Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387

TV 21, Televizion i Grave!!!

Teleshikuesit te cilet e shikojn me se shumti kete televizion pa kurfar dileme jan granimi sepse me programet qe i ka pa fijen e seriozitetit dhe kualitetit dhe me mbi 50% te orarit ditor me telenovela latino/magjupo/erotike...skan qysh e joshin nje person qe logjikon.

nese e shef noj televizor qe e ka per kanal TV21, 100 % te sigurt e ke qe e eshte duke e shiku nje grua apo adoleshent

Une quditem se si neper sondazhe shpesh konsiderohet si TVja me i shikuar, apo ndoshta keta te sondazheve shkojn dhe i bejne statistikat vetem tek grat dhe adoleshentat...

ski qka e zgjat ma shume, ky meriton te quhet "Marre Tv"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    Teleshikuesit te cilet e shikojn me se shumti kete televizion pa kurfar dileme jan granimi sepse me programet qe i ka pa fijen e seriozitetit dhe kualitetit dhe me mbi 50% te orarit ditor me telenovela latino/magjupo/erotike...skan qysh e joshin nje person qe logjikon.

nese e shef noj televizor qe e ka per kanal TV21, 100 % te sigurt e ke qe e eshte duke e shiku nje grua apo adoleshent

Une quditem se si neper sondazhe shpesh konsiderohet si TVja me i shikuar, apo ndoshta keta te sondazheve shkojn dhe i bejne statistikat vetem tek grat dhe adoleshentat...

Mos e shiko!!

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin

Hiē keq se ke ti sepse ėshtė njė TV-e ku s'ke asgjė pėr t'shikuar!
    tashti, aqė janė bė tė monotonshėm me atė Kabaren ay Florin Kelmendi me atė valentinėn saqė jam i bindur qė asnjeri nuk i shikon dhe ndoshta as ata vetveten e tyre!
    Sa u pėrket sondazheve nė shumicėn e rasteve i bėjnė vet por shikueshmerin ua shtojn pak ato telenovelat me " Mehmet kosovara" etj etj:
    Kot TV do t'thoja!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Sen puna e 21 :A ani filmat turk po ta shpifinn

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Problemi yne ne pergjithesi eshte se nuk kemi tru per te zgjedhur.Marrim ate qe na e servojne.Nuk eshte asgje maltretimi fizik qka eshte ai psikik,e kete maltretim ta shkaktojne keto pseudokanale.Sot njerezit kan mundesi te zgjedhin.ne trevat shqiptare perveq digitalb nuk ka zgjedhje tjeter te mire.Me mire eshte te shikohen tere diten reklamat ne ndonje kanal satelitor sesa te shikohet tv21.Eshte interesant se dukurine e ketyre serialeve e paten nisur kanalet serbe para lufte e tash e vazhdon tv 21 sepse nuk e kan as iden redaktuese se qka duhet tu servohet njerezve.Per mendimin tim me e kqyre tv21 ose duhet te jesh ****,ose i dehur tape e sdin as qka kqyre,pa ofendime per dike.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ja kisha qit drynin 21-shit!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •