Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une do pranoja ti lutesha ZOTIT sido qe te ma kerkonte ose ne cdo gjuhe,por problemi eshte se une e kam kerkuar nje shpjegim se pse duhet ne gjuhe te huaj dhe jo cdo kush ne gjuhe te vet dhe askush nuk me kam bindur,une njoh edhe te tjere qe kan kete problem,por gjithsesi ato nuk jan shkeputur nga namazi,ndersa une po,ndoshta isha me i dobet ne besim,por gjithsesi askush nuk me ka bindur,kam ber pyetje te studjo zeri islam dhe tek imamet por vetem nje ajet dine(NE E ZBRITEM ATE NE GJUHE TE KULLUAR) e kush po e ve ne dyshim,por une dua te di se pse mos ta them shqip,ai vertet mund te ket zbritur ne nje gjuhe qe mos te kete ngaterresa,por per arsye qe ta kuptojn ato sa me mire dhe tja perkthejn botes.Te pakten ky eshte mendimi im.Pershendetje
    EuroStar1, sinqerisht po me habit me arsyen se pse e ke lene namazin!!!???

I nderuar, duhet te dallosh LUTJEN prej SUREVE-AJETEVE Kur'anore. All-llahut mund ti lutesh ne cfare gjuhe qe don

ti, pra edhe ne gjuhen shqipe. Kurse kur je duke lexuar(cituar) fjale prej Kur'anit(kujto: Kur'ani fjale e All-llahut)

atehere duhet ta thuash ne gjuhen e origjinalit. Mua me duket se problemi yt qendron te mosbindja jote me faktin se

pse All-llahu e ka shpallur Kur'anin ne gjuhen arabe. Por ne nje gjuhe ai duhej shpallur-apo jo ...All-llahu xh.sh ka

zgjedhur gjuhen arabe. Nese pyesesh gjuhetaret, do te bindeh se gjuha arabe eshe gjuha me e pasur ne bote.

Sinqerish te te them se per "nacionalizem" edhe une kisha dashur qe shpallja te ishte ne gjuhen shqipe. Por kot e

kemi, ky eshte nje vendim i te Gjithdijshimit dhe Gjithfuqishmit. Ai ( All-llahu) e di me mire cka eshte me mire.

Respekte !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 08-05-2010 më 11:14
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    A known mistake is better than an unknown truth.

Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    kur'an ka zbritur në gjuhën arabe dhe suret dhe ajetet që janë në te janë në gjuhën arabe, andaj muslimani, i cili dëshiron të falet, duhet ti mësojë arabisht suret esencijale për namaz
    semos ua ka me hile ore
    mos do tju bej arabe te gjithe, wow ca pushteti kane arritur arabet. se qe ti te falesh duhet te kuptosh ate qe thua, ndryshe je hipokrit, e qe te kuptosh çfare po thua duhet te mesosh arabisht.uau prap ca pushteti.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Po ndihem shume e ofenduar do mesoj arabisht qe neser , promise

Ne budallenjte jemi budallenj nga natyra apo kshu te lindur ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Sikur te ishit te sinqert ne ate qe pyetni dhe te mos talleshit vertet do te kishit pergjigje jo ironike siq patet me heret...
    Sa shum e shum diskutohet gjuha arabe, sa shum diskutohet "arabet" dhe islami qe jane dy gjera te ndryshme... por sidoqoft une nuk po dua te humb kohe dhe te mundohem te sqaroj, por vetem nje gje dua te ta tregoj, se Krijuesi yt do te te flas ne gjuhen tende, me ate gjuhe qe jeton e ne ate gjuhe qe je lindur, nese dyshon qe do te te behet padrejt ate harroje, padrejtesi nuk do ti behet askujt...
    Gjitha te mirat, nese te pelqejn videot shikoj nese jo, te lutem, te lutem shum mos krijo polemika te kota...

p.s.
    Te kerkoj falje qe te kam ofenduar!

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    semos ua ka me hile ore
    mos do tju bej arabe te gjithe, wow ca pushteti kane arritur arabet. se qe ti te falesh duhet te kuptosh ate qe thua, ndryshe je hipokrit, e qe te kuptosh çfare po thua duhet te mesosh arabisht.uau prap ca pushteti.
    Ku te kesh fatin te mesosh edhe gjuhen arabe !!!

Nese ti meson anglisht, a do te thote kjo se do te asimilohesh ne anglez?!!

Sa te trashe qe jeni .... phuuu...phuuuu...puuuu
    Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Mire e ke , duhet te viemi ne diete se jemi trashur. Ti falem ne anglisht, apo nuk quhet? Vetem arabisht di ai ? Kane ndryshuar kohet i thuaj lol

Logic nuk po tallej njeri, jemi ne forum dhe pak shaka na ben mire te gjitheve, fakti qe ju cdo pyetje apo kundershtim e quani tallje nuk eshte faji i anetareve qe duan te dine apo te replikojne.

PS: Lere se jam duke qare akome

Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •