Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2010
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    20

Grindjet me prindrit

Nuk e di se ckam.Kohet e fundit ne cdo 5 min grindem me babin.Ne fillim mendova se esht vetem nje periudhe kaluese por e shof se kjo vazhdon te zgjas..Ai esht shum tip nevrik dhe mbase nuk e pranon dot faktin qe jam rritur dhe kerkoj pavaresi ai me konsideron ende si femij kurse mua me pengon ky fakt.Sdi si te merrem vesh me te,nuk arrijme dot ta kuptojm njeri tjerin,si te behem me e qete me te?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nese je ne moshen e adoloshences mos ki merak. E ke ca nga mosha. S'je as e para as e fundit. Mundohu ta degjosh babain dhe mbase dhe ai do te arrije te te kuptoje se vertet ti je rritur e meriton pak pavaresi..

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje nynuthka,lexova ke shkruajt se ai eshte nje( tip nevrik)!!!
    Une te keshilloj ti analizosh gjerat te dhe ndoshta do te kuptosh se edhe ti je nevrik per babin tend,
    e sa per pavrasin tende qe kerkon e te shef akoma si femij,une te them se edhe kur te mplakesh do te jesh femi per te.
    Prandaj me shum respekt dhe durim deri sa te fitosh besimin tek ai...
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Mendoj se me e drejta qe do mund ta besh tani eshte ta ndrydhesh veten pak.Bjeri ne sy atij se je duke "vuajtur".Gjithashtu bej qe ai te sheh marredheniet tjera prind-bije te cilat do te jene me te mira.Kur te fillojne grindjet aktro si e "viktimizuar".Sillu si vajze e mire,besnike dhe e menqur e bej gjera qe ai ka deshire ti shoh te ti.Mendoj se po ti beje mire keto gjera do kesh sukses.

Dhe une me heret kisha probleme me nenen,por i perdora keto qe ti thash ty dhe kishin sukses. Na lajmero per ndryshime te raporteve tuaja !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Ky esht problem serioz shum i dendur ne shpqipni.
    Un te keshilloj qe te jesh e qete dhe e sjellshme edhe kur ai gabohet rende.
    Durimin e ke per te duruar. Mund t'i thuash qe nuk je me femij. Jo me teper.
    Ai ka moshen e vet nese i ka kalu 50 esht ne renie dhe ka probleme.
    Do vazhdoje te behet edhe me i "keq" te siguroj.
    Tolerance ne kte rast. Komuniki hapur me te sepse ndihet i rrezikuar se je rritur mezi te ka mbajt.
    Naten!

i/e regjistruar Maska e Kila_16
    Anėtarėsuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63
    Dhe un zihem boll ndonje her u kthehem keq se nuk me lene te bej asgje (((

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga nynuthka Lexo Postimin
    Nuk e di se ckam.Kohet e fundit ne cdo 5 min grindem me babin.Ne fillim mendova se esht vetem nje periudhe kaluese por e shof se kjo vazhdon te zgjas..Ai esht shum tip nevrik dhe mbase nuk e pranon dot faktin qe jam rritur dhe kerkoj pavaresi ai me konsideron ende si femij kurse mua me pengon ky fakt.Sdi si te merrem vesh me te,nuk arrijme dot ta kuptojm njeri tjerin,si te behem me e qete me te?
    Pėrshėndetje!
    Unė mendoj se duhet ti analizosh mė shum ato qė thot babai.
    Nuk ka prind qė i do tė keqen fėmijės tijė.
    Nėse babai nuk ėshtė pijanec dhe grindet kot atėher mendoj se duhet ta dėgjosh se ē'far Ai tė thotė.

Ne moshen e adoleshences eshte dicka normale. Nese deri atehere fjalet e prindrit i degjonim dhe i zbatonim, ne adoleshence na duket vetja te rritur dhe duam te bejme sipas kokes sone.
    Jam edhe une dakord me ato qe te kane shkruar me perpara, duhet te perpiqesh t'a degjosh e te mos e kundershtosh me tone te larta. Meqe eshte natyre nevrike duhet ti flasesh me qetesi e ti thuash ate qe ti mendon. Do e shohesh qe me kalimin e kohes do qetesohet edhe ai, eshte thjesht meraku i nje prindi.

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Prindrit ne pergjithsi kane frike per femijet e tyre, mundohen ti ruajn nga te kater anet qe te mos shkoin ne drejtim te gabuar .

Mundohuni te bini ne konsensus, edhe ti si me i vogel duhet te degjosh me shume se c'fare te thote babai yt, je gjaku i vet dhe asnjeher s'te do te keqen.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Mos ke rėnė nė dashuri me ēupė dhe nuk tė duket gjė as babai dhe as ndonjė tjetėr i shtėpisė dhe bezdisesh kur tė flasin se e ke mėndjen andej?!
    Se kanė bėrė vaki edhe kėto.
    Nėse jo,atėherė dėgjoje babanė.
    Sa do qė tė rritesh,ai ėshtė babai tėnd dhe mbetesh "e vogėl" pėr tė.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •