Kurjoziteti me shtyn te di.A mund te behet moderator nje njeri qe ka qene i perjashtuar me pare nga forumi ?!
Asnje gje personale thjesht dua ta di.
Flm
Kurjoziteti me shtyn te di.A mund te behet moderator nje njeri qe ka qene i perjashtuar me pare nga forumi ?!
Asnje gje personale thjesht dua ta di.
Flm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 27-01-2010 mė 15:26
Varet pse e kane perjashtuar, dhe kush. Fitojne si te persekutuar.
Une p.sh s'kam marre asnje lloj paralajmerimi e perjashtimi me takon te behem supermoderatore.![]()
alnosa,
kur mbaron denimi personi ne llaf eshte i padenuar,...
ps,
pastaj perjashtimet per burrat jane...lol
rendesi ka qe personi te kete IQ, te pranueshme...
se o bo kshilli si deputtet e ps, qe i ka zgjedh vinua...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Jo xhuxh , .Me beri pershtypje nje moderator Smth_Poetic.Jo sepse me dha te paren paralajmerimin por ky dhe fjalori i tij i piset qe e ka karakterizuar keto vite ka qene dhe i perjashtuar nga forumi me bejne te pyes per kete qe pyetaSi ka mundesi te ndryshoj njeriu karakterin biles dhe te moderoj kur goja dhe fjalet e tij rreth ketyre viteve kane qene nga me te pistat ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 27-01-2010 mė 16:41
Moderatore behen ata qe perzgjidhen nga stafi i forumit sipas disa kritereve te vecanta dhe sipas nevojave te forumeve perkatese. Anetaret e perjashtuar nga forumi nuk jane te "deklasuar", dhe ndahen ne anetare qe e kane kuptuar qe jane perjashtuar me te drejte dhe jane rikthyer per te marre pjese ne forum duke respektuar rregullat, dhe ne anetare problematike qe jane kthyer ne forum per te krijuar po te njejtat probleme. Keta te dytet perjashtohen ne menyre permanente nga forumi.
Nese ke marre verejtje nga moderatori ne fjale, nese mendon se eshte verejtje e padrejte, komuniko me te ne privat per arsyen, dhe po nuk te duket bindese, kontakto me supermoderatoret qe ta shqyrtojne ankesen.
Albo
Ne fakt ti nuk meriton te replikohesh , mgjth per hir te genjeshtrave te tua .
Fete une i respektoj ne pergjithesi , e nuk eshte e hijshme aspak, ti apo ndonje tjeter te hyjne tek ai nenforum e te nencmoni besimtaret e asaj feje.
Sa per ta rikujtuar , por nuk po te replikoj per kete gje.
Pretendoke se une paskam perdor fjalorin me te piste ne kete forum.
Gerrmo pak te lutem , nqs do i gjesh pak ato fjalore , sepse une vuakam prej humbjes se memorjes e nuk e paskam dit kete gje.
As kam share ndonje person drejtperdrejt e as ne pergjithesi.
Kuptohet qe sharje nuk do te thote nqs une e quaj ndonjerin ne kete forum ''injorant'' ''idiot'' apo shembuj te tille , sepse do tregohesha hipokrit nqs sdo ja permendja kete gje disa tipave ketu qe i meritojne epitete te tilla me plot gojen.
Une e dija qe sapo te behesha moderator , tipa te tille si ju do versuleshin.
Bile ja predikova kete gje edhe adminit.
![]()
ps: perjashtimi im seshte bere fale fjalorit te piste , por fale mos-pelqimit te dikujt ndaj opinioneve te mia , te cilat edhe pse ishin te ashpra , nuk ishin te pista apo sharje ama. me pak fjale u kthye ne dicka personale.
Ashtu une genjeshtare?! Mire pra .Nuk kisha ndermend ta zgjasja edhe une sepse mora pergjigjen me lart, meqe e quan veten te lare dhe te shplare ja ku i ke .Tema 'Gegėt - Mentaliteti, besa, nderi dhe falja e gjakut'
1)2)Smth_Poetic
Tosket----Besa ,Nderi,Meshira,Bujaria,Esnaferia dhe mbi te gjitha ZGJUARSIA
lol3)Smth_Poetic
Zeushka ........nga 1-shi deri tek 10-ta , me jep nje numer sesa injorant je ti?Etj ,etj ,etj qe per arsye kohe nuk mund ti citoj .Smth_Poetic
Bile kosovaret e maqedonasit , e sot e ksaj dite i mbysin grate ne dru.
I kemi ato tendencat e barbareve ala.
Me sakt ja ku keni linkun dhe do shihni ndyrsirat qe shkruan ky ,ku i thot se i respekton te gjithe dhe per fat te keq eshte percarsi nr 1.Nqs nuk i fshin njeri perpara.Dhe ne shume tema te tjera qe per fat te keq une nuk i mbaj mend por ky njeri perdor fjalorin me te piste qe mund te ekzistoj ne nje forum ku behet nga te gjithe shqiptaret, biles duke perdorur dhe ironin ........
Gjithsesi se sa i mprehte dhe i arsyetueshem eshte mund ta kuptoni dhe nga pergjigja qe me dha mua me larte ......
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=113846&page=9
Ti nuk e meriton per moderator si do qe ta kthesh pllaken
Tjeter here kujdes se nuk eshte puna e paralajmerimit tim por eshte puna e asaj cipe qe ke n'faqe nqs ke .Dielli me shosh dhe duke u zgerdhir nuk mbulohet
Ps .
Albo flm per pergjigjen kaq nga une .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 27-01-2010 mė 20:15
albnosa , qeke mjeshter ti per shtremberim fjalesh.
thashe ''respektoj fete'' e jo njerezit.
skam sesi te respektoj psh nje njeri si puna jote , sepse dale jashte karakterit tim.
ato fjalet e pista na i solle , se spo i lexoj gjekundi une?
''gerrmo tare gerrmo se do ta gjesh qenin e ngordhur''
hajt se spo merrem me me ty .
befsh qejf derisa kjo teme te jete e hapur.
helena respektimi eshte reciprok.
te ishte ai njeri i respektueshem , asnje shkrim nuk do i fshihej.
me fal , po une kam parimet e mia , te cilat nuk i hedh ne kosh per hir te forumit.
ai qe eshte rracist apo nencmon besimtaret e feve apo edhe shembuj te tjere te tille , nuk e kam per detyre ta respektoj , qofte edhe admini i ketij forumi.
tani , nuk kam nder mend ti sqarohem komplet forumit .
personit ne fjale u fshi shkrimi sepse u fut tek komuniteti mysliman , duke u tall me pjesetaret atje. ai nenforum eshte hap vecse per ata besimtare , e nuk mund te futesh e te dalesh per qejf duke i ofenduar atyre fene apo traditat e asaj feje.
kaq gje , ti a mund ta kuptosh ?
ps: jam moderator vetem tek ai nenforum . nuk kam te drejte ta fshij kete shkrimin ketu. edhe po te kisha prape hap do e kisha lene.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 27-01-2010 mė 20:35
Pergjigjen e more, kuriozitetin e shuajte, nderhyrja e moderatorit ishte mese me vend. Une e kam udhezuar qe te gjitha shkrimet qe behen ne forumin ku ai moderon qe nuk kane lidhje me besimin islamik, duhen fshire dhe ata qe shajne e ofendojne besimtaret e atij komuniteti, te paralajmerohen e po vazhduan, te kontaktoje me SMO ose admin per perjashtim.
Albo
Krijoni Kontakt