Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Helena unë e di që ti di greqisht, e ndoshta ke probleme në kuptimin e shqipes. Për të disatën herë: nuk doja të dija çfarë është sëmundja në fjalë, si lind, çfarë rrjedhje ka, si diagnostifikohet etj etj doja të dija ndikimin që ka ajo mbi një fazë të caktuar të një gjëje në zemër katallava? lol

E për këtë, nuk doja përkthime amatore nga google përkthyesi, por mendime të atyre që mund të kenë pak, mjaftueshëm ose shumë njohuri. Thelbi është të vësh vetë trurin në përdorim e të kuptosh pse ndodhin ca gjëra, cila proçese biokimike, fiziologjike çojnë drejt tyre.
    Këto skriptet greke mund ti përdor, nqs s'të vjen keq, për ndonjë nevojë personale, në rast se harroj të blej atë letrën që të mbaron punë në këto raste lol
    Kam goxha material në gjuhën gjermane, ka më vlerë besoj

Së fundmi, thnx për ndihmën dhe mundimin.

Nqs s'ka ndonjë dashamirës tjetër, për mua tema është e konsmuar. Thenkju oll
    a mbase kuptova gabim po besome se kuptoj paster gjuhen shqipe per derisa merem vesh me shumicen ketu
    www.oncology.grnuk besoj se i provojne per nevoje personale
    po megjithate ti ke mendimin tend
    keto link mi dha motra qe studjon per mjekesi!
    po si jo !
    ne fakt shumica e fjaleve per mjekesi gjermanisht jane me sa di une!
    nejse ....ska rendesi faleminderit!
    katalabes!thuhet zakonisht!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    hahahhaah Angi helena i trembet fsheses
    jemi mesuar ne me zemer me fshesen e grekut nga fshese e shqiptareve se cajme koken hic
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    rrofsh Helene trimereshe je

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    E për këtë, nuk doja përkthime amatore nga google përkthyesi, por mendime të atyre që mund të kenë pak, mjaftueshëm ose shumë njohuri. Thelbi është të vësh vetë trurin në përdorim e të kuptosh pse ndodhin ca gjëra, cila proçese biokimike, fiziologjike çojnë drejt tyre.
    Këto skriptet greke mund ti përdor, nqs s'të vjen keq, për ndonjë nevojë personale, në rast se harroj të blej atë letrën që të mbaron punë në këto raste lol
    Hihi

Mos i thuaj ashtu , mbase donte te perkthente si une ...

Mire i ka dale edhe asaj perkthimi
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 26-01-2010 më 21:26
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Kalcium eshe shume i Lartë i gjakut
    po prit te shikoj ca libra qe kam ketu te te them me shume

Iiii po ti sikur the ketu qe do shihje "ca libra qe kishe atje " , ç'ne qe u more me materiale nga neti ... Me keq te doli
    hmm ... mire fjalet greke te mjekesise , po materiali qe solle dukej sikur vinte i teri nga lashtesia
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 26-01-2010 më 21:52
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    me vjen keq se isha duke lozur
    e tha kjo goca para meje,
    it makes sense,
    perderisa hyper calcemia rrit numrin e joneve te kalciumit e per rrjedhoje shpejtesine e ndryshimit te polaritetit, e per rrjedhoje shkurtimin e fazes plateau.
    gjithmone shpejtesia e difuzionit rritet me perqendrimin.

ça desha une qe u bera inxhenier, ku ka si mjekesia.
    Mir je xfile ....me mir ke pun me PC sesa me gjithqfar njeriu

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Iiii po ti sikur the ketu qe do shihje "ca libra qe kishe atje " , ç'ne qe u more me materiale nga neti ... Me keq te doli
    hmm ... mire fjalet greke te mjekesise , po materiali qe solle dukej sikur vinte i teri nga lashtesia
    do shikoja librat po sja vlente per...... mendimin time pse te lodhesh kot shendet ju thua plac ju duket....qe kshu ju a vara librave kisha gjera me interesante

lum si ne mo aman sa komb i zgjuar jemi
    prandaj kemi hecur gjithmon para

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •