Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    bekembauer eshte i madh por edhe legjenda maldini nuk eshte shume larg per mendimin tim biles ne disa raste paolo eshte me lart
    vari leshte

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Me pelqeu dicka qe me ka thene babi, tifoz Gjerman i cmendur. Bekenbauer beri historin e mbrojtjes, evoloj stilin e mbrojtesit. Por e meshiroj mese miri tek Paolo Maldini. I cili per 26 vjet ka luajtur ne nivelet me te larta, duke fituar me shume cmime sesa vite loje. Ndoshta shume veta mbajn mend Baresin, por asnjehere Baresi nuk kishte karakterin e Maldinit, kur kaloj te 30-tat filloj ti varej lojtareve neper fanella. Maldini nuk ra ne ate nivel kur vajti dhe 40 vjec. Ketu qendron ndryshimi i legjendave, cfare jep ne fillim, ne mes dhe ne fund. Me lavderoj si mbrojtes te mire dhe Bergomin e Interit, hyn tek ato pak lojtar qe vijn ne histori.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nuk po e gjeja temen per kupen e frikes
    sapo lexova qe federata afrikane e futbollist ka denu togon per mospjesmarrje ne 2 kupat e ardhshme te afrikes
    si ju duket ju k vendim
    per mu asht i gabum se fundja ato pesuan nje shok nga ai atentat nuk eshte se u larguan nga qejfi
    JO SEKS PARA MARTESE

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    sapo lexova qe federata afrikane e futbollist ka denu togon per mospjesmarrje ne 2 kupat e ardhshme te afrikes
    si ju duket ju k vendim
    per mu asht i gabum se fundja ato pesuan nje shok nga ai atentat nuk eshte se u larguan nga qejfi
    Jam shumë dakort me ty , lojtarët pësuan një gjëndje shoku dhe kushdo qoft ekipi do të vepronte si Togo. Federata afrikane duhet të marë parasysh se dhe nqs nuk do të ishin tërhequr prapë Togo do tu eliminonte vet që në ndeshjet e para sepse ato lojtar nuk do ishin në gjëndje të luanin dot.

goldian temën mendoj që mund ta hapësh te Futbolli huaj.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    si ju duket ju k vendim
    Goldian Federata Afrikane e Futbollit, ka kerkuar perpara terheqjes nje kerkes, e cila eshte se nuk mund te marrin pjese ne kompeticion per kete arsye. Por siduket Federata Futbollit te Togos, ka bere zgjedhjen e gabuar, per bere kerkes, dhe i ka kerkuar kombetares te terhiqet nga kompeticioni pas dhene asnje spjegim.

Keshtu thuhet gjithandej, une nuk e di sesi qendron problemi dhe cila eshte arsyeja. Kam degjuar lajmet dhe kam lexuar per tragjedin qe i ndodhi kesaj kombetare, duke pesuar humbje jete.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga valdetshala Lexo Postimin
    Maldini eshte KOMPLET,Cabrini me pas dhe Matheus eshte mesfushor(ka qene).
    Maldini 100%.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Der Kaiser eshte i paarritshem. Eshte per tu theksu qe me shume ka qene mesfushor. Vetem ne 72' dhe 74' ka lujt si mbrojtes i lire, ku mund te dilte ne sulm lirshem. Me ca kam pa une, them Matthias Sammer, Franco Baresi dhe gjer tani po me pelqejne shume Pique dhe Terry.

Matthias Sammer:

Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Une nuk i njof fort gjeneratat e vjetra,por kam degju qe Kamaqo ka qene nje mbrojtes i mire.Nuk e di sakt.Per gjeneraten tone,duhet te jete Maldini !

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Harrova edhe Frank De Boer. Edhe ky nje mbrojtes me te vertete i madh. Sa i perket Maldinit, ai ka qene mbrojtes shume i mire krahu shumicen e kohes, kurse ketu behet fjale per qendrore. e njejta gje vlen edhe per Mateus, i cili ka qene mesfushor me i kompletuar ne histori, perpara se te kethehej ne mbrojtes.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anëtarësuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    John Terry #1
    Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,

Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •