Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 72
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Problemi qendron kur ka patur shume ish-te dashur, ...supozojme 4 meshkuj..., me cilin do ta beje krahasimin..apo do te gjeje nje mesatare mes te gjitheve...
    gjithsesi se dashures nuk i duhen kujtuar ish-te dashurit, pervec te tjerave se ne kete rast femra mund te reagoje edhe me agresivitet..

vetem ne nje rast duhet te sqarohet femra per ish-te dashurit..kur mashkulli ka vendosur ta beje ate shoqe jete...ne kete rast mendoj i duhen kerkuar sqarime te hollesishme..., por ketu del nje ceshtje tjeter,...a do ta lejonit gruan tuaj te ..pije nje kafe..me nje ish te dashur..ketu ngaterrohet puna, se si e mendon njeri s`e mendon tjetri..

mendimi im: po t`i takoje burri ish te dashurat,atehere duhet te jete e lire edhe gruaja t`i takoje...
    Me pelqen pyetja ! Qellimisht thashe "ish" edhe jo "ishet" , femrat e kane gjithmon nje ish qe e kane pare me shume sesa te tjeret edhe shpesh kur bejne krahasime i bejne me ate .

Edhe dicka tjeter , veshtire se e dashura jote mund te kete patur vetem 1 ish , prandaj eshte normale qe do kete patur me shume . Sic thashe kryesisht e kane nje qe e shohin si reference .

Edhe pse ne fakt askush nuk duhet te mendoj se i njeh femrat , se keto jane bote me vete(vetem karakterialisht) , vallaj shpesh mendoj se i njoh shume mire , por pastaj del qe nuk kisha kuptuar gati asgje .

Femra , hajde kuptoji .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163

bobooo...

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Mashkulli i vertete deshiron rrezikun dhe lojen.Per kete arsye e do gruan si lodren me te rrezikshme. (Nice)

Mashkulli kur fejohet eshte si muaji maj.Kurse kur martohet si muaji dhjetor!.(Shekspiri)

Mashkulli mund te jete fatlum me cdo femer,derisa nuk e dashuron.(M.Kolinsi.)

Meshkujt dine vetem te mendojne ,kurse femrat kuptojne ,por nuk mendojne.(Tagora)

ARin e provojme me zjarr,gruan me ari,kurse mashkullin me grua.( pitagora)

Mashkullin gjithemone e terheq me teper gruaja qe interesohet per te ,sesa gruaja qe ka kembet te bukura.

Pak di mashkulli qe i tregon femres tere ato qe di.

Shtepia eshte burg per gruan por eshte oficine per burrin.(shou)

Meshkujt kane deshire te jene dashnore te pare te femrave,ndersa femrat pajtohen edhe kur eshte dshuria e tyre e fundit. (Vilde)

Mashkulli eshte gjuetar,kurse femra pre e tij.(Tenisoni)
    o vajza do ju lutesha...
    pse e tregoni kaq hapur se nuk dini se cfare doni?
    une nuk po them gje!
    nuk po them as qe e di, por mendoj se vetem meshkujt mund ta nxjerrin kete perfundim!
    ndaj do ju lutesha qe te mos postonit ketu duke then shprehjet e meshkujve!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163

varet...

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    un e besoj kete , nje mashkull i vertete dhe qe te do mendon ne kete menyre

sa per temen mendoj se menyra me e mire per te bere per vete nje femer eshte te jesh vetvetja , asgje me teper .. nese shtiresh eshte e kote ke per tu abuzuar me shume nga ajo ..
    ke te drejte por deri diku...
    sepse kam ven re se shume meshkuj nuk e marin mundimin vetem sepse ndihen te emocionuar, dhe jane aq shume te emocionuar sa qe nuk u del asnje fjale nga goja, ose aq te emocionuar saqe thon ndonje gje qe nuk duhet, edhe pse e kuptojne me vone se e thane gabim. dhe kur ne meshkujt themi ndonje fjale gabim ju femrat terhiqeni totalisht. dhe pse ai mund te jete i pershtateshmi per ju.
    si i behet? perseri ngelet emblema.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163

hahahah ... e bukur

Citim Postuar mė parė nga dikushparendsi Lexo Postimin
    Femrat nqs e mendoni mire nuk jane dhe aq te komplikuara...

Ne duam gjera te thjeshta si psh mos lenie mbas dore, ose siguri e qendrueshmeri ne nje marredhenie,duam qe te trajtohemi me takt dhe larg sjelljeve tipike mashkullore,kerkojm pak sakrifica por jo nga ato per jet a vdekje....nuk duam nje njeri q shtiret,,dhe kerkojme dashuri te vertet.....

eeee....mos thashe shume.....hiihihi...nuk jane gjera te veshtira x tu plotsuar.....

p.s me kto mend qe kam s di a gjej burrin e duhur lol
    me pelqeu postimi jot, por flet eshte jasht kohe... sepse problemi qe kam shtruar ne fillim eshte se si do e besh per vete nderkohe qe ti flet per pasi e bejme per vete nje femer, me pelqeu dhe e besoj ate qe the.

burrin do e gjesh vetem nese kerkon pervec ketyre cilesive qe ke shkruajtur dhe nje cilesi tjeter qe mendoj se eshte me e rendesishmja...
    per meshkujt flasim ne ndonje teme tjeter sepse jam mashkull vete!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163

mmm....

Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po pikerisht ketu eshte ceshtja. Sa e njeh mashkulli vetveten? Vete Platoni shtron kerkesen per njeriun: "Njih vetveten!". Po njihet edhe nepermjet eksperiencave te ndryshme, ne kuptimin qe meson duke pesuar. Puna eshte te pesosh sa me pak.
    mendoj se ketu e ke gabim...
    ti mendon se ceshtja eshte te njohesh veteveten dhe me pas mjafton te jesh vetevetja????!!!
    kam ven re se shume cuna qe jane mjaft te allakatur kane pasur lidhje me femra shume simpatike, te mira... etj.
    dhe nje pjese e mire e tyre perdornin te njejten formule me te gjitha...
    vetem se nuk ua bente syri terrr... kur shkonin dhe prezantoheshin me to.
    dhe gjithmon fusnin genjeshtra!
    nuk po them se eshte e drejte... por ceshtja eshte se ata ja dolen...

dolem mjaft nga thelbi i muhabetit.
    si mendoni per mendimin tim,
    femrat duhet ti impresionosh dhe te luash me fjale me to!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163

kujdes!!!

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Hahaha,mos ma fshini komentin,kjo ishte ne kontest me temen,dmth.vetem per mashkujt!Ps.Ilija jo bre mos ke frig nga e panjohura Edhe une njeri jame!
    mbishkrimi jot nuk ka asnje lidhje me temen!!!
    ketu duhet te diskutojne meshkujt per ceshtjen FEMER! dhe ti ke ber te kunderten, je femer dhe ke diskutuar ceshtjen MASHKULL!

dhe te jesh e bindur se fakti qe tregon aq hapur me ate shkrimin tend qe je feministe nuk te nderon, perkundrazi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163

jo jo jo...

Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin

Sa kam qeshur !

Tema eshte e lezetshme .

Shiko te "E Panjohura" , une acarohem shpejt tek ndarjet gjinore . Nuk mendoj se meshkujt me femrat jane aq te ndryshem nga sa mendojne , por mentaliteti majmunesk arab i imponuar nder shekuj e ka demtuar kapacitetin intelektual te shoqerise tone edhe aftesine per te llogjikuar . Ne nuk jemi as sa 1% e botes se qyteteruar edhe menyres se tyre te te menduarit . Prandaj edhe ti ke kete opinion .

###########

Tema :

Fjalet kane vlere minimale tek femrat , se kam shoke qe te grijne me fjale . Por nuk kapin as gjysmen e atyre qe kap une

Ka te beje pamja , femrat i harrojne te gjitha sapo shohin nje qe i pelqen .

Por duhet te jesh i kujdesshem , edhe te mbash qendrim neutral . Pra nuk duhet te besh te interesuarin se ato marrin kot pastaj , edhe mendojne se do e kene te lehte fare me ty . Por as nuk duhet te besh te pa interesuarin , sepse ajo(ose ato) mund te shkurajohen pastaj , edhe mendojne se je i zene ose ndonje gje tjeter hehehe .

Pra mos u lodhni shume me fjalet , rregulloni pamjen . Edhe mbani qendrim interesant , as i interesuar edhe as i pa interesuar , pak a shume qendrim "une mund ti kem te gjitha , por ti mi goce je pak si e vecante nga te tjerat"(gocat e besojne gjithmon kete hahahahhahahaha) , shkojne ja thojne edhe shoqeve pastaj hahahahhahahahh(po e shkruaj me fjale se forumi lejon 3 imazhe per postim ne maksimum) .

Edhe 1 here :

Mos beni Brad Pitt , se felliqni veten pastaj .

Mos beni Bjordin se e felliqni edhe me shume veten pastaj hahahhahahahhaha

Shkurt : Mbaji floket tamam , jo me prerje ushtari si maloket se nuk do ju afrohet femer pastaj .

Vishuni me llogjike , jo me kostum edhe me atlete(kete e bejne shpesh Tropojanet muahahahhahaha) .

Per fjalet ka pak :

Bejini shume pyetje asaj , se femrat vdesin te flasin per veten(mburren domethene) . Por jo pyetje idiote : "a ke probleme me diarene" hahahahaha(sa karagjoz qe jam) . Pyetje si : "te pelqejne me shume bjondėt apo flokzinjtė" . Tani ajo natyralisht ka qef bjondėt , por meqe ne jemi ne shumice jo bjond , ajo do genjej qe te duket para teje , se nuk ta thote dot direkt qe te ka qef se duket si e etur pastaj .

EDHE KURRE MOS I THONI "A E MENDON AKOMA ISH TE DASHURIN" , ajo do thote jo , por vetem do ja kujtosh edhe me shume , sepse femrat nuk i harrojne kurre ish te dashurėt . Edhe rrezikon tja heqesh nje pjese te terheqjes qe ajo ka per ty pastaj , edhe do filloj ajo te krahasoj me ishin e vet , edhe do mundohet te te bej si ai pastaj . Nese ai iku e kishte nje arsye , arsye qe do e shohesh edhe ti pastaj , prandaj eshte me mire te mos i besh pyetej "koti" per ishin e asaj .

Edhe nje gje te fundit(pre verteti) : Lale sa te mira jane bjondet , vallaj ta sjellin buzeqeshjen me nje shikim . Kjo nuk do te thote qe jane me te mira se te gjitha brunet , por ne pergjithesi jane me te mira .(< jashte teme)
    ne radhe te pare... ti bie ne kontradit me veten, i thua te panjohures se e pelqen shkrimin e saj pastaj thua se i urren ndarjet gjinore????!!!! kjo ska lidhje!
    e dyta: je shume modest... nese thua per shoket e tu qe nuk kuptojne as sa gjysma jote... te jesh i bindur se maximumi je sa ata... nuk ja vlejne keto muhabete ketu!
    dhe e treta... pamja e jashtme ka rendesi????
    po pleqt i ke pare me gocat e reja??? po raste kur lidhen fshataret pa tok me goca yje i ke pare???? dhe anasjellta gocat fshatare me cuna yje? si thua?
    fjalet nuk kane rendesi?!!!!!!!!
    mendimi im eshte se e ke gabim, sepse nese nje mashkull nuk di te shprehet ateher nuk mund te ket nje lidhje me nje njeri ne lartesine e tij....

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Rregullator... Lexo Postimin
    o vajza do ju lutesha...
    pse e tregoni kaq hapur se nuk dini se cfare doni?
    une nuk po them gje!
    nuk po them as qe e di, por mendoj se vetem meshkujt mund ta nxjerrin kete perfundim!
    ndaj do ju lutesha qe te mos postonit ketu duke then shprehjet e meshkujve!

Une kam sjell shprehje te meshkujve qe vleresojne meshkujt!!.S'besoj se do ket shprehje me te sakta!!.Sa do te mundohemi ne femrat te percaktojme se si jan meshkujt ,prape mund te gabojme .Po mashkulli mashkullin e njef shume mire besoj!!.gjithesesi ky eshte mendimi im.

Ps ato dy shprehjet e fundit me duket i ke shkruar ne antiteze me njera tjetren!Shprehu me qarte heren tjeter, se na corodite.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 31-01-2010 mė 21:40
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    ne radhe te pare... ti bie ne kontradit me veten, i thua te panjohures se e pelqen shkrimin e saj pastaj thua se i urren ndarjet gjinore????!!!! kjo ska lidhje!
    e dyta: je shume modest... nese thua per shoket e tu qe nuk kuptojne as sa gjysma jote... te jesh i bindur se maximumi je sa ata... nuk ja vlejne keto muhabete ketu!
    dhe e treta... pamja e jashtme ka rendesi????
    po pleqt i ke pare me gocat e reja??? po raste kur lidhen fshataret pa tok me goca yje i ke pare???? dhe anasjellta gocat fshatare me cuna yje? si thua?
    fjalet nuk kane rendesi?!!!!!!!!
    mendimi im eshte se e ke gabim, sepse nese nje mashkull nuk di te shprehet ateher nuk mund te ket nje lidhje me nje njeri ne lartesine e tij....
    Shoku qehtesohu ! Edhe lexo temen ! Thuhet qartesisht "FEMRAT" , asnje vend nuk thuhet "kurvat" . Prandaj per ato qe shkojne per interes hap teme me vete .

Postimi me pelqen sepse mua me pelqen te qesh . Nuk do te thote qe e perkrah postimin .

Edhe se fundmi shko ne fund te forumit edhe gjej nen forumin per mirembajtje te akauntit qe ke , meso sesi te besh multi quote .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    mbishkrimi jot nuk ka asnje lidhje me temen!!!
    ketu duhet te diskutojne meshkujt per ceshtjen FEMER! dhe ti ke ber te kunderten, je femer dhe ke diskutuar ceshtjen MASHKULL!
    Degjoni Ju Rregullator...,i parregulluar,edhe kur une si femer hapa nje teme ku u dashke te diskutojn vetem femrat u kyqen gjinia e kundert,nuk reaguam aq ashper si Ju!

dhe te jesh e bindur se fakti qe tregon aq hapur me ate shkrimin tend qe je feministe nuk te nderon, perkundrazi!
    A jame feministe a jo eshte problem i imi,e sa per nderim,me se paku e pres nga Ju!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •