Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga indepedent-miss Lexo Postimin
    Black'swan dreqq paske qene mi. haahahah
    A te kane rreh nojher
    ...hahahaha .......

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    Citim Postuar mė parė nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Jam pak e ceket me keto zakonet shqiptare.Kur kam qene me e vogel kam qene edhe me e ceket.Kishte vdekur dikush i aferm.Djemte qe qendronin diku te dera per ti percjellur dhe pritur ata qe vinin nt`pame ishin "havera" te mi keshtu qe ju afrova dhe beja si ta edhe pse isha femer.Kur njerezit me thonin "Zoti ju lasht shnosh" dhe duhej tu thosha "Kofsh shnosh (a nuk e di mire as sot)" une e zevendesova me ofsh shnosh edhe ty me fat !!

Sa kane qeshur me kete njerezit e pikelluar me vdekjen .:A
    Edhe mua me ka ndodhe diēka e ketille. Kam qene ne klase te tete...Me pat vdeke axha...Njerezit vinin per te pame, per ti shprehe ngushellimet familjes tone....Nga jeta une i pata mesu do klishe (shabllone) shprehjesh, por jo te gjitha....E shihshja qe kur njerezit pyesin: A je lodhe. Te tjeret ia benin: Jo, Jo. Dmth nuk e tregonin te verteten....Ishim nje grup femijesh ne oborr, dhe parakaluan nje grup i grave....Njera na pyeti: A jeni merzite bre femije (djema)....Une i pari iu pergjigja si me pushke: Jo, jo....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archicad : 04-02-2010 mė 05:00

Hahahah....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nje cast sado pak humoristik eshte se kam ngaterru autobusin , ne vend se me shku per Prishtine , kam hypur ne te Presheves , po per fat e kam marr vesh shpejt dhe kam zbrit , po edhe sot me qeshet me kete gje

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Archicad Lexo Postimin
    Edhe mua me ka ndodhe diēka e ketille. Kam qene ne klase te tete...Me pat vdeke axha...Njerezit vinin per te pame, per ti shprehe ngushellimet familjes tone....Nga jeta une i pata mesu do klishe (shabllone) shprehjesh, por jo te gjitha....E shihshja qe kur njerezit pyesin: A je lodhe. Te tjeret ia benin: Jo, Jo. Dmth nuk e tregonin te verteten....Ishim nje grup femijesh ne oborr, dhe parakaluan nje grup i grave....Njera na pyeti: A jeni merzite bre femije (djema)....Une i pari iu pergjigja si me pushke: Jo, jo....
    LOOOOOOOOOOOOOOOL

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Nje cast sado pak humoristik eshte se kam ngaterru autobusin , ne vend se me shku per Prishtine , kam hypur ne te Presheves , po per fat e kam marr vesh shpejt dhe kam zbrit , po edhe sot me qeshet me kete gje
    edhe mua me ka ndodhe njesoj,me tren ne Zvicer
    shkoj e blej nje bilete prej qytetit Chur e diku ne te tjetrin Qytet Domat/EMS diku maksimum10 km,por ne automat edhe nuk kisha ne ate moment tholla te imta ,dhe hyra ku shesin normal bileta edhe e blejta e ai shitesi i biletave dhe ai gaboi me sa me duket,me tha edhe 2 minuta niset treni ne peronin 4 edhe une sa ma shpejt vetem kam hip ne tren ne peronin 4, nuk shikova me shume se ai shitesi i biletave me tha peronin 4.
    u mbyllen dyert dhe treni u nis per ne anen e kundert opaaa shka u be me vet,vete
    shikoj dicka nuk me pershtatet aty nuk ishte tren i zakonshem njerezit me shume qeshin ,cka me qene ajo nje firme e madhe Calandabrau (prodhime birre)kishte per puntoret e vete nje shetitje dhe gjithe Treni ishte i Rezervuar per ate firme une nuk kisha lidhje me ate firme,treni po udhton me mendimin tim thojsha vjen nje tjeter stacion dhe zbriti nga treni ohoooooooo treni nuk u nal edhe 20 stacione te tjera deri ne Zurich diku minimal 130 km LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL mu duken ate dite sa 200 vjete hahaha

Nje hit ngjarje qe ende qeshim me te te gjithe qe e dine.
    Ne klasen e 7.Me nje shoqen time kishim loje interesanteriheshim sa munim.Floket i kishte shume te ngjashme me te nje mesueses sone.Dhe ajo mesuesja ishte e shkurter.Po bisedonte me nje shok te klases mbi nje projekt qe donim ta benim si klase,bile ishte e ulur ne banke perballe atij shokut.Duke e pare pjesen e pasme te saj dhe duke menduar se eshte shoqja ia kisha dhene ca shpulla ne faqe por nga pas.E mesuesja ishte shume krenare dhe e eger.U zgjua me shpejtesi me shkuli floket mua e me bertiti e beri qka s`mundi.Por un assesi smund ta ndalja gazin e te qeshures dhe as shoket e mi.Ehh c`ishte kjoo..

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Nje hit ngjarje qe ende qeshim me te te gjithe qe e dine.
    Ne klasen e 7.Me nje shoqen time kishim loje interesanteriheshim sa munim.Floket i kishte shume te ngjashme me te nje mesueses sone.Dhe ajo mesuesja ishte e shkurter.Po bisedonte me nje shok te klases mbi nje projekt qe donim ta benim si klase,bile ishte e ulur ne banke perballe atij shokut.Duke e pare pjesen e pasme te saj dhe duke menduar se eshte shoqja ia kisha dhene ca shpulla ne faqe por nga pas.E mesuesja ishte shume krenare dhe e eger.U zgjua me shpejtesi me shkuli floket mua e me bertiti e beri qka s`mundi.Por un assesi smund ta ndalja gazin e te qeshures dhe as shoket e mi.Ehh c`ishte kjoo..
    hahahaha po ku e pate mendjen LOL

Nuk di gjo.Vetem e di se ton dita na ka shku tuj kesh.Skem mujt me bo msimin qysh duhett..lool
    Bile bile ende qeshim me kete.Sa here e shohim ate mesuesen

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    Mu me kujtohet kur isha 13 vjet,qaq here mastrubojsha ne dite.
    Hahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahaahahahahah a

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •