Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    Nacionalist Maska e Tosku
    Anėtarėsuar
    12-06-2009
    Vendndodhja
    Toskeri
    Postime
    66
    E keni menduar ndonjehere shqiptaret ,pa komb pa atdhe
    Ē'fare lloj teme eshte kjo?

Ne edhe Kombin e kemi (Kombi Shqiptar) edhe Atdheun e kemi, vendi ku jetojme.
    Se ndoshta kam veshtiresi per ta kuptuar une, por per c'fare arsye duhet ti mendojme Shqiptaret pa Komb dhe pa Atdhe?
    Ēdo njeri i lindur mbi kete dhe, e ka nje Komb, do me thene i perket nje Kombesie te caktuar.
    Po ashtu te gjithe kane nje Atdhe, atje ku e kane origjinen e Kombit.
    Ndersa shteti eshte dicka tjeter.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga Tosku Lexo Postimin
    Ē'fare lloj teme eshte kjo?

Ne edhe Kombin e kemi (Kombi Shqiptar) edhe Atdheun e kemi, vendi ku jetojme.
    Se ndoshta kam veshtiresi per ta kuptuar une, por per c'fare arsye duhet ti mendojme Shqiptaret pa Komb dhe pa Atdhe?
    Ēdo njeri i lindur mbi kete dhe, e ka nje Komb, do me thene i perket nje Kombesie te caktuar.
    Po ashtu te gjithe kane nje Atdhe, atje ku e kane origjinen e Kombit.
    Ndersa shteti eshte dicka tjeter.
    E vertet kjo qe thua: Eshte bere nje gabim lidhur me titullin, mbase eshte desht qe te futej ne thojza, qe te mos keqkuptohej...!Idea e kesaj teme eshte nusur, duke marre parasysh kontekstin kohor historik te shqiptareve ,qe nga Iliret dhe gjer te shqiptaret...Dhe duke marre disa referenca historike, se ne ēfare hapsire etno-gjeografike ishim dikur,dhe mjerishte ne ēfare permasash kemi arrit te reduktohet kjo hapsire...!
    Shqetsimi im...Dhe pyetja ime eshte... A jemi ne shqiptaret akoma duke u reduktuar ne kuptimin etno-gjeografik ,dhe mbase ne kete, nuk po e vrejme...??!!Ne qofte se po...! Cilet jane ato faktore qe po ndikonje ne kete t,kurrje te hapsires sone etno-gjegrafike...??Sa jemi ne shqiptaret te rrezikur si komb, apo gjimone ndodhe ,qe te njehere te humbim territore dhe pastaj te kujtohemi per
    kete...??!!Pikrishte ky edhe ishte shqetsimi im, dhe qellimi i ksaj teme...!

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    kjo eshte teme per delirantet

ciao..po iki me vrap
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    nuk ka m cte them ketu komb jemi atdhe kemi mjafton qe jetojme.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •