Sa kam qeshur !
Tema eshte e lezetshme .
Shiko te "E Panjohura" , une acarohem shpejt tek ndarjet gjinore . Nuk mendoj se meshkujt me femrat jane aq te ndryshem nga sa mendojne , por mentaliteti majmunesk arab i imponuar nder shekuj e ka demtuar kapacitetin intelektual te shoqerise tone edhe aftesine per te llogjikuar . Ne nuk jemi as sa 1% e botes se qyteteruar edhe menyres se tyre te te menduarit . Prandaj edhe ti ke kete opinion .
###########
Tema :
Fjalet kane vlere minimale tek femrat , se kam shoke qe te grijne me fjale . Por nuk kapin as gjysmen e atyre qe kap une
Ka te beje pamja , femrat i harrojne te gjitha sapo shohin nje qe i pelqen .
Por duhet te jesh i kujdesshem , edhe te mbash qendrim neutral . Pra nuk duhet te besh te interesuarin se ato marrin kot pastaj , edhe mendojne se do e kene te lehte fare me ty . Por as nuk duhet te besh te pa interesuarin , sepse ajo(ose ato

) mund te shkurajohen pastaj , edhe mendojne se je i zene ose ndonje gje tjeter hehehe .
Pra mos u lodhni shume me fjalet , rregulloni pamjen . Edhe mbani qendrim interesant , as i interesuar edhe as i pa interesuar , pak a shume qendrim "une mund ti kem te gjitha , por ti mi goce je pak si e vecante nga te tjerat"(gocat e besojne gjithmon kete hahahahhahahaha) , shkojne ja thojne edhe shoqeve pastaj hahahahhahahahh(po e shkruaj me fjale se forumi lejon 3 imazhe per postim ne maksimum) .
Edhe 1 here :
Mos beni Brad Pitt , se felliqni veten pastaj .
Mos beni Bjordin se e felliqni edhe me shume veten pastaj hahahhahahahhaha
Shkurt : Mbaji floket tamam , jo me prerje ushtari si maloket se nuk do ju afrohet femer pastaj .
Vishuni me llogjike , jo me kostum edhe me atlete(kete e bejne shpesh Tropojanet muahahahhahaha) .
Per fjalet ka pak :
Bejini shume pyetje asaj , se femrat vdesin te flasin per veten(mburren domethene) . Por jo pyetje idiote : "a ke probleme me diarene" hahahahaha(sa karagjoz qe jam) . Pyetje si : "te pelqejne me shume bjondėt apo flokzinjtė" . Tani ajo natyralisht ka qef bjondėt , por meqe ne jemi ne shumice jo bjond , ajo do genjej qe te duket para teje , se nuk ta thote dot direkt qe te ka qef se duket si e etur pastaj .
EDHE KURRE MOS I THONI "A E MENDON AKOMA ISH TE DASHURIN" , ajo do thote jo , por vetem do ja kujtosh edhe me shume , sepse femrat nuk i harrojne kurre ish te dashurėt . Edhe rrezikon tja heqesh nje pjese te terheqjes qe ajo ka per ty pastaj , edhe do filloj ajo te krahasoj me ishin e vet , edhe do mundohet te te bej si ai pastaj . Nese ai iku e kishte nje arsye , arsye qe do e shohesh edhe ti pastaj , prandaj eshte me mire te mos i besh pyetej "koti" per ishin e asaj .
Edhe nje gje te fundit(pre verteti) : Lale sa te mira jane bjondet , vallaj ta sjellin buzeqeshjen me nje shikim . Kjo nuk do te thote qe jane me te mira se te gjitha brunet , por ne pergjithesi jane me te mira .(< jashte teme)
Krijoni Kontakt