Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Sa per ate ofendimin e famshem, ja ku po te them se nuk me ke ofenduar mua, pasi une ose familja ime, s'kam patur te bej ndonje gje me grekun, por ke ofenduar 500.000 shqiptare te tjere qe punojne sot ne Greqi. Pse paske arritur Kanadane zotrote, dhe paske kapur qiellin me dore meqe s'ja paske me nevojen grekut? Bravo te qofte! Ka shume shqiptare te tjere qe s'e kane mundesine tende dhe ju duhet t'i bejne hesapet ne greqisht. Dhe ai shteti shqiptar po perpiqet shume per t'i ndjellur nga e kunderta, s'e shikon ti?

Sa per ate shprehjen, te keshilloj te lexosh pak histori ne periudhen kur Greqia po clirohej nga turqit, dhe ndihma britanike, bashke me trimerine e shqiptareve jua shpetoi b**-en. Pastaj, aq dinake sic jane greket, kur u cliruan ata filluan asimilimin e arvanitesve duke shperndare ideologji te tilla. Dil pak nga tekstet komuniste, edukohu, pastaj guxo te me ofendosh mua!
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Shqiperia Etnike Maska e shoku_sar
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    176
    nuk e kuptova ku i kam ofenduar 500.000 shqiptare ne Greqi sepse atje kam dhe te afermit e mi qe kane emigruar.
    Pastaj ku e permenda Kanadane ndonjehere ne shkrimet e mia???...fakti qe jam larguar nuk me largon nga Shqiperia sepse shkoj cdo 7 muaj....mundesite nuk mi ka dhene njeri po i kam kerkuar dhe i kam gjetur vete
    Tani per punen e edukimit.....ne Shqiperi jam nga familje e persekutuar nga regjimi komunist por kjo me ka ritur me shume dashurine dhe nacionalizmin per trojet Shqiptare....hmmmm edukimi: kam nje universitet ne Shqiperi dhe nje ne Kanada (master per te qene me i sakte) dhe jam shume i kenaqur me pozicionin ku jam ne jete.
    Per punen e historise se maredhenieve Greqi-Shqiperi dhe prejardhjen e Grekeve te keshilloj te lexosh librin: Arvanitasit dhe prejardhja e Grekeve e shkruajtur nga Aristidh Kola qe u zhduk ne menyre misterioze nga sherbimi sekret grek.

Dhe se fundi mos i fyej njerezit qe nuk i njeh... per ide komuniste dhe edukim sepse edukimi fillon nga vetja dhe pastaj shiko tek te tjeret dhe nuk ma heq njeri mendimin se greket dhe serbet jane armiqte e ceshtjes Shqiptare.
    Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga shoku_sar : 24-02-2003 më 01:48
    Nuk lejohen adresa Interneti ne firme. Stafi i Forumit.

kerkuesi
    Anëtarësuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Shoku sar, e kuptoj shqetesimin tend vella!
    Dikush aty lart e ka shpjeguar shume mire qe pronari i fantazise ne kete menyre terheq klientat dhe une e njof dhe po te them qe eshte me patriot se ty. Ngritja e flamurit Grek krah atij Shqiptar tregon vetem se ai nuk eshte njeri i ndrydhur nga mentalitetet e prapambetura.
    Ndersa sa per ate qe degjon ne rruget e Gjirokastres nje Greqishte me ca fjale Shqip ke shume te drejte. Pasi ata qe degjon nuk jane minoritare por jane disa injorante te cilet per tu dukur qe jetojne ne Greqi (dhe sipas injoranteve, ata qe jetojne ne Greqi jane me me kulture) ja fusin nje Greqishte me theks Shqiptar sa qe mban era 100m larg.

Miqesisht Geni!
    PAUCA SED MATURA

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Postuar më parë nga shoku_sar
    vorioepiriotet jane njerezit si puna jote qe per 10 leke i nxjerin ****** grekut...
    Kjo mua me duket ofendim, ose te pakten perpjekje per ofendim nga ana jote,

http://www.geocities.com/kdede.geo/HIMARA.html

Shikoje pak dhe flamurin e Epirit ne kjo web page.

http://www.geocities.com/kdede.geo/HIMARA.html

Une e di qe ti i thua ato fjale duke u nisur nga deshira te mira patriotike, por permbahu pak, se nuk ka nevoje te injorojme ngjarjet qe kane ndodhur, ose rreziqet qe na kanosen vetem se na tingellon pak vrazhde ta degjojme te verteten. Eshte duke ditur ne thelb problemet, menyra se si do te mundemi dhe t'i zgjidhim ato ne te ardhmen.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Edhe po, te drejte ka Geni dhe ketu e ka prekur problemin ne rrenje. Kur isha ne Shqiperi degjoja shume mama qe ktheheshin nga Greqia per vizite, dhe qe te dukeshin se kishin qene ne Greqi dhe dinin greqisht (te thuash ti kushedi c'kishin bere) dilnin ne mehalle dhe iu therrisnin femijeve te tyre:
    "Kostaaa, ella edho se parakalo", dhe duke perdorur emrin grek te pagezimit, mgjths. emri i tij shqiptar eshte Klajdi. Fakti qe flasin greqisht sa per t'u dukur eshte injorance fshatareske dhe asgje me teper.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    edhe ne historine e himares dilka se ato qenkan me shqiptar se krahinat e tjera historikisht apo e kam gabim????? __________________________________________________ __-kurse sa per epir un di qe epiri ka qene deri ne lumin shkumbin dhe del qe ne qe jemi poshte shkumbinit jemi epirote(shqiptar) kurse vanjgjelis dulis i omonias eshte grek jo epirot.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Po e dime mor lal qe jane shqiptare, por ik e mbushjau mendjen atyre himarioteve te sotem, qe mesuan dhe greqishten, aq me shume nga keta refugjatet ne Greqi, dhe rrezik jane ne krize identiteti. Puna eshte qe duhet te forcohet prezenca e shtetit shqiptar ne keto krahina, ne menyre qe keto "dele te humbura" te kthehen ne grigje, ose te mos dalin nga grigja. (Se po citoj dhe nje anetar tjeter te forumit ne kjo fjalia e fundit, po s'ja mbaj mend emrin)

Shqiperia Etnike Maska e shoku_sar
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    176
    angeldust------paqe dhe dashuri.
    Duhet dhe pak debat se nuk ka kuptim nqs jemi te gjithe dakort gjithmone apo jo.
    Gjithe te mirat......Shqiperia mbi te gjitha.
    Nuk lejohen adresa Interneti ne firme. Stafi i Forumit.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Simboli i shqiponjës me dy koka në flamurin tonë kombëtar
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Pafajësi skocezit racist me flamur shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 14:56
  3. Kenget e Azemit
    Nga Dita në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 09:58
  4. Flamur Nallbani
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-12-2002, 04:04
  5. Maqedoni, festa pa flamur
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2002, 03:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •