Edhe mua me ka ndodhe diēka e ketille. Kam qene ne klase te tete...Me pat vdeke axha...Njerezit vinin per te pame, per ti shprehe ngushellimet familjes tone....Nga jeta une i pata mesu do klishe (shabllone) shprehjesh, por jo te gjitha....E shihshja qe kur njerezit pyesin: A je lodhe. Te tjeret ia benin: Jo, Jo. Dmth nuk e tregonin te verteten....Ishim nje grup femijesh ne oborr, dhe parakaluan nje grup i grave....Njera na pyeti: A jeni merzite bre femije (djema)....Une i pari iu pergjigja si me pushke: Jo, jo....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archicad : 04-02-2010 mė 05:00
Hahahah....
Nje cast sado pak humoristik eshte se kam ngaterru autobusin , ne vend se me shku per Prishtine , kam hypur ne te Presheves , po per fat e kam marr vesh shpejt dhe kam zbrit , po edhe sot me qeshet me kete gje![]()
edhe mua me ka ndodhe njesoj,me tren ne Zvicer
shkoj e blej nje bilete prej qytetit Chur e diku ne te tjetrin Qytet Domat/EMS diku maksimum10 km,por ne automat edhe nuk kisha ne ate moment tholla te imta ,dhe hyra ku shesin normal bileta edhe e blejta e ai shitesi i biletave dhe ai gaboi me sa me duket,me tha edhe 2 minuta niset treni ne peronin 4 edhe une sa ma shpejt vetem kam hip ne tren ne peronin 4, nuk shikova me shume se ai shitesi i biletave me tha peronin 4.
u mbyllen dyert dhe treni u nis per ne anen e kundert opaaa shka u be me vet,vete
shikoj dicka nuk me pershtatet aty nuk ishte tren i zakonshem njerezit me shume qeshin ,cka me qene ajo nje firme e madhe Calandabrau (prodhime birre)kishte per puntoret e vete nje shetitje dhe gjithe Treni ishte i Rezervuar per ate firme une nuk kisha lidhje me ate firme,treni po udhton me mendimin tim thojsha vjen nje tjeter stacion dhe zbriti nga treni ohoooooooo treni nuk u nal edhe 20 stacione te tjera deri ne Zurich diku minimal 130 km LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL mu duken ate dite sa 200 vjete hahaha
Nje hit ngjarje qe ende qeshim me te te gjithe qe e dine.
Ne klasen e 7.Me nje shoqen time kishim loje interesanteriheshim sa munim.Floket i kishte shume te ngjashme me te nje mesueses sone.Dhe ajo mesuesja ishte e shkurter.Po bisedonte me nje shok te klases mbi nje projekt qe donim ta benim si klase,bile ishte e ulur ne banke perballe atij shokut.Duke e pare pjesen e pasme te saj dhe duke menduar se eshte shoqja ia kisha dhene ca shpulla ne faqe por nga pas.E mesuesja ishte shume krenare dhe e eger.U zgjua me shpejtesi me shkuli floket mua e me bertiti e beri qka s`mundi.Por un assesi smund ta ndalja gazin e te qeshures dhe as shoket e mi.Ehh c`ishte kjoo..
Nuk di gjo.Vetem e di se ton dita na ka shku tuj kesh.Skem mujt me bo msimin qysh duhett..lool
Bile bile ende qeshim me kete.Sa here e shohim ate mesuesen
Krijoni Kontakt