Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323

Në Shtërpcë liberalët serbë e ndajnë pushtetin me PDK-në

Në Shtërpcë liberalët serbë e ndajnë pushtetin me PDK-në

Shtërpcë, 27 janar– Partia Liberale Serbe në Shtërpcë ka vendosur që në mandatin 4-vjeçar të bashkëqeverisë me PDK-në. Kreu i komunës, Bratislav Nikoliq, të mërkurën ka krijuar qeverinë lokale, duke emëruar zëvendës të tij Jelena Bontiqin, ndërkaq nënkryetar të parë Beqir Fejzullahun nga PDK-ja.
    Kryetari Nikoliq ka thënë se SLS-ja do të udhëheqë drejtoritë e Arsimit, Urbanizmit, Gjeodezisë e Kadastrës dhe atë të Zhvillimit Ekonomik, ndërkaq PDK-ja drejtoritë e Ekonomisë e Financave, Shëndetësisë dhe Administratës e Personelit. Për drejtor të Ekonomisë e Financave është riemëruar Sinan Ymeri, drejtor i Administratës Havzi Ahmeti, drejtor i Shëndetësisë Menderes Hyseni, drejtor i Arsimit Tasa Radiq, i Urbanizmit Rojica Tomiq, ndërkaq Drejtorinë e porsathemeluar, atë të Zhvillimit Ekonomik e udhëheq Dimitrije Reçiqeviq, kurse drejtori për Gjeodezi e Kadastër ende nuk është emëruar.

Ju urojme pune te mbare

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Fal PDK marrdhenjet shqiptaro serbe ne permisim

nuk po thue fal votes se popullit qe ja dha besimin PDK-se po ja paski fut kot

edhe qyky eshte Hashimi e PDK qe i shtin serbet e kosoves te dalin ne zgjedhje e ti largoin vet serbet strukturat paralele te serbis
    kjo esht strategjia e strategut te pavarsis e çlirimtarit te vendit qe me nji te gjueme dy te rrokne
    bravo kryeminister se kot nuk eshte populli kah ta jap besimin vazhdimisht
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

edhe qyky eshte Hashimi e PDK qe i shtin serbet e kosoves te dalin ne zgjedhje e ti largoin vet serbet strukturat paralele te serbis
    kjo esht strategjia e strategut te pavarsis e çlirimtarit te vendit qe me nji te gjueme dy te rrokne
    Ahh strategjin që po e përdorka eeej. Ta përdore strategjin në Veriun e Mitrovices nqs i hec. Leht është me bo bashkim vllaznim me serb në Shtërpc duhet me kshyr se Kosova nuk është vetëm shtërrpca o llum.

Gjithmon ke qen i trash ka koka ti ish luftetari i liris që për me i heq strukturat paralele duhet me bo bashkim vllaznim me serbin.

Nejse edhe unë s'jam kunder kësaj , duhet me bashkpunu me cdo qytetar të Kosovës.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Inshallah ju shkone puna mire po shkijeve ne pergjithesi nuk duhet tju besuar e sidomos atyre te "siriniqit"

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

hahahahh e nanen e papakit.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    hahahahh e nanen e papakit.
    klyshqit e shkieve hyn ne ket forum vetem per te sha dhe ikun ndersa stafi i lejon dhe rrin ne te madh se kinse e ka rrit numrin e antarve
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Taktika e Thaqit me u dhene serbve traktora,milanit top futbolli,dragutinit dhe jovanit gjegjesishte grave te tyre nderresa te mbrendshme po del si shume e qelluar edhe pse nuk na ka pyetur sepse paret jane tonat e jo te tijat .

Nese vazhdon keshtu nuk eshte çudi qe nje dite ta propozojne vete serbet per kryeminister te serbise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Ahh strategjin që po e përdorka eeej. Ta përdore strategjin në Veriun e Mitrovices nqs i hec. Leht është me bo bashkim vllaznim me serb në Shtërpc duhet me kshyr se Kosova nuk është vetëm shtërrpca o llum.

Gjithmon ke qen i trash ka koka ti ish luftetari i liris që për me i heq strukturat paralele duhet me bo bashkim vllaznim me serbin.

Nejse edhe unë s'jam kunder kësaj , duhet me bashkpunu me cdo qytetar të Kosovës.
    Kadal dale jarani jem, se edhe per veriune ka strategji Thaqi, Thaqi nuk ka flejt as kur jane kane gjithe ushtria serbe ne kosove, e leje ma tani kur i ka perzane gjithe ushterin dhe policin serbe , qe besa edhe popullin serb, ka ka strategji Thaqi, po nuk shkojn keto pune siq mendojm ne jo jo!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    kom than e amin eshte qe Hashim Thaqi eshte personi me i besueshem i botes perendimore, pa kta as ballani ska siguri e prosperitet,edhe shkiet e kqi qe jan mbet ne numra nese nuk ju jep besen Thaqi ska per ta jete,si besojne ne Kosov askujt me shume se Thaqit,mos na lashte zoti pa Thaqin,sa islamisti sa qetniki sa kosovari sa komunistis aturku sa kriminelet e hajdutet lokal te ardhur nga europa na kishin pshur ne qafe ,po faleminderit zotri Thaqi qe te fali zoti shqiptar e trim ,kemi besimin tend ne fen shqiptare dhe kemi mbrojtjen tende

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •