Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    lol keshtu si po vene punet ...shume shpejt do nxjerrin ligje dhe per FB tani ...

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    paskam ber mir qe skam hap fb
    qenkam rehat nga kto soj idjotsirash
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nese FB e perdor qe te flasesh me miqt, atehere ska asnje problem FB! Po nese nis e shton friendsa kot, atehere behet problematike.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

S`shoh asgje te keqe per tu denuar...

Apollyon,me eshte dukur apo ka kohe qe sje ksajde ?

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    jane gjera qe ndodhin keto dhe une kam degjuar raste te tilla .
    por facebook eshte dicka private dhe per kete jam kundra nese kjo mesuesja do e kishte hapur facebook ne shkolle eshte tjeter pune .

psh: une bej ca video dhe ne to ve foto qe dua une dhe kur i fut ne facebook ka raste qe nuk mi pranon keto video .

sepse ne nje video kisha vene foto te kengetarit Kid rock dhe kerkojne te drejtat e autorit

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Pse e them kete?
    Lexova diku nje lajm se nje mesuese e shkolles se mesme diku ne USa, eshte pezulluar nga pune per 30 dite. Arsyeja?
    Postimi i nje fotoje ne facebook. Nje foto qe faktikisht nuk ishte vene nga ajo, edhe pse ajo perfshihej ne foto.
    Cfare permbante fotoja?
    Fotoja ishte marre ne nje party qe bejne per nusen para se te martohet. Kishte dale prane nje stripper-i.
    U denua se i lejoi vetes pak kenaqesi ne nje party. A nuk vihet per kete qellim ne party? A nuk kane te drejte te argetohen dhe mesuesit apo kudo dhe kurdo edhe pse ne jeten private duhet te jene shembull per te tjeret?
    Si mendoni ju? A duhej denuar mesuesja se dikush tjeter publikoi nje foto te saj ne facebook?
    Demokarci hesapi goce.Secili ska te drejtat e veta.
    "Shoku Mjekesise"

Jeta esht e bukur zbuloje Maska e eriola17
    Anëtarësuar
    25-07-2008
    Postime
    76

Vetem per fotoo

Gjdo njeri ka nevoj per argetime sdot thot qe je emsuse apo ku ta di uen atsh mos te postosh foto mvaret se qfar ka qen puna e asi fotos ose si ka dale mesuesia ,nermale nese ehst foto banale ather mesusia duhet te mos iet en shkoll fare sepse me mira femi marrin edukat nga aio ,sa i perket ktyre gjerave mos u frikeson por frikesonu qe ne fecbook marrin fotot dhe bej kombinime ,nga kio duhet et ruhemi sepse shumica e shoqeris tone dhe msoshe son sod bjen vet vrasi shkaku i fotove qe iu keqperdoren nga fecbook sido qoft kujdes gjat perdorimit te fotove dhe cam ne internet.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •