Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    do marresh vesht me vone se gjithmone prinderit kane pasur te drejte , thjesht ne skemi qene aq te zgjuar te kuptojme keshillat e tyre ..

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Kur isha ne moshen e Adoleshences me dukej se vetem une kisha te drejte per cdo gje,me ndodhte "ndonjehere" qe ja ktheja fjalen prinderve
    Aman mi MAMI sa e eger qe je i thosha,me pergjigjej gjithmon Tani se kupton,por do vi nje dite qe do te te bien ne mendje keshillat e mija dhe atehere do ta kuptosh
    ehhhhhhhhhh sa te drejte ka pasur

ashtu edhe puna jote nynuthka.mos ja kthe fjalen degjoji se per te mire e kane zemra
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Citim Postuar mė parė nga nynuthka Lexo Postimin
    Ai esht shum tip nevrik dhe mbase nuk e pranon dot faktin qe jam rritur dhe kerkoj pavaresi ai me konsideron ende si femij kurse mua me pengon ky fakt.
    per ate si dhe per nenen tuaj gjithmone do jesh si femije

edhe kjo:
    perleshje e dy koherave te ndryshme

midis te tjerave
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Ve bast qe 99% (perfshi edhe mua) e ketyre qe te kan dhen keshilla, kan vepruar si ti ose veprojne si ti. Por si i thone nje muhabeti : Bej si them une dhe mos bej si bej une

ps: Po mire , ajo mamaja jote, nuk merr pjese fare ne debatet e juaja ? Ne keto raste nenat luajn rol te rendesishem si ndermjetesues problemesh, sepse femijet hapen shume me nenat dhe nenat i diskutojne me burrat dhe eshte ajo shprehja pastaj si i thone ( Hoxha e nates) qe i prish mendjen burrit. Nejse ti e di vete.

Pershendetje
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •