Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga dikushparendsi Lexo Postimin
    jo perla e kishte me mua....un thjesht kerkoj keshille perla....s e pash qesharaken ktu,,,,nejse
    me sa eshte thene ktu ti linke koken per ate e ai per ty asgje dashka ndarje jepja cfare pret ndaju me ate nese dashuria nuk esht e paster do vuash por ama te jesh e sigurt qe ky hap qe do marresh nuk do jet i gabuar... Por mos bon marrezira moj cup....

Ishalla sjam un gabim
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    po qe tani qe ka filluar te behet xheloz se shkova ne nje party dhe s kishte mundsi te vinte dhe qe at nate esht ber me fixime..shef endrra qe un ngacmohem me cuna t tjer..dmth po ndryshoj taktike....he t vazhdoj apo do prishet me keq muhabeti???

Mos ndrysho taktik se je ne rrugen e duhur

Lol ne party shkohet se njeriu ka nevoje per pak hapsire, per pak gezim me shoqerin e vet, jo per te te ber xheloz partnerin.
    Nqs kjo lidhje s'ka te ardhme, do e kuptosh vete, me kalimin e kohes

Shihe ne kokerr te synit dhe pyete :
    Dua te di prej teje , c'fare ndjen per mua ?
    ose
    vetm une jap ,kurse ti asgje, ku e ke hallin ?

Pra me i llafe , pyete se cfare te shqeteson tek ai

ps. Se mos besh gafe derdh ndonje pike lot, tregohu krenare dhe e vendosur, tregoji qe po e pyet seriozisht dhe nuk bo ben loje bebubash.

Kaq kisha , pac fat .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163

hahahah....

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Mos ndrysho taktik se je ne rrugen e duhur

Lol ne party shkohet se njeriu ka nevoje per pak hapsire, per pak gezim me shoqerin e vet, jo per te te ber xheloz partnerin.
    Nqs kjo lidhje s'ka te ardhme, do e kuptosh vete, me kalimin e kohes

Shihe ne kokerr te synit dhe pyete :
    Dua te di prej teje , c'fare ndjen per mua ?
    ose
    vetm une jap ,kurse ti asgje, ku e ke hallin ?

Pra me i llafe , pyete se cfare te shqeteson tek ai

ps. Se mos besh gafe derdh ndonje pike lot, tregohu krenare dhe e vendosur, tregoji qe po e pyet seriozisht dhe nuk bo ben loje bebubash.

Kaq kisha , pac fat .
    ahhahah... tani po qe u be tema qesharake...
    nuk mendon se po tregohesh pake si shume e prere... nuk po tregohesh aspak delikate dhe aq me teper fleksibel...
    je tipik si gjeneralet rus per ceshtje lidhjeje....

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Rregullator... Lexo Postimin
    ahhahah... tani po qe u be tema qesharake...
    nuk mendon se po tregohesh pake si shume e prere... nuk po tregohesh aspak delikate dhe aq me teper fleksibel...
    je tipik si gjeneralet rus per ceshtje lidhjeje....
    Nuk ka pune fleksibiliteti ketu , punet duhen sqaruar , se akush nuk ka te drejt me u tall me ndjenjat e tjetres.

Ajo jep, ai hic, ajo prap jep, ai prap hic, ca u bo ajo kryqi kuq
    Te jete krenare per veten dhe ti japi atij te kuptoj , qe nuk eshte i pazevendesushem
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Shiko idea eshte se tani gjendja sa vjen dhe po permiresohet..sinqerisht..por un jam me friken konstante qe do te ndodhe serish nje periudhe gri ne lidhjen tone dhe un do jem ajo qe do vuaj...
    Sic ka patur momente te keqija, ka plot momente te mira por ceshtja kryesore eshte se ai esht ende i papjekur dhe fjala "comittment" e frikeson me c kam vene re une...
    Puna eshte se tani dhe mua me frikeson por nje te ardhme do te dua qe gjerat te behen me serioze sec jane dhe ndjej qe ai aty s do jete me mua...me kupton??
    me duket sikur jam e lumtur tani ok,,por me von do kete nje fund te keq.....

nejse ,,,,gjithsesi te flm sh...seriozizht...me pelq sh linja jote e mendimit dhe duket qe je nje vajze sh e zgjuar....te uroj te mirat e kesaj bote..
    Ne çdo lidhje ka diell ka dhe dite me re... nuk eshte nje lidhje e forte ajo qe nuk ka asnje dite gri, sepse behet monotone. Lidhje e forte eshte ajo ku dy persona, qe e dine se ç'duan nga jeta e tyre bashke dhe qe e dine se duan te shohin te dy ne te njejtin drejtim e me te njejtin shikim, arrijne t'i mposhtin ditet gri qe dalin ne horizontin e tyre.
    Nga ato qe thua duket qarte se ti je e lumtur me ndryshimet e te dashurit tend tani, per momentin, por brenda vetes gjithashtu e di dhe se fundi do jete i keq. Kur e di qe ne fund do vuash e do lendohesh e s'do perfundosh kurre me te, per mua nuk ia vlen te rikthehesh serisht... Jeta eshte shume e bukur dhe shume e shkurter per ta shpenzuar dhe per ta çuar dem me persona qe nuk te japin asgje nga vetja. Mendo se ti meriton shume me teper nga ç'mund te te jape ai dhe nese sheh se ai nuk te ploteson eshte me mire te ndaheni dhe te rrish vetem.
    Per çdonjerin prej nesh ka nje princ e nje princeshe... ndoshta jo me kale te bardhe e me sy te kalter, por per çdo zemer ekziston gjysma tjeter, vetem se ndonjehere ne verbohemi nga momenti e na ndodh qe edhe pse e dime qe nje gjysem qe kemi ne krahe nuk perputhet me gjysmen tone e rrotullojme dhe e kthejme nga te gjitha anet te gjejme nje mundesi qe te funksionoje... por origjinali kurrsesi nuk pranon fotokopje.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nuk ka pune fleksibiliteti ketu , punet duhen sqaruar , se akush nuk ka te drejt me u tall me ndjenjat e tjetres.

Ajo jep, ai hic, ajo prap jep, ai prap hic, ca u bo ajo kryqi kuq
    Te jete krenare per veten dhe ti japi atij te kuptoj , qe nuk eshte i pazevendesushem
    dhe une mendoj se ajo ja ka dhene, ketu biem dakort, por mos harro se kur e jep per here te pare, te jesh kryqi i kuq eshte minimumi, mendo, neriu arrin te behet si nene tereza... lere kryqin e kuq...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Ne çdo lidhje ka diell ka dhe dite me re... nuk eshte nje lidhje e forte ajo qe nuk ka asnje dite gri, sepse behet monotone. Lidhje e forte eshte ajo ku dy persona, qe e dine se ç'duan nga jeta e tyre bashke dhe qe e dine se duan te shohin te dy ne te njejtin drejtim e me te njejtin shikim, arrijne t'i mposhtin ditet gri qe dalin ne horizontin e tyre.
    Nga ato qe thua duket qarte se ti je e lumtur me ndryshimet e te dashurit tend tani, per momentin, por brenda vetes gjithashtu e di dhe se fundi do jete i keq. Kur e di qe ne fund do vuash e do lendohesh e s'do perfundosh kurre me te, per mua nuk ia vlen te rikthehesh serisht... Jeta eshte shume e bukur dhe shume e shkurter per ta shpenzuar dhe per ta çuar dem me persona qe nuk te japin asgje nga vetja. Mendo se ti meriton shume me teper nga ç'mund te te jape ai dhe nese sheh se ai nuk te ploteson eshte me mire te ndaheni dhe te rrish vetem.
    Per çdonjerin prej nesh ka nje princ e nje princeshe... ndoshta jo me kale te bardhe e me sy te kalter, por per çdo zemer ekziston gjysma tjeter, vetem se ndonjehere ne verbohemi nga momenti e na ndodh qe edhe pse e dime qe nje gjysem qe kemi ne krahe nuk perputhet me gjysmen tone e rrotullojme dhe e kthejme nga te gjitha anet te gjejme nje mundesi qe te funksionoje... por origjinali kurrsesi nuk pranon fotokopje.
    oboboooo.... ti flet tamam si ato murgeshat, qe thone se jeta eshte e bukur se egziston jezusi qe ben dashuri me to....
    nuk ka princ te kalter harroje.... shikoje boten si eshte jo si do ti...
    me fal per ashpersine... por kur degjoj gjera te tipit princ i kalter, princeshe, kuptoj se keni nje koncept shume te papjekur dhe me vjen keq!
    ti thua se orgjinali kurre se si nuk pranon fotokopje.... po te hapesh syte do kuptosh se orgjinali shkon vetem me fotokopjen, te pakten deri nga mosha 27 vjece per femrat!
    te uroj gjith te mirat!

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    oboboooo.... ti flet tamam si ato murgeshat, qe thone se jeta eshte e bukur se egziston jezusi qe ben dashuri me to....
    me fal per ashpersine... por kur degjoj gjera te tipit princ i kalter, princeshe, kuptoj se keni nje koncept shume te papjekur dhe me vjen keq!
    ti thua se orgjinali kurre se si nuk pranon fotokopje.... po te hapesh syte do kuptosh se orgjinali shkon vetem me fotokopjen, te pakten deri nga mosha 27 vjece per femrat!
    te uroj gjith te mirat!
    Une e shikoj boten si eshte... ama perpiqem qe ne bote e ne jete te arrij ate qe dua une, ate qe me ben te ndihem mire, te jap dhe te marr.
    Shumica e djemve kur shohin nje vajze te dashuruar marrin dhene, u duket sikur jane qendra e jetes se vajzes dhe u duket gje normale te mos japin ne nje lidhje duke u justifikuar ne fund kur te lene... ti e dije qe une isha kshu LooL Sa me pak te rrish me nje njeri te tille qe s'do veten e tij e jo me te te doje ty aq me mire eshte per shendetin tend

Sa per princin e kalter, nese e kam permendur e kam marre me nenkuptim: per mua princ i kalter eshte ai qe me kupton, qe me rri prane ne te mire e ne te keq, qe me ploteson dhe e plotesoj, ai qe shikon ne te njejtin drejtim me mua dhe bashke bejme plane per nje te ardhme me njeri - tjetrin ku hyjne te jetuarit se bashku, te qenurit shok e shoqe jete, ku une te jem nena e femijeve te tij dhe ai babai i femijeve te mi. Nuk mendoj se eshte koncept i papjekur ky, jo per gje po ajo qe une jetoj do ishte fallso pastaj.
    Per mua jeta eshte e bukur jo se ma thone murgeshat jo te rrish i qete per kete, por sepse nese ne dime ta jetojme eshte e tille, duke shkuar pertej veshtiresive te ndryshme qe mund te dalin gjate jetes.
    Ti çfare e keshillon vajzen te vazhdoje te rrije me nje njeri qe nuk ia ndjen per te? Me nje njeri qe nuk di çfare do nga jeta? Qe ndoshta nuk do veten e vet?
    Kur nje mashkull nuk ndjen te njejten gje per nje femer te dashuruar eshte e kote te vazhdosh te kembengulesh.
    Fakti qe ndoshta origjinalin e zemres sone mund ta gjejme pas moshes 27 vjeçe per femrat s'do te thote qe deri ne 27 vjeç te jemi bamirese me fotokopjet qe jane xhiro

Ps. Mos u merzit nese mendoj si mbi 27 vjeçe po s'i ulet dot vitet mbi shpine
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    te uroj gjith te mirat!
    cte keqe ka te enderrosh kur je i dashurum edhe te thon fluturon gomari fluturon mos paragjyko te tjeret jep mendimin tend ne lidhje me teme leri murgeshat rehat e te tjeret ....

Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga [MaRiO] Lexo Postimin
    cte keqe ka te enderrosh kur je i dashurum edhe te thon fluturon gomari fluturon mos paragjyko te tjeret jep mendimin tend ne lidhje me teme leri murgeshat rehat e te tjeret ....

ti po me pyet se cte keqe ka te enderrosh me sy hapur?!!!
    po te pergjigjem me nje pyetje...
    cte keqe ka te kesh koncept te gabuar per dashurine?????
    dhe pergjigja eshte:
    qe nuk mund te egzistoj nje lidhje reciproke ne ate rast, jo se lidhjet kane shume gjera reciproke, por konceptin per dashurine.... eshte shume i rendesishem,
    vajzat qe e kane gabim kete gje, dashurohen me tipat qe nuk u pershtaten kurre.
    ai e do per ate muhabetin, pra te mbaroj pune...
    ndersa ajo "enderron" ate si bashkshort, e enderron dhe me femije pale...
    e kupton ndryshimin?
    shendet...

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •