Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Question Keshilla nga prinderit.

Cdo prinde keshillon femijun e vete,pyetja ime eshte.
    Cila nga keshillat ju ka mbetur ne mendje dhe ju kan lene me se shumti pershtypje, apo cilen se keni pranuar dhe jeni ndjere fajtore???
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Kshillat jan shum, por njanen e veēoj, e than prej babs tim.
    Fjal per fjal asht kshtu: Skender, shpirtin mbaje per vehte, mos ja shit djallit.
    Per mu ka pas, dhe ka shum domethanje, m'ka sherby dhe m'sherben n'ēdo hap t'jets time.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Jane vertet shume e shume , keshilla nga prinderit tane.
    E veqoj kur thonin; LARGOHU SA TE DUASH, PRAP TE I AFERMI KE ME U KTHY, NE DAQ PER TE MIRE NE DAQ PER TE KEQ. MOS HUP KOHE.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nje thenje e babait : Duaje veten dhe mos lere njeri te te shkeli me kemb.

Mamaja ime i fillonte keshillat akoma pa dal nga dera: Kujdes... ,kujdes..., kujdes....

Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me kujtohet nje bisede me mamin. Ne si adoloshente ishim pak rebele. Me babin coc kapeshim me fjale. Dhe mami na tha. ''Mos u qani me babin se e keni shume te mire. Nuk ka vese. Nuk pi alkool, duhan. Nuk loz bixhoz. Nuk zihet me te tjeret. Nuk ofendon. S'ka dore as ndaj meje, as ndaj jush. Eshte i qete dhe familjar. Ne nuk e kuptonim me thane te drejten se kujtonim se te gjithe baballaret ashtu ishin. Ta kete dhe burri juaj gjysmen e ketyre cilesive do jeni me fat. Nuk mjafton vetem pamja te bashkeshorti se i thone te kalosh nje jete me te.'' Tani i kuptoj fjalet e mamit. Tani qe u bera vet me burre e me femije.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Prindi deri sa te mbylli syte eshte nje keshilltar dhe mesues per femijet e tyre ,edhe pse jan te martuar dhe me femije.

Gjithmon mami me ka dhen keshilla,jo se babi nuk me jipte,por kam qen e lidhur shum me mamin,dhe siē ka then dhe mia@,qe ne adoleshente femija esht pak rebel, se edhe mosha e ben te tille ,dhe thoja mir pra ashtu eshte mos ki merak te degjova se ēfar me the,mami me thonte ,eh moj goce kur te rritesh dhe te krijosh familje do ti kujtosh kto qe po te them ,por at'here do jet teper von se do me jet bo bari 1 meter ,dhe shpesh i kujtoj fjalet e saj,dhe ne kte moshe me mungon shume mami ,per nje keshill,per nje fjal.

Sa do i keq te jete femija ,prindi gjithmon i flet dhe mundohet per te miren e tij

Sa do i keq te jet prindi ,asnjiher nuk ja do te keqen femijes se tij
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    sa goca te mire keni qene juve
    lum burrat qe ju kane
    mu prinderit me kane rrahur gjithmone se pritonin te me flisnin
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Me kujtohen shum keshilla po as nji nuke praktikova dhe nuk e mora udhzimin e tij.Ja disa qe me kujtohen .Te keqit 99 gota uji ne ja dhash te njiqinden nese smun me ja dhan tana dom te shkojn.Ndero te nderojn ,Mose degjo kush fol po degjoje fjalen,Krozja e madhe dredhza pak .Se ndegjova po psova.Ndihmova e ma harruan, nderova e me nenqmuan sgenjeva e sme besuan ju besova e u pendova.Me ne fund konstatova se vetem adhurimi i zotit ka kuptim per jeten tonė.Te mdhenj ishin prindet e mi,kjo me mjafton ,sepse me linden te fuqishem.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Mami im gjithmone keshilla per cdo gje , kur vete ne plazh, kur marr makinen motorrin , KUJDES, KUJDES gjithe diten

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Cdo prinde keshillon femijun e vete,pyetja ime eshte.
    Cila nga keshillat ju ka mbetur ne mendje dhe ju kan lene me se shumti pershtypje, apo cilen se keni pranuar dhe jeni ndjere fajtore???

Ah moj Sueda,cna fute ne kujtime...

Nje nga keshillat qe me jepte gjithmon Nena ime ishte:

Kam qene dhe jam shume e regullt persa i perket pastertise,pothuajse maniake
    aman per te gatuar hic fare ,tap topi...
    me thoshte gjithmone mami,moj vajze Burri kur te vi ne shtepi nga puna sdo me henger pllakat e pasterta po do gjellen tja vesh perpara
    ah mor zot,sa here e kujton me vjen per te qeshur
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •