Postuar më parë nga xhamia Ku ta dish ndoshta eshte ky qe ka qen moti ....por ka nick te dyfisht Una nuk jam si ju qe keni na nje dy tre llogori una kam nje ftyre dhe nje nickname te ndershem ENDRI UCK! PS: Pershendes gjithe patriotat KOSOVAR!!!
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
Postuar më parë nga gloreta Pse e bere temen chit chat mor i uruar, pse nuk hap ndonje teme tjeter, per ate patriotizmin tend. Ketu eshte tema e pershendetjeve pershendes Alemin Gloreta ik pak larte dhe Hapi syte te shikosh kush e nisi temen .... PS: pershendes me dajak Gloreten
Postuar më parë nga Endri_UCK Una nuk jam si ju qe keni na nje dy tre llogori una kam nje ftyre dhe nje nickname te ndershem ENDRI UCK! PS: Pershendes gjithe patriotat KOSOVAR!!! E zbulove veten pershendetje kosovar
Postuar më parë nga gloreta Pse inatosesh kot mi merr per shembull Xhamine Pershendetje edhe per xhamine JO MI GLORI NUK INATOSEM EDHE NUK OFENDOJ SMA LEJON EDUKATA IME ... DANKE
Postuar më parë nga laura.. Pershendetje edhe per xhamine JO MI GLORI NUK INATOSEM EDHE NUK OFENDOJ SMA LEJON EDUKATA IME ... DANKE Flm gjithashtu te pershendes ps mos fol gjermonqe se hidherohen knej pari
mirmbrema per te gjithe.... psh xhamia,endri uck,sueda,noellag dhe te gjithe ata qe do vine sape.... klm
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Postuar më parë nga tetovarja87 mirmbrema per te gjithe.... psh xhamia,endri uck,sueda,noellag dhe te gjithe ata qe do vine sape.... klm Flm tetovare ....gjithashtu te pershendes dhe un tyy dhe gjithe keta qe ke pershendet
Postuar më parë nga laura.. Pershendetje edhe per xhamine JO MI GLORI NUK INATOSEM EDHE NUK OFENDOJ SMA LEJON EDUKATA IME ... DANKE Una te kam marr inat ,s'me ke kthy pergjigje ! Pershendes tyja !
Postuar më parë nga Noellag Una te kam marr inat ,s'me ke kthy pergjigje ! Pershendes tyja ! Te pershendes dhe ty dhe tetovaren HAHAH ti je flori une te kam shume qef une te thashe nem .. ti sma dhe vet e ke fajin
Postuar më parë nga laura.. Te pershendes dhe ty dhe tetovaren HAHAH ti je flori une te kam shume qef une te thashe nem .. ti sma dhe vet e ke fajin Ta dhash qe at dite se ke marre ?! Po ta jap perseri tani ! Te pershendes
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt