Lexoni lajmet e perditshme ne gazeta?
Cila gazete eshte me serioze dhe me lajme me sakta? Votoni
shekulli
koha jone
ballkan web
rilindja demokratike
panorama
korrieri
tirana observer
gazeta 55
albania
shqip
gazeta shqiptare
Lexoni lajmet e perditshme ne gazeta?
Cila gazete eshte me serioze dhe me lajme me sakta? Votoni
Skender-Be une u merzita se nje gazete shqiptare falimentoi edhe pse lajmet e saj i ndiqja rralle dhe nje pjese te atyre artikujve i lexoja ne forum te postuara nga dikush tjeter dhe kuptohet qe nuk eshte emri i kesaj gazete ne sondazh dhe kjo ngjarje me shtyu te formuloj kete sondazh duke shpresuar se atyre gazetareve ne Shqiperi mund tju japim edhe nje opinion se cfare mendojne ne qe jetojme ne dhe te huaj(pse jo nje mendim edhe nga shqiptare nga Shqiperia qe vizitojne forumin) dhe sa i ndjekim ne ata.
Botuesit e gazetave duan te shesin gazetat e tyre dhe ne jo pak raste lajmet jane te bujshme, te politizuara por kane edhe te verteta brenda tyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reschen : 26-01-2010 mė 08:18 Arsyeja: ndryshim
Po ZP ku eshte .......?????????
Jo per gje po me seriozet jane ZP dhe PD
Une nuk jetoj ne shqiperi e nuk jam shume e informuar,por babi im thote qe shekulli eshte me e bilancuar !
colombe..
babi yt sigurisht voton partin e ed rames apo jo..
se po e bil-ancove mendjen me shekullin voton ps-ne.
nejse..
RD eshte gazeta qe ndricon rrugen per demokraci ne shqiperi..
Ka 20 vjet qe e ben kte pamvaresisdht nga problemet qe ka pasur .. e kush nuk e pranon kete eshte nje lloj enveristi.. ska diskutim..
Krejt gazetat e tjera jane pjella te nomenklatures gjakatare enveriste.. qe u pollen pikerisht per te luftuar RD-ne..
ka raste kur per leverdi apo kthesa qe ndodhin dhe tek tuik ndoj gazet tjeter coku thote ndonje gje per mire..
por Rd ishte dhe mbetet Gazeta e Popullit ...
Kush urren RD-ne adhuron krimet enveriste..kafazin enverist e kerkon kthimin e PPSH-se ne pushtet..
1 dhe 1 bejne dy.. pik.
Kėtu problemi nuk ėshtė se kush jep lajme mė tė sakta se lajmi ėshtė lajm dhe kaq.
Problemi kėtu ėshtė i interpretimit tė fakteve dhe lajmeve dhe pėr fat tė keq,kėtu tek ne,gazetat janė tė majta pothuajse nė gati 80 pėrqind.Kuptohet qė kritikat kundėr qeverisė jepen me doza tė larta dhe minimizohen edhe ato pak arritje tė qeverisė.Nuk mund t'i besosh njė gazete kur nė faqe tė parė,gati me gėzimin mė tė madh,thua njė natė mė parė kanė festuar,pėr pėrmbytjet dhe qė nė sekondėn e parė fajin ja venė qeverisė pa pritur njė ditė mė pas qė tė shkoqiten gjėrat dhe nėse do jetė faji i qeverisė ta thonė dhe njė ēikė fort bile.Ose merret vesh qė atje tutje kur i hiqet veshi qeverisė nga ndėrkombėtarėt.Janė gati tja thonė me kėngė!Unė pėr vete nuk e kuptoj kėtė lloj "inati" nga kėto gazeta!!!Le tė shkruajnė kundėr qeverisė kur ajo nuk punon por nė mė tė shumtėn e rasteve nxijnė ēdo gjė.Po ashtu,edhe gazetat qė janė pro qeverisė,nuk janė realiste.Nė asnjė rast nuk kam dėgjuar qė tė thonė se kjo gjė u bė keq e dhe pse menduam pėr mirė.
Pra,si pėrfundim,pėr mendimin tim,nuk janė plotėsisht tė besueshme por gazetat e majta e kanė shumė tė theksuar kėtė gjė.
Un nuk di cila eshte me e lexuara, pasi nuk jetoj ne Shqipni,, ne gazeten PANORAMA kam lexuar ate ngjarjen e vrasjes se policeve ne Durres dhe prej ateher, sa her me bie ne dore e lexoj ate gazete.
nuk jam i informuar me keto gazeta por dua te ju pyes a jane te gjithe te lidhura me partiat apo ka ndonje e vecante faleminderit
Hahahahahhahahhahah Pse ka patur ndonjehere gazete te vertete shqiperia !?
Per aq sa i kam shfletuar gjate qendrimeve ne Shqiperi, me se shumti me ka pelqy Panorama...
po ti hapesi i temes ku e ke ZP ose hiqe RD se dihet qe keto te dyja te shuajne jane me 120%interes ndersa te tjerat mga 100%interes kane vetem
kush lexon rd persemrapshti eshte **** e saliut
une e lexoj persembari
JO SEKS PARA MARTESE
ALBANIA e Ylli Rakipit.
Si gazetar qe nuk di te lidhi dy fjale bashke.
kemi kemi.edhe liri fjale kemi.
asnje .....nga ato me siper
vetem z.p
nuk ju leverdiste ta vinit ne liste e:P
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt