Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Ja ku me ke mua USA NR1.
    -Kishte ardhur xhaxhai nga gurbeti.Ehh,sa chokollatat i kishte sjelle.:P Une si llaskucja dhe mafia e shtepise, kisha kerkuar vetem pak por e kisha gjetur vendin magjik te nenes sime.Eee tu kisha renee te gjithave saqe isha shtrire nga barku per nja 3 ore.Erdhi mamaja dhe kur me pa ashtu e "mbeshtjelle" nga letrat e chokollatave nuk kishte c`te bente nga sikleti e habia saqe ishte shkrry gazit !

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Kur isha 10 vjeqe babi me tha nese me theret ne telefon x personi thuaj qe sjam ketu.E kur thiri ai personi une i thashe pas pershedetjes, po thote babi sjam ketu,thire me vone
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Ja ku me ke mua USA NR1.
    -Kishte ardhur xhaxhai nga gurbeti.Ehh,sa chokollatat i kishte sjelle.:P Une si llaskucja dhe mafia e shtepise, kisha kerkuar vetem pak por e kisha gjetur vendin magjik te nenes sime.Eee tu kisha renee te gjithave saqe isha shtrire nga barku per nja 3 ore.Erdhi mamaja dhe kur me pa ashtu e "mbeshtjelle" nga letrat e chokollatave nuk kishte c`te bente nga sikleti e habia saqe ishte shkrry gazit !
    hahahaha mire ja ke be

Na kishin ardhur mysafire.Nena,kur ishim ne dyja ne kuzhine,me tha qe do tu qiste fruta dicka.Se mos ishte rrush apo ashtu dicka.Mirepo me tha qe nuk ka per te gjithe dhe kur te me luste qe te merrja pak une do te thosha nuk dua.U pajtuam qe do te ndodhte ashtu.Kur erdhi koha qe te thosha nuk dua,e thashe pak me ndryshe:Po ti a me the vete qe te thoja nuk dua ?

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Na kishin ardhur mysafire.Nena,kur ishim ne dyja ne kuzhine,me tha qe do tu qiste fruta dicka.Se mos ishte rrush apo ashtu dicka.Mirepo me tha qe nuk ka per te gjithe dhe kur te me luste qe te merrja pak une do te thosha nuk dua.U pajtuam qe do te ndodhte ashtu.Kur erdhi koha qe te thosha nuk dua,e thashe pak me ndryshe:Po ti a me the vete qe te thoja nuk dua ?
    hahahahaha e shkreta LOL

Jam pak e ceket me keto zakonet shqiptare.Kur kam qene me e vogel kam qene edhe me e ceket.Kishte vdekur dikush i aferm.Djemte qe qendronin diku te dera per ti percjellur dhe pritur ata qe vinin nt`pame ishin "havera" te mi keshtu qe ju afrova dhe beja si ta edhe pse isha femer.Kur njerezit me thonin "Zoti ju lasht shnosh" dhe duhej tu thosha "Kofsh shnosh (a nuk e di mire as sot)" une e zevendesova me ofsh shnosh edhe ty me fat !!

Sa kane qeshur me kete njerezit e pikelluar me vdekjen .:A

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Kur isha e vogel pate shkuar te stergjyshi ne fshat,atje toaletet ishin ne fund te oborit,
    ne mes nat po ndegjoj kusherinen duke me then zgjohu se po du me shkuar ne toalet e kam frike vet,po edhe une kisha frike dhe i thash jo sdua te dal as nga dhoma,aty ne dhome ishte nje saksi me lule dhe pa spa e kryti nevojen e vogel ne saksi,kur u zgjuam ne mengjes mbas disa oreve tetja na pyeti kush e ka ujosur lulen e une i thash kjo.Por para dy vjetve prap ishim ne vizit e e veta teten ku e ke ate lulen e bukur qe e kishe?Me tha ah ate lule ma moret mesysh u tha mbas nje jave qe kur shkuat ju,e ne ja filluam te qeshim dhe i treguam se qka i ka ndodheur lules,edhe sot qeshim kur takomi.
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Kur isha e vogel pate shkuar te stergjyshi ne fshat,atje toaletet ishin ne fund te oborit,
    ne mes nat po ndegjoj kusherinen duke me then zgjohu se po du me shkuar ne toalet e kam frike vet,po edhe une kisha frike dhe i thash jo sdua te dal as nga dhoma,aty ne dhome ishte nje saksi me lule dhe pa spa e kryti nevojen e vogel ne saksi,kur u zgjuam ne mengjes mbas disa oreve tetja na pyeti kush e ka ujosur lulen e une i thash kjo.Por para dy vjetve prap ishim ne vizit e e veta teten ku e ke ate lulen e bukur qe e kishe?Me tha ah ate lule ma moret mesysh u tha mbas nje jave qe kur shkuat ju,e ne ja filluam te qeshim dhe i treguam se qka i ka ndodheur lules,edhe sot qeshim kur takomi.
    hahahaha Sueda LOOOOOOOOOOOL,
    kam qeshur me te madhe,pershendetje

Kishim me pak se nje jave dhe do behej dasma e dajes sim.Ishte bash daja,vllau i nenes.Dhe pse e vogel duhej te dukesha bukur.Fshati i dajeve te mi eshte "mal" i gjithi te posht dhe lart.Ka pjerrtesi shume te madhe.Ne vendin tim eshte krejt rrafsh dhe isha mesuar me bicikleten time te vogel.Shfrytezova rastin qe djali i dajes disa vjet me i madh se une nuk ishte aty dhe vodha bicikleten e tij te madhe.Kishte njerez aty pari.Mora bicikleten nga lartt dhe te poshte pa e bere mend te do qallamitesha.Aty poshte ishte bishti i nje traktori kurse 1-2 metra ishte nje mur ku nga oborri ku gjendesha i shiheshin vetem dy blloka kurse nga oborri poshte ishte shume i gjate (per shkak te pjerrtesise se madhe).E bicikleta me shkoi te bishti i traktorit dhe uhh c`isha kerrshitur isha bere gjak e tana t zezat por prape mire qe skisha rene ne oborrin tjeter (traktori me kishte shpetuar).Te gjithe njerezit ishin trazuar e me shiqonin e erdhen per ndihme dhe,e pranoj,me dhimbte shume trupi,bile goja gjak me ishte bere por nga inati me duhej e thoshair mir jom.Kurgjo ske kjo.Veq ni rrxim i vogel!-dhe qeshesha me zor pa ditur se goja ishte gjak...Kurse per darsem isha katastrof nuk mund te mos shkoja..:A

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Ja mu kujtua edhe kjo,kur isha ne pushim ne shkup e ndegjoja shpesh fjalen rospi,e perdorshin si per shembull aaa qysh koka vesh bash respi ja ka zakon,mirpo une se dija domethenjen per mua ishte diqka e mire kjo fjal.Nje dit gjyshja u vesh per ne mevlud me shami ne koke aq mu duk e bukur i thash AAAA gjyshe sa e bukur qenke bere qysh ni respi.
    Agim Metbala"

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •