Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Varet cfare moshe ka personi qe ngatrrohet me nje 17 vjec.
    Nje 50 vjecar ,me nje 17 vjecare, per mua eshte pedofil.
    17 vjecarja do edhe nje vite , qe ta kapi ligji.

Nuk jam ekstremiste, por nqs dhunon nje te mitur, qe nga ana fizike nuk eshte e zonja te mbrohet , do i shkatrosh jeten, varjen e ka pak.

Ps. E ke gabim lol
    oj ti cuc,

ne tirane, 17 vjecaret jane ne top tekerkeses,

mbi 250 evro qesin naten me kta bixnexmenet shqipo dhe te huj...

ankohen ca ylla 20 e ca vjetshe, thone jena plaka, se vetem ktyre 17-ceve ja varin...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    njerku nuk te behet babe, njerka nuk te behet nene.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    njerku nuk te behet babe, njerka nuk te behet nene.
    Qe ste behen kjo dihet , po kur fillojne e abuzojne me ty kjo sdurohet fare ..
    Se ke tendin ok , mos e duaj dhe kaq .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Per njerkun/njerken,
    pergjegjesi ka prindi i vertete i femijes,

pedofilia duhet denuar rende,
    nuk ka asnje lloj justifikimi,

per mua pedofilia nuk eshte thjesht seksi me nje te mitur,
    sepse teknikisht nje djale 20 vjeçar me nje 17 vjeçare nuk perben pedofili,
    pedofili perben me teper diferenca e moshes,
    per sa me perket nje 50 vjeçar me nje 20 vjeçare perben pedofili.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    oj ti cuc,

ne tirane, 17 vjecaret jane ne top tekerkeses,

mbi 250 evro qesin naten me kta bixnexmenet shqipo dhe te huj...

ankohen ca ylla 20 e ca vjetshe, thone jena plaka, se vetem ktyre 17-ceve ja varin...
    Behet fjale per aktin.
    Nje 17 vjec nuk eshte e afte te llogjikoj ne menyre te plote, sesa nje mbi 20 vjec .
    Normal qe fluturon ...,fluturon,
    prandaj jane me te kerkuarat . Mashkulli qe ka dy pare mend , mund ta lakmoje por ja ta bej fakt.
    Njerzit fantazit e tyre nuk i ndalojn dot, por veprimet PO.

Te shohesh dhe te veprosh , jane dy gjera te ndryshme.

Te pakten nga ana ligjore nje qe i ka kaluar 18 vjec , denohet me rende ,sesa nje qe eshte nen moshen 18.

Nje nene do u tmerronte qe nje burre ne moshe te madhe , te kishte mardhenie me femijen e saj adoleshente.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Pedofilet jane njerze shume te semure psyqikisht,e si te tille duhet te mbahen te izoluar pergjithmon.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ju lutem ti permbaheni temes!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    me vjen keq per ata/ato 20 vjeçaret, i bejne dem te pariparueshem vetes.
    Zakonisht këta 20 vjeçarët që shkojnë me gra 50 vjeçare, e bëjnë vetëm për një natë. Ndërsa ata 20 vjeçarë që martohen me plaka, janë të huaj që e bëjnë për dokumenta.

Po përgjithësisht në Perëndim, është një gjë shumë e përhapur që gratë të martohen me burra më të vegjël në moshë.

Shiko se ç'ndodh sot në Perëndim: gratë kanë pavarësi ekonomike dhe ato nuk janë për familje. Ato janë plot me teka dhe martohen e ndahen sa herë t'u mbushet mendja.

Ngaqë burrave u kanë ardhur në majë të hundës këto gra, shkojnë dhe gjejnë gra në Tailandë, duke shpresuar që me ato të bëjnë familje të rregullta. Këto pranojnë për t'i shpëtuar varfërisë, por sapo bëjnë fëmijë dhe kalojnë ca vjet që marrin dokumentat, edhe këto ndahen, sepse shikojnë dhe mësojnë nga gratë vendase.

Me pak fjalë, Perëndimi është një bordello e madhe ku familja nuk ekziston.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne nje emisjon qe kam pare u tha qe nese nje vajze ben denoncim ka shume mundesi te jete ashtu sic thote ajo. Ne raste te rralla mund te jete genjeshter. Prandaj cdo nene eshte mire ti vere veshin fjaleve te vajzes se vet.
    Kisha nje ne klase ketu qe kishte qene perdhunuar nga njerku. I tregoi nenes, por ajo nuk pranoi ta besonte. Vajza atehere ishte 16-17 vjec. Iku vet ne polici dhe e denoncoi njerkun, por nuk u tregoi qe e kishte perdhunuar. Vetem ngacmuar. Nenes ne fillim nuk i erdhi mire qe vajza i denoncoi burrin e saj. E keqja eshte jo se nuk i besojne vajzat e tyre, por nuk duan ti besojne. Te habit fakti sa te deshperuara per nje mashkull jane ca femra. Keto jane me keq se vet pedofilet. Ata jane te semure, po dhe keto femra nuk jane me pak. Nuk eshte sakrifice te zgjedhesh femijen para te dashurit, eshte nje e drejte qe ua detyrojne femijeve qe sollen ne jete. As nuk duhet te vihet ne pikepyetje. Kot nuk thone qe nuk eshte e lehte te jesh nje nene e mire. Eshte mire qe nena te mendohet mire se ke sjell rreth femijeve te saj. Te mendoje c'eshte e mire ne radhe te pare per familjen e saj ne pergjithesi, dhe pastaj per veten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 25-01-2010 më 19:38

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Zakonisht këta 20 vjeçarët që shkojnë me gra 50 vjeçare, e bëjnë vetëm për një natë. Ndërsa ata 20 vjeçarë që martohen me plaka, janë të huaj që e bëjnë për dokumenta.

Po përgjithësisht në Perëndim, është një gjë shumë e përhapur që gratë të martohen me burra më të vegjël në moshë.

Shiko se ç'ndodh sot në Perëndim: gratë kanë pavarësi ekonomike dhe ato nuk janë për familje. Ato janë plot me teka dhe martohen e ndahen sa herë t'u mbushet mendja.

Ngaqë burrave u kanë ardhur në majë të hundës këto gra, shkojnë dhe gjejnë gra në Tailandë, duke shpresuar që me ato të bëjnë familje të rregullta. Këto pranojnë për t'i shpëtuar varfërisë, por sapo bëjnë fëmijë dhe kalojnë ca vjet që marrin dokumentat, edhe këto ndahen, sepse shikojnë dhe mësojnë nga gratë vendase.

Me pak fjalë, Perëndimi është një bordello e madhe ku familja nuk ekziston.
    Bato nuk je fare brenda subjektit dhe keto qe thua i perkasin nje teme tjeter!
    Po flasim per pedofiline dhe akte te ketij lloji tek femijet!!!
    "Carpe Diem"

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •