Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    Vete nje Vlonjat ne kopshtin zoologjik dhe duke shetitur rotull e rotull , u lodh i shkreti dhe mbeshteti krahun ne hekurat e nje kafazi me nje luan brenda.
    Nje nga kujdestaret e kopshtit e pa dhe filloi te vraponte ne drejtim te vlonjatit dhe ti bertiste, hiqe doren, hiqe doren nga brenda kafazit!
    kurse vlonjati i indinjuar ju pergjigj , Ngavash ti or ngavash se nuk te hengra luanin.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Goca e mamas

I thote mamaja vajzes se vet: te keqen mami, nese nje djal te kap nga te ndenjurat ti thuaji MOS, kurse po te kapi nga gjoksi thoji NDALO!

Vajza i thote mami po dje nje cun mua me kapi edhe nga te ndenjurat edhe nga gjoksi dhe une i thashe MOS NDALO!
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 27-01-2010 më 19:32
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Ora 16, ne zyren e avokat X bie zilja e telefonit. Avokati ngre receptorin.
    - Alo, kush flet?
    -Prrrdhdhddhdh, - dëgjohet një pordhe e gjatë si përgjigje.
    Të nesërmen sërish ora 16 bie zilja dhe avokati merr te njëjtën përgjigje, kështu edhe te pasnesermen dhe një ditë me pas. Të enjten mbasdite avokati studion gjithë sharjet qe egzistojne nëpër fjalore dhe po pret me ankth orën 16te se premtes. Bie zilja dhe avokati rremben telefonin:
    - Maskara! bir [përmirësoje fjalorin!], **********, te q. nënën, c'te përmbanpragu i shtepise...!
    - I dashur avokat po me habisni, c'ka ndodhur me ju? - flet tjetri gjithë edukate.
    - Oh, me falni, ju kerkoj ndjesë njeqind herë, ju lutem me falni. Kush flet?
    - Prrrrrrdhdhdhdh...

Një vajzë e re hyn ne një lokal komplet nudo. Afrohet para banakut dhe porosit një birre. Kamarieri mbet pa levizur duke e pare..
    -Cke ja bën vajza, - s'ke pare ndonjeher vajzë nudo?
    - jo jo - ja bën kamarieri , - vajza nudo kam pare..
    - po atëherë pse me shikon? - ja bën vajza.
    -Eh po shikoj se nga do nxierresh leket për te me paguar birren. ************************************************** *****************
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    kur ti zhvisheshe une te shikoja
    prekja cdo pjese te trupit tend
    dhe mendoja si te te kafshoja
    e dashura yte..miskoja
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    vdeksh bre ti...
    me there zemren...
    a bre ti budalla je...
    ski mend aspak...
    se e frigone tjetrin aspak nuk te interson....
    i kish then miu maces....
    kur ajo i ka dale perpara papritmas
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ne kopshtin zologjik nuk kishte Majmun edhe nje punonjes i kopshtit zoologjik i thote shokut qe ishte pa pune:
    -Te kam gjetur nje pune por duhet te vishesh si majmun dhe te hipash neper peme kur te vijne femijet.
    Mire thote ai dhe shkon aty dhe vishet si majmun
    por duke kercyer neper peme bie nga pema por bie ne kafazi i Luanit dhe filloi po bertiste dhe po kerkonte ndihme dhe Luani i thote:
    - Po pusho mor tr@p se do na pushojne nga puna qe te dy.
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 27-01-2010 më 19:49
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    tash jam ndru,
    plotesisht jam permisu,
    komshit qe i du,
    kam nis mos me i duru,
    jam bo vajze e shpis,
    i dhashe shkelm dashis

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    barcaletat e Danielit jane super
    po ce do 70% e popullsive te ndryshme jane pa pune, nderkohe qe majmunet vuajne se nuk ka kush u jep per te ngrene.

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    nena e pyet te bijen qe sapo eshte kthyer nga ne party...

si kalove bije?
    s'di c'te them...
    do te isha kthyer me heret...
    por s'mund te gjeja fustanin

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    ahahhaha, ajo me leter cimentoje ishte e papame.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •