nji kėshill qi pėrpiqem ta mbaj asht:
Kėqyri punėt e tua e mos i shti' hundė gjithkah, ashtu i shmangesh shum problemeve.
nji kėshill qi pėrpiqem ta mbaj asht:
Kėqyri punėt e tua e mos i shti' hundė gjithkah, ashtu i shmangesh shum problemeve.
zgjidhi miqte gjithmone me te mire se vetja![]()
E tash une do ju tregoj se qka me tha maimi nje dite,isha e nervozuar per palidhje e u shfryna me mamin duke i then pse me lende?!!!Edhe pse akoma se kuptoj aq mir pergjegjejen e saj me tha, te kam lindur qe te lindish edhe ti, dhe te bejne te njejten pyetje qe ma bere mua.po keshillen qe e kam ne mendje nga prinderit e mi eshte meso,meso,se edhe ne desha ta haroj ma perkujtojn cdo dit.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
lol, e fort kjo.
Ne pergjithesi une kam qene tip i pjekur keshtu dhe s'para me jane nevojit keshillat e prinderve ne jete, por para se te merrja rrugen ne emigrim mbaj mend gjyshen qe me ka thene ,'' Ku do qe te shkosh, qylaxhi mos u be kurre'' . Dhe eshte nje keshille, qe me ka vlejtur gjate jetes time.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Po thuaj se cdo dite mami gjithmone me theshte ...
cdo dite re dhe nga nje ne lagje
keshilla e saj :ne qofte se e ben me do te shpie ne polici
haha me pak fjale nuk i mbaj mend keshillat e saj se kam ngrene me shume dajak dhe nuk mbeteshe kohe per keshille....
kur te ritesh do me kuptosh por besoj mos jete vone
u rita dhe e kuptoj se kishte te drejte per te gjitha keshillat e saj
gjithmone mamaja do ket merak per femijen e saj
po nga njer duhet ta leme femijen qe te beje edhe gabime qe te mesoj
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
mami me thote- mos i beso asnjerit ne forum se jane te gjithe mashtrusa. LoL
Krijoni Kontakt