Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 72
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Rregullator... Lexo Postimin
    mendoj se ketu e ke gabim...
    ti mendon se ceshtja eshte te njohesh veteveten dhe me pas mjafton te jesh vetevetja????!!!
    kam ven re se shume cuna qe jane mjaft te allakatur kane pasur lidhje me femra shume simpatike, te mira... etj.
    dhe nje pjese e mire e tyre perdornin te njejten formule me te gjitha...
    vetem se nuk ua bente syri terrr... kur shkonin dhe prezantoheshin me to.
    dhe gjithmon fusnin genjeshtra!
    nuk po them se eshte e drejte... por ceshtja eshte se ata ja dolen...
    dolem mjaft nga thelbi i muhabetit.
    si mendoni per mendimin tim,
    femrat duhet ti impresionosh dhe te luash me fjale me to!
    keshtu degjenerohet tema "Rregullator"...sot mund "tģa`dalesh" pa folur fare me 3000 leke te reja...per femra te kesaj kategorie po flet..?? ose per ca qe sģa vlen fare..
    Une flas per vajza qe kane nje fare personaliteti.
    Dhe nuk flas pra thjesht per "marredhenie seksuale" se ato, boll te prezantojne me nje dhe shpejt e shpejt ja del, e mban nja 2-3 muaj dhe nis me tjetren.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 01-02-2010 mė 05:07
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    ilia... po me habit...
    une nuk po flas per kurva... absolutisht... kurvat nuk behen per vete duke i impresionuar dhe duke ber muhabet, perkundrazi mjafton ajo qe the qe me 3000 leke i ben per vete. dhe ato u perkufizuan! dakort jam.
    une jam i idese qe nje femer me personalitet mund ta besh per vete pikerisht duke e sfiduar ne muhabet, dhe mund te fitosh sfiden vetem nese e merr si loje.. sepse jam i bindur qe po e mori ajo si loje do te te mund, dhe ateher nuk mund kurre ta impresionosh!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Gjinokastra... te kerkoj ndjese nese u ofendove sepse me the te qetesohesha kur qellimet e mia nuk ishin te bija ne sy si imponues! pooor...
    gjerat qe pelqehen perkrahen... pamvaresisht se kush eshte arsyeja pse te pelqen. gjithsesi ... nuk kam folur per ato lloj "femrash" por duhet te kuptosh se lidhjet nuk varen nga ato cilesi qe ke parashtruar ti... kete doja te te tregoja! kur thash femra me gjysha.. doja te thoja qe ke femra 20 vjecare qe shkojne me meshkuj 40 vjecar me barkun te varur te gjuri dhe jo per para pooor sepse jane te dashuruara...
    une kam pare nga afer me shume se 1 rast te tille!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163

haha...

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    A jame feministe a jo eshte problem i imi,e sa per nderim,me se paku e pres nga Ju!
    po sikur te them respekt do ndyshonte ndonje gje?

ilia... po me habit...
    une nuk po flas per kurva... absolutisht... kurvat nuk behen per vete duke i impresionuar dhe duke ber muhabet, perkundrazi mjafton ajo qe the qe me 3000 leke i ben per vete. dhe ato u perkufizuan! dakort jam.
    une jam i idese qe nje femer me personalitet mund ta besh per vete pikerisht duke e sfiduar ne muhabet, dhe mund te fitosh sfiden vetem nese e merr si loje.. sepse jam i bindur qe po e mori ajo si loje do te te mund, dhe ateher nuk mund kurre ta impresionosh!
    Ka plot raste qe shume meshkuj martohen me femra si keto qe permend ti me siper .....qe ata shpresojne se jane te zotit ti bejne per vete dhe zonja ne shtepine e tyre
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    me duket se e kutpova idene tende... dhe te them se ke te drejte...
    por martesa eshte nje hap tjeter tek i cili njeriu nuk e kutpon kurre kur eshte momenti i duhur... dhe ne rast se e kupton... ateher ndoshta eshte shume vone...
    por di te them dhe nje gje... rastet qe jane martuar... jane kur ka hyre ne mes dashuria... dhe sfida eshte nje menyre shume terheqese per tu njohur... dhe efikase! mendimi im!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    ahhh... dhe nje gje... njohja sjell dashurine se harrova ta thoja

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Gjinokastra... te kerkoj ndjese nese u ofendove sepse me the te qetesohesha kur qellimet e mia nuk ishin te bija ne sy si imponues! pooor...
    gjerat qe pelqehen perkrahen... pamvaresisht se kush eshte arsyeja pse te pelqen. gjithsesi ... nuk kam folur per ato lloj "femrash" por duhet te kuptosh se lidhjet nuk varen nga ato cilesi qe ke parashtruar ti... kete doja te te tregoja! kur thash femra me gjysha.. doja te thoja qe ke femra 20 vjecare qe shkojne me meshkuj 40 vjecar me barkun te varur te gjuri dhe jo per para pooor sepse jane te dashuruara...
    une kam pare nga afer me shume se 1 rast te tille!
    Kete nuk e besoj dot ! Dashuria nuk mund te filloj ndryshe sesa nga terheqja fizike , pastaj ka edhe gjera te tjera , por fillon nga terheqja fizike !

Nuk ka sesi nje vajze 20 vjec te jete e terhequr nga nje 40 vjecar. As Lindsay Lohan nuk pranoi Brad Pitt(para se ky te lidheshe me Angelinen) . Imagjinoje mashkullin normal me bark 40 vjec , nuk ka shance !

ESHTE CESHTJE INTERESI , E THENE NDRYSHE KURVARI !

Nuk ka vajza 20 vjecare qe te gjejne bukuri tek nje 40 vjecar !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

varet ka bukuri e bukuri ska te beje mosha
    cpune prish barku dhe ti ....
    edhe ja themi e marim pa barg dhe brenda vitit ve bark cdo e bejne do e kthejme mbrapa
    urime rregullatori per temen.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    ilia... po me habit...
    tani e kam te qarte mendimin tend per vajzat Rregullator...keshtu si e trajton ti ceshtjen i nxjerr mendjelehta... une nuk jam i ketij mendimi..jam i mendimit qe besojne ne dashuri dhe i besojne te dashurit te tyre, ndoshta me shume se c`duhet..., ketu ti nxjerr edhe maskarallekun e djemve te cilet perpiqen me ane te shtirjes ta bejne per vehte vajzen... kesaj une i them "poshtersi" dhe nuk tregon ndonje superioritet nga ana e mashkullit, perkundrazi tregon urine e tyre per "te shtene ne dore" sa me shume vajza, pra "don-zhuanizem".

Por per mua keto vajza, qendrojne pakrahasimisht me lart se meshkujt... pavaresisht nga situata ne te cilen ndodhen... mangesia e tyre e vetme eshte besimi i tepert.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 02-02-2010 mė 06:07
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •