet time
    se sa te besh postime jashte teme
    do ishte me mire te te vinte me shume gjyna per keta femije qe ......dhe jo per nenshtetesine e te arestuarve...
    ata femije te vetmen gje qe dua ne keto momente nga te gjithe ne si edhe nga Amerikanet eshte ndihme .....
    sepse dhe populli tone ka vuajtur dhe ndihma ne keto momente eshte nevoja me e madhe.....
    dhe mire do ishte secili nga ne te shkruante per ngjarjen e foshnjave qe ne keto momente behen lojra shteterore....

per mua cdo nenshtetesi te kishin te arestuarit akoma dhe shqiptare
    do i varja me duart e mia....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

flm per ndihmen e gjeografise por cdo gje qe te shruaj une ju gjithmone do sillni ne skene grecia
    une shkuaj si shqiptare i nderuar nese ste pelqejne mendimet time je i lire te mos pajtohesh me mendimet time
    se sa te besh postime jashte teme
    do ishte me mire te te vinte me shume gjyna per keta femije qe ......dhe jo per nenshtetesine e te arestuarve...
    ata femije te vetmen gje qe dua ne keto momente nga te gjithe ne si edhe nga Amerikanet eshte ndihme .....
    sepse dhe populli tone ka vuajtur dhe ndihma ne keto momente eshte nevoja me e madhe.....
    dhe mire do ishte secili nga ne te shkruante per ngjarjen e foshnjave qe ne keto momente behen lojra shteterore....

per mua cdo nenshtetesi te kishin te arestuarit akoma dhe shqiptare
    do i varja me duart e mia.
    ...
    Me verte nuk paska rendesi se ca nenshtetesie kane? Prandaj gjete nje artikull gjys prafagraf te gjate dhe hape teme me vrap? Po bej nje kerkim ne google atere per trafikun e femijeve dhe na hap nga nje teme per cdo trafikim femijesh qe behet neper gjithe boten.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    E ke lexuar shkrimin qe ke ven per te hapur temen? Apo thjesht lexove qe shanin amerikanet dhe e solle me vrap pa e lexuar as vete?

thote qe

bera postimin e pare dhe sot e pashe qe link e kisha vene jo link e duhur dhe te qarte
    ke te drejte link i temes nuk eshte aq i qarte
    skam perse te vrapoj te gjithe nenshtetesite jan njelloj per mua
    mua personalisht sme ka ndihmuar as nje komb dhe as nje shtet pervecse krahet time!
    ti a e lexove ?Besoj se flet me qarte per ngjarjen!
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 01-02-2010 më 17:06

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me verte nuk paska rendesi se ca nenshtetesie kane? Prandaj gjete nje artikull gjys prafagraf te gjate dhe hape teme me vrap? Po bej nje kerkim ne google atere per trafikun e femijeve dhe na hap nga nje teme per cdo trafikim femijesh qe behet neper gjithe boten.

Per femijet e varfer asnjerit nuk i vjen keq?
    ndonje gje per femijet a keni te jepni mednim?
    Se te tjerat skane shume rendesi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po lajmin nuk e shpiku NYT,
    edhe une i pashe lajmet sot ne mengjes,
    nuk thuhet aspak se "jane akuzuar", akuza behet kur ke nje fare prove dhe nis gjyqin.

Thjesht i kane ndaluar ne kufi per verifikim,

ashtu sikur mund te ndalojne kedo per kontroll bagazhesh kur dyshohet se ke droge, a do ishte e sakte te thuhej "u akuzove per droge"?

Po thuaj qe vdesin robt kur flitet per akuza ndaj amerikes.

sipas jush mua me ndalohen te hap tema per amerikanet,sepse gezohem
    per greket sepse jetoj atje dhe mbase jam bere greke
    per shqiptaret sepse jetoj ne greqi dhe mbase jam bere greke dhe sjam me shqiptare
    sipas jush une si njeri skam te drejta
    ajde demokraci ajde..lol
    me keto ofendime qe beni ju per mua une nuk do nderojne nenshtetesine time
    do mbetem shqipo
    dhe do postoj cdo lloj teme me ben mua pershtypje
    se per mua ka rendesi njeriu dhe te drejtat e tij

mbase gazeta qe lexova une ishte greqisht lol
    NYT ne greqisht hahaha
    ajo flet qarte qe ata u munduan te kajojne ne kufi femijet me justifikim qe keta femije meren per tu shpene neper spitalet amerikane per ndihme....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po ku dihet se ku punojme ne dhe per ke punojme ...
    dhe sikur ta kishe shkruajtur ti perseri titulli dhe permbajtja e artikullit do i nenshtrohej kontrollit te rrepte ose diktatit te drejtuesve te gazetes.

po me thuaj pak, kshu off the record,
    ke ndonje cik simpati per ameriken dhe politiken e saj?
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 01-02-2010 më 18:01

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    dhe sikur ta kishe shkruajtur ti perseri titulli dhe permbajtja e artikullit do i nenshtrohej kontrollit te rrepte ose diktatit te drejtuesve te gazetes.

po me thuaj pak, kshu off the record,
    ke ndonje cik simpati per ameriken dhe politiken e saj?
    pse mos kem ata kane ndihmuar goxha vendin tone edhe na perkrahen me mire se ne greqi....
    Une poshte tavolinen nuk flas vetem siper(por kame lene nje pengjerke hapur se nuk e kam kuptuar pse na duan kaqe shume ne)
    Por me shume simpati kam per njerezit pa interesa politike
    deri me sot sme ka ndihmuar asnje politike dhe asnje shtet qe keshtu kam simpati dhe dashuri vetem per familjne time

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •