do marresh vesht me vone se gjithmone prinderit kane pasur te drejte , thjesht ne skemi qene aq te zgjuar te kuptojme keshillat e tyre ..
do marresh vesht me vone se gjithmone prinderit kane pasur te drejte , thjesht ne skemi qene aq te zgjuar te kuptojme keshillat e tyre ..
Kur isha ne moshen e Adoleshences me dukej se vetem une kisha te drejte per cdo gje,me ndodhte "ndonjehere" qe ja ktheja fjalen prinderve
Aman mi MAMI sa e eger qe je i thosha,me pergjigjej gjithmon Tani se kupton,por do vi nje dite qe do te te bien ne mendje keshillat e mija dhe atehere do ta kuptosh
ehhhhhhhhhh sa te drejte ka pasur
ashtu edhe puna jote nynuthka.mos ja kthe fjalen degjoji se per te mire e kane zemra
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ve bast qe 99% (perfshi edhe mua) e ketyre qe te kan dhen keshilla, kan vepruar si ti ose veprojne si ti. Por si i thone nje muhabeti : Bej si them une dhe mos bej si bej une
ps: Po mire , ajo mamaja jote, nuk merr pjese fare ne debatet e juaja ? Ne keto raste nenat luajn rol te rendesishem si ndermjetesues problemesh, sepse femijet hapen shume me nenat dhe nenat i diskutojne me burrat dhe eshte ajo shprehja pastaj si i thone ( Hoxha e nates) qe i prish mendjen burrit. Nejse ti e di vete.
Pershendetje
Revolution 1848
Krijoni Kontakt