Vajza ime ka per detyre nje poezi te shkruaj dhe qe ta kendoj ne shkolle...
Por une sjam qe shkruaj poezi, do te me kishte ndihmuar dikush ju lutem.. I duhet per te henen me 01.02.2010.
Faleminderit shume juve qe do me dilni ne ndihme per poezi..
Vajza ime ka per detyre nje poezi te shkruaj dhe qe ta kendoj ne shkolle...
Por une sjam qe shkruaj poezi, do te me kishte ndihmuar dikush ju lutem.. I duhet per te henen me 01.02.2010.
Faleminderit shume juve qe do me dilni ne ndihme per poezi..
Njė Ari shum i uritur,
Njė ditė herėt ishte ngritur.
Kishte parė njė lis me bletė,
Ndaj dhe ecte lehtė-lehtė.
Pranė lisit kur u afrua,
Fatėziu u gėzua,
"Do tė ngopem"-thosh Ariu,
"Do tė ha sa tė dua!"
Por bletėt kurrė s'flenė,
Putrat e Ariut ndjenė.
I mjeri seē e pėsoi,
Kur njė thumbė e pickoi.
Mendoj se jemi nė kohė dhe kjo i pėrshtatet moshės.Fėmijėt kanė romantizmin e tyre jashtė ēdo ndikimi politik.
Respekt
me falni por kjo zyshja muzikes paska pjerdhur,
si jep detyra te tilla.
sistem arsimor leshi.
Te besh poezi ketu per vajzen tende nuk ka problem, por nje gje te dish ajo duhet ti beje vete poezite se ka ndjenja femijore, ne si te rritur kemi ndjenja te tjera.
Ashtu si e tha Izadora eshte me mire, se duek shkruan nje poezi ajo nuk ka problem te shkruaje nje tjeter me vone.
Eshte e pakuptime ti kerkosh nje femije ne ate moshe te shkruaje poezi.
Flm per keshillat e juaja, gje qe e vlersoj shume.. Por vajzes i eshte kerkuar nga mesuesi i muzikes qe prinderit e femijve ( i kane te caktuar 10 nxenes) te shkruajn nje poezi per femije qe ajo te kendoj.. Une kete e kerkova nga ju pasi qe nuk jam nje qe shkruaj por qe lexoj.
Poezia mu eshte ofruar nga Brunilda dhe disa te tjere ne mp. I falenderohem shume per ndihmen qe me ofruan.. Por tani shoh se edhe Ali Baba Tepele ka vene nje poezi te bukur.. Dhe ty te faleminderit shume.
Ndoshta eshte e pakuptimt te i kerkohet femijes dicka te tille, por ja qe ndodhin keto gjera.. Kryesorja une si prind nuk e deshperova vajzen time..
Shpresoj te me keni kuptuar dhe anen time...
Ju faleminderit shume!
Krijoni Kontakt