Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 108
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    a dini gje se.. sa i kushtojne buxhetit te kosoves zgedhjet?
    sa kushtuan keto te fundit?

duhet te mbajne pergjegjsi morale e ligjore ata qe shkaktojne zgedhje te parakohshme.

sa mire do ish qe ato miliona euro (nuk e di se jane) qe shkojne per zgedhje te parakhshme te shkonin per ilace.. aparatura mjeksore e libra per shkollat e unversitetet.. po dhe per pensionet e puntorise e inteligjences..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    a dini gje se.. sa i kushtojne buxhetit kosoves zgedhjet?
    sa kushtuan keto te fundit?

duhet te mbajne pergjegjsi morale e ligjore ata qe shkaktojne zgedhje te parakohshme.

sa mire do ish qe ato miliona euro (nuk e di se jane) qe shkojne per zgedhje te parakhshme te shkonin per ilace.. aparatura mjeksore e libra per shkollat e unversitetet.. po dhe per pensionet e puntorise e inteligjences..

po thone se jane 4 mil por me siguri se 4 mil i kushtojne vetem pdk-se!!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Krasniqi takohet me Thaçin
    Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi është takuar të hënën me kryeministrin Hashim Thaçi, ndërkaq temë diskutimi kanë qenë zhvillimet e fundit në vend. ...
    Postuar: 01:07:44 / 04.10.2010
    Sipas një njoftimi të presidencës krerët e shtetit biseduan për funksionalizimin sa më të mirë të institucioneve të Republikës së Kosovës, për proceset e ardhshme politike dhe koordinimin institucional ndërmjet presidencës, Kuvendit dhe Qeverisë së Republikës.

Krasniqi ndërkaq ka bërë të ditur se të gjitha subjektet politike në vend kanë rënë dakord që të mos mbahen zgjedhjet këtë vit, por brenda një afati optimal të paraparë edhe me Kushtetutë.

Sipas tij, pas përfundimit të tërësishëm të konsultimeve me partitë do të mësohet edhe data e saktë e mbajtjes së zgjedhjeve.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

takime hajnash

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

"Jamie Shea i UCK-së takohet me George Washingtonin e Kosovës"
    Ish zëdhënësi i UCK-së, është takuar të hënën me kryeministrin, ndërkaq temë diskutimi kanë qenë zhvillimet e fundit në vend dhe mes tyre supozohet se u zhvillua ky dialog:
    George W: Kupa, të kam thënë se do të uli në tri fotele...
    Jamie SH: Le le, Shima se ato të Rognerit s'kishin qenë kurrqysh...hoqëm të zitë e ullirit. Ai majmuni Klosi na jepte vetëm nga një suitë...
    George W. Atë qafirin (Sejdiun- L.B) ta hoqa qafet, tash po i bijim ose KEK-ut ose Postës...
    Jamie SH: Merri vesh me Xhavitin e Fatmirin, unë e lëshoj komunikatën. Ashtu si në ditët më të mira...
    George W. Uh loçkamoni im, gjithmonë na ki zbardhë ftyrën...tung tung...
    .
    Kushedi si do të ketë përfunduar ky takim...?
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

barcelona Maska e shpresa-gazi
    Anëtarësuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128
    Le ta presin edhe ramushin te kthehet se edhe ai meriton te jet i pranishem ne zgjedhje...njeriu qe ka ber me shum per kosoven tani po gjykohet pa faj..............

barcelona Maska e shpresa-gazi
    Anëtarësuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128
    Le ta presin edhe ramushin te kthehet se edhe ai meriton te A i pranishem ne zgjedhje...njeriu qe ka ber me shum per kosoven tani po gjykohet pa faj..............

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Zgjedhjet menyra me e mire e qeverisjes ne kosove dhe ecja per para,nuk eshte vetem kosova ne kete situat ka edhe shume vende me mendikim ne europ dhe kan zgjedhje te para koheshme se ketu tek ju ne kosove...
    pro zgjedhjeve lete fiton kend ee deshiron poplli e jo kafe hanet dhe dezinformata ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    po tani gjdo njeri ka dhimet edhe per ramushin ,pasi eshte duke e pritur gjykimin ne hage ,,,po me rendesi eshte zhvillimi i kosoves se sa aj qka thuan disa te jete ramushi ketu per zgjedhje,,lete lirohet i pa fajeshem aj se per zgjedhje nuk eshte derte per te dhe koleget e ti,,po ishalla vjen sa me shpejte nga haga,,,se zgjedhjet i harron aj... per te dhe familjen dhe shoket e ti eshte me rendesi sot lirija e ti,e jo zgjedhjet me ndonje kohe te gjat,,,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Shifet shume qarte, se as Sejdiut, as Thacit, as Jakup Krasniqit, asnje politikan apo deputet e qeveritar nuk i intereson populli dhe Kosova, por me se shumti ju intereson interesi personal, familjar e partiak.

Keto lojra nga ana e Sejdiut dhe Thacit nuk jane asgje tjeter vecse, as njeri e as tjetri nuk kane deshire qe te shkojne ne bisedimet e ardhshme me Serbine, per te vetmen arsye se shume mire dihet se per cfare do jene ato bisedime, e per kete arsye edhe Sejdiu edhe Thaci mundohet qe dikujt tjeter tia lejne pataten e nxehte ne duar per at qe ata vete kane bere pazarlleqe te fshehta me Serbine.

Personalisht mendoj qe e vetmja zgjidhje ne keto dite te veshtira per Kosoven dhe popullin e saj eshte Levizja Vetevendosje dhe Albin Kurti qe sa me pare dhe pa asnje kusht ta marrin timonin ne duar te tyre.
    po mendimi ime eshte at qka e thua ti dhe disa te tjer ,po mos te ishit ju kosoven e kishte marr pusi,,po shyqyre si ju kemi trima dhe patriot tani ne liri dhe flisni sikur ......

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Thaçi: Në pushtet do të jem së paku edhe 8 vjet

Publikuar: Sot, më 06 tetor 2010

Prishtinë, 6 tetor - Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka paralajmëruar se do të jetë në pushtet edhe për së paku dy mandate. I pyetur nga gazetarët se kur mund ta gjejnë atë në zyrat e PDK-së, Thaçi tha se kjo do të ndodhë pas tetë vjetëve, duke aluduar se do të jetë në pushtet edhe për tetë vjet e ardhshme, raporton KTV.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •