Close
Faqja 3 prej 36 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 352

Tema: Fiks Fare I

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Qenke koke e madhe zotrote spaske pas gje tjeter ti vetem bjonde bjonde,(shaka shoqerore) barsaleta te kendshme .

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    Ja edhe nje tjeter me bjondet !

Ne nje emision televiziv, bjondet ankohen per barcaletat qe kane dale per to dhe moderatori i entuziasmuar thote:
    le te bejme nje test dhe ti tregojme te gjitheve qe barcaletat jane budallalliqe.

OK miraton salla njezeri
    Mire thote moderatori dhe pyet bjondinen e pare:
    Sa bejne 3 x 4 ?
    14 pergjigjet bjondja
    Jo i thote moderatori se gjete, por po te japim dhe nje shans
    Edhe nje shans edhe nje shans bertet salla
    16 thote bjondina
    Jo i thote moderatori
    edhe nje shans dhe nje shans bertet salla
    OK thote moderatori dhe i drejtohet bjondes
    12 thote bjondja
    Salla hesht per nje sekonde dhe fillon perseri:
    edhe nje shans dhe nje shans..................
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Rrofsh patriot shume te bukura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e CHAKALLI
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    35
    Po pati mundesi te them edhe un nje .
    Nje bullgare shkon tek nje doktore i merzitur dhe mbaruar fare si njeri .
    Futet ne dhome dhe me gjysem zeri thote ,
    doktor kam nevoje per ndihmen tuaj .
    po per kete pune jemi mer djal, i thote doktori .
    bullgari pa e zgjatur fare ul pantodhonat ne toke ul breket dhe...........ooooooooooo cfare ben i thote doktori ku jemi ketu .
    bullgari ne ate momente i tregon gjene e ti (bilen e ti ,per me te vegjelit e forumit).,
    nje gje e shtypur ,sikur kishte kaluar siper nje tren ,
    me falni thote doktori ,por un nuk jam per kete specialitet ,per kete shkoni ne katin e 3dera majtas .
    doktor un kam nje problem dhe me than qe te vije ketu .sa here qe shkojme ne fitnes, mbas stervitjes me shoket futemi ne saun (banjo turke ,mendoj) .
    Dhe te zhveshur sic jem i vendosim bilet mbi tavolin dhe fidhojme e luajm SHTYPJA NJERI TJETRIT .
    marim nga nje gire dhe kur njeri thote HOP duhet te heqim me vrap bilet ndryshe i bem petdha .
    me falni mor djale ,thote doktori .
    po un jam mjek per veshet .
    po kete dua dhe un thote bullgari .
    se sa here qe luajm nuk e degjij as nje here ate HOP.
    koha eshte si nje shpat,po nuk e preve te pret.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Ushtari kerkoi leje:
    Per te gjitha te keqijat qe ngjasshin ne nji familje mjaft te pasun ne SHkoder faji i mbetete sherbetorit plak, Shtjefnit.
    Thehet gypi i kanilit(1), "Shtjefni"; merrte shkrume darka, "Shtjefni"; nuk piqej buka ne furre, "Shtjefni"!
    Nji nate vone Shtjefni shef se nusja e madhe nep e merr neper shtepi dhe pvet me kujdes:
    - Shka asht, mori bije, gjithe ky trazim?
    - Kurrgja, more Shtjefen, kurrgja.
    - Po ti fol, moj!
    - Nuses se vogel i leu nji djale!
    - Mooos, pash zotin!
    - Pse?!
    - Tesh po thone se "fajin e ka Shtjefni"!(2)
    1) kandil; llambe
    2) Sherbetori plak gjen rastin te thumboje zoterinjte qe per cdo gje fajin ja hidhnin atij, pavaresisht se kush e bente.

Nje fshatar, ne kohen e kaluar, vete te dentisti te nxjerre nje dhemballe. E merr ndihmesi dhe i nxjerr dy pernjeheresh. Fshatari zu te qahet, se i nxorri dhe nje dhemballe te mire, po ndihmesi i thote:
    - Mos bej ze, se te del ustai e te kerkon te paguash per dy!

Nje matrapaz kishte varur prapa ne mur, karshi peshores, nje pasqyre te madhe. Nje shok i tij e pyeti:
    - Habitem me ty; pse e ke varur ate pasqyre te madhe prapa?
    - Nuk e kupton? Qe kur te vijne njerezit te blejne, te shifen ne pasqyre, ndersa une peshoj.
    Njehere u kthye ne fshat nje kurbetli. Porsa e moren vesh, u ckulen te gjithe nga qene e nuk qene, e bot! e bot! kush ta pyeste me pare:
    - A s'na thua - i thoshin - me cfare pune merreshe atje?
    - Me shushaine (1) - pergjigjej kurbetliu.
    - Shushaine? Galiba, ndonje pune e madhe, apo jo?
    - C'pyet!
    Ne darke e pyeti edhe e shoqja, po ay ja preu shkurt:
    - Eh, moj budallaqe! A thua se ne kurbet te bejne minister? Llustraxhi ishja.
    1) Nga anglishtja shuuz (kepuce) + shajn (llustroj)
    Nje fshatar i varfer shkoi per nje pune te agai i fshatit; mirepo, kur hyri, vajti u ul dhe e harroi deren e dhomes hapur.
    - Ngrehu mbyll deren - e urdheroi agai - apo s'ke dere ne shtepi!
    Fshatari i varfer, qe e dinte sa cingun ishte agai, ju pergjegj:
    - Jo, kam dere aga; po dera ime rri hapur gjithmone (1) prandaj edhe nuk u kujtova te bej zakonin tend.
    1) Kuptimi eshte metaforik, behet aluzion per mikpritjen.
    Nji pasanik i madh asht kah mbytet ne det, por, per baft, e pshton nji trim.
    Pasaniku, per shperblim, nxjerr e i nep nji gjyse leku. Te gjithe cuditen e zemerohen, por trimi qi e kishte pshtue nuk nxehet aspak e... thote:
    - Paj, zotnia e din se nuk vlen ma teper.
    Qerositakoi njehere ne rruge me nje aga. Ky agai donte ta tallte Qerosin dhe i tha:
    - Mu krimb kripa o Qeros, si t'ja bej?
    - Hidhi pak qumesht mushke - i tha Qerosi.
    - Po a ka qumesht mushka, ore?
    - Po kripa, o aga, a ze krimba?
    I kishte dhane zotnija Nastradinit nji skyfer (skifter) me dale per gjoje (gjah) me njimi porosi me e ruejte fort. Porsa pau nje shpend te madh [Nastradini] t'ja lshon skyferin shpines, por shpendi e coptoi dhe e lau ne gjak.
    "Si me ja ba tesh?"
    Kthei te zotnija dhe skyferin e mbajti mbshehe nen xhybe.
    - He Nastro, si u dave?
    - Ca me kene, bre zotni! Erdhi nji alamet shpendit e ndenja e mendova: "A ta lshoj, a mos ta lshoj, a ta lshoj, a mos ta lshoj?..."
    Dhe kete e perseriti nja disa here. Zotnija, i merzitun, ja bani:
    - Po ta kishe lshue, bre!
    Nastradini, tuj nxjerre skyferin ba cope e grime, ja pret:
    - Qe, mor zotni! E lshova dreqin, por kqyr si ma bani!
    Nje here Nastradin efendiu kish mbetur fyshek pa leke dhe shkoi nen penxhere te nje cifuti te pasur dhe atje unjet ne gjunje e i lutet zotit:
    - Me jep njeqind leke se, sikur te me japesh, nentedhjete e nente nuk i marr, ngaqe nuk mbaroj dot pune me aq!
    Cifuti qe mbante vesh permbrenda penxheres, e degjoi dhe tha me vete: "Do ta provoj njehere cdo te beje, do ti hedh vetem nentedhjete e nente leke; valle a do ti pranoje?"
    Dhe i mbeshtolli vertet aq leke ne nji shami dhe i hodhi perpjete mesa fuqi pati, pa i rene ne sy te Nastradinit. Dhe shamia me leke ra pastaj poshte, perpara Nastradinit, tamam sikur zbriti nga qielli. Ahere Nastradini zgjati doren e i mori dhe zgjidhi shamine e i numeroi:
    - Nje, dy, tri, ... nentedhjete e nente dhe shamia njeqint! Tamam aq sa me duheshin!
    Dhe i futi ne xhep e shkoi.

- Pjeter - i bertet zotnija me furi sherbetorit - ketu njani asht i marre; o ti o une!
    - Zotni - pergjigjet Pjetri - po t'ishem une i marre, zotnija jote nuk kishte me me mbajte ne sherbim.

Nji mbret kishte dale nji here tebdil, me rrobe te panjohuna, per te pa punet e mbretnise se tij. Rruges takon nje nepunes te vogel edhe hyni ne kuvendim me te:
    - Si shkoni me qeverri, si i ke hallet?
    Nepunsi ju pergjegj shkurt:
    - Une per veten teme jam keq! Kam nji tufe fmije e s'po mundem me i mbajte me rrogen e vogel qi marr. Bile jam nise me shkue ke mbreti me i qa hallin.
    - Po nuk t'dha gja? - e pyeti mbreti.
    Nepunsi i vogel fshatar, qi nuk e njofti, ju pergjegj si pa te keq:
    - Po s'me dha gja, ne djall vafte! - Dhe i futi nji te shame te madhe mbretit.
    Mbas ktyne fjalve mbreti i muer ne shenim emnin dhe u largue.
    Kur shkoi fshatari ne nesret te mreti, e njofti me njihere qi paska qene mbreti vete aj qi paska takue dje me te dhe e paska sha keq fort, prandaj po mendohesh se si t'i pergjigjesh sot e te lante te shamen e djeshme.
    - Ckemi - i tha mbreti - pse qenke mundue deri ktu?
    - Jam shume ngushte, kam nji tufe fmije, rroga e vogel...
    - Mirepo, n'qofte se nuk t'jap gja? - e pyeti mbreti me dinakeri.
    Fshatari ju pergjegj:
    - Per ate u muerem vesht dje, madhni.

Mbreti hapi fjale se kush do ta zinte me genjeshtra, dmth t'i thoshte nje genjeshter qe ai te mos mund ta kundershtonte, do te fitonte 100 napolona flori.
    Vajten tre veta:
    - Une, madheri - tha njeri - mbreme arnova qiellin.
    - S'eshte gje kjo genjeshter - i tha mbreti ) se mbreme ra shi; pra, qielli ishte i shpuar.
    - Une - tha tjetri - mbreme u lodha shume, se u mat te binte hena dhe vajta i vura nje furke ta mbaje.
    - Edhe kjo s'eshte gje - tha mbreti - se hena sot ne mengjes dolli. - Po ti - i tha te tretit, nje fshatar - pse ke ardhur?
    - Une - i tha ky - dua ate qypin me flori qe te la im at para se te vdiste per ta ruajtur.
    - S'eshte e vertete! - u hodh mbreti. - Yt at s'me la ndonje qyp.
    - Atehere me jep 100 napolonat, se te munda - i tha fshatari(1)
    1) Po te pranonte mbreti se kerkesa e fshatarit eshte e drejte, duhet ti jipte qypin me florinj; po te mos e pranonte, dmth ta quante genjeshter, do te humbiste bastin dhe do paguante 100 napolonat. Ne te dyja rastet fshatari del fitues.

Nje patriot ishte burgosur ne Tirane per "faje politike". Aso kohe ishte minister i puneve te brendeshme Mehdi Frasheri.
    Nje dite ky shkon te vizitoje burgun. Patrioti as qe tundet nga vendi. Atehere Mehdiu i drejtohet dhe i thote:
    - Mos u merzit se do te zgjidhet dhe puna jote.
    - Jo zoti minister - i thote ky - vetem me vjen keq qe u kam zene vendin.

Nje ushtar i dehur, ne kohen e Zogut, takoi nje oficer.

- Me leje zotni oficera, te kaloj?
    - Kaloni, po nje nga nje - u pergjegj oficeri. (1)
    1) Duket se dhe oficeri kishte te njejtin hall me ushtarin, gjersa dhe ai shikonte jo nje, por disa ushtare.
    Ne nje rruge te Uashingtonit dy police arrestuan nje qytetar dhe e shpune perpara gjyqit.
    - Kush te futi ne burg? - e pyet gjykatesi.
    - Policet qe kini ketu - u pergjegj i pandehuri.
    - E di, po perse? Mos valle per shkak dehjeje?
    - Tamam, zoti gjykates; qe te dy ishin bere thumb!
    Nje i varfer ngjitet maje nje mali dhe i lutet perendise:
    - O perendi, me thuaj, c'eshte per ty nje minute?
    - Nje perjetesi! Ü„e #Ą €§ ÷ d¤ ,ö l ,ö l ö ö

ö
    Ŗ r (ö ģö ˜ö T īö T q
    ujtua kjo pjetje dhe zuri te cqetesohej, se kur e fuste nen jorgan sikur s'bente rehat, e nxirrte mbi jorgan, s'i dukej mire. Vazhdoi keshtu tere naten. Ne mengjes i foli gruas i nevrikosur:
    - Gersheren, se vdiqa pa gjume tere naten!

Burre e grua rrinin n'oborr. Kendezi kendoi me ze te forte. Gruaja uli perēen shpejt e shpejt.
    - C'pate? - i tha burri. - Ketu s'ka burra te huaj?
    - Po pse, kendezi nuk eshte mashkull?

- A ndjeve, mori? - i bertet burri grues.
    Por ajo nuk lot vendit.
    Burri, i zemruem, shkon e kape per krahit e i thote:
    - Andjeve se po te thrras?!
    - Une kujtova, besa, se po thrret Morine, se mue me thone Dile.

Nji burre poterrexhi i bertet grues:
    - Si ma plase shpirtin, moj grue! Ti po me shtjen ne dhe per se gjallit!
    - Deksh e mos u njallsh!
    - Ti njate don, se merr burrin tjeter.
    - S'di kur po vjen ajo dite! Do ta ve mire gishtin ne temth se ke me marre.
    - Merr edhe dreqin, ne dac!
    - Jo, s'ban, se kam pase te birin.

- Nastradin! - e shkundi nje nate gruaja Nastradinin.
    - S'te vjen keq qe kam tere naten pa gjume duke tundur djalin qe qan? Tunde dhe ti njecike, se fundja, djali s'eshte vetem i imi, eshte dhe i yti.
    - Ti tund gjysmen tende - i tha Nastradini - gjysmen time lere te qaje.

- Dje mbrema - i thoshte njeri shokut - hyri nje kusar ne shtepine tone, por gruaja rrembeu fshesen dhe e shqepi ne dru...
    - Keshtu, he?
    - Po! Pandehu se mos isha une, qe kthehesha naten vone nga kafeneja.

Shkoi burri ne pazar dhe bleu dy kile mish qengji dhe ja shpuri se shoqes per ta gatuar. Burri u kthye ne punen e vet. E shoqja, qe paskish ndodhur llupese, e poqi mire e mire mishin dhe e hengri. Kur erdhi ne darke i shoqi i tha:
    - Pa na e shtro ate mishin ta hame.
    - U, mor burre, ate e hengri macja!
    - Mire, ma sill macen ketu ta peshoj.
    Gruaja e zuri macen dhe ja shpuri te shoqit. Ky e peshoi macen dhe doli plot dy kile. Atehere i thote te shoqes:
    - Mire qe mishi na qenka ketu, po macja ku eshte?
    Nje femije, tue shikue me vemendje floket e babes, pa disa qime te bardha dhe e pyet:
    - Babe, pse disa qime nga floket e tu jane te bardha?
    - Se babes i del nje qime e bardhe, sahereqe djali i tij ben nje te keqe - i pergjigjet i ati.
    Femija mejtohet pak e pastaj pergjigjet:
    - Atehere gjyshi duhet t'i kete pase shume te keqinj femijte.
    Nje grua vajti per vizite tek shoqja e saj. Gruaja pyeti femijen qe doli dhe i hapi porten:
    - Ne c'ore hahet dreka te ju, vogelushi im?
    - Mamaja tha se ne do te hame dreke kur te ikni ju.
    Mbasi i kishte shpenzue te hollat nder qefe, pa ja vue mendjen mesimit, i biri i con telegram babes, tuj i kerkue pare:
    "Babe, gjindem ne rruge te madhe".
    I ati i pergjigjet po me telegram: "Rueju mos te xane automobilat!"

Nje here nje plak kthenej nga pylli ngarkuar me dru edhe ecente me gjithe ato, po, nga te lodhurit e teper, i shkarkoi me nje vent dhe i thrite vdekjes. Vdekja me te ardhur, e pyet perse e thriti, po ky, nga frika, i thote qe:
    - Te thrrita per te ngritur njecike barren.

E thirren Nastradinin, qe dinte te shkruante e te kendonte, te bente listen e te ftuarve ne nje shtepi qe kishte dasme.
    Dhe ai zuri te shkruaj:
    - Nastradin ....
    - Jo, zotrote je qe je - i tha i zoti i shtepise - shkruaj keta qe te them une, me rradhe.
    - Une e di qe jam qe jam, po le te jem dhe ketu ne liste... se mendje eshte e me harrojne.

Pasi u vizitua njeri, i tha mjekut:
    - Zoti doktor, cfare semundje kam?
    - Ti pi shume dhe punon pak.
    - Atehere te lutem thuajma latinisht emrin e semundjes, se dua t'ja them gruas.

Nje here nje djale kishte humbur rrugen ne nje pyll te madh ne Kine dhe kishte tre jave qe kerkonte te dilte por pa shprese. I lodhur, i uritur dhe pa gjume po kerkonte pa shprese nje rrugedalje, kur para tij ju shfaq nje shtepi e vogel. Nxitoi hapat dhe trokiti ne dere, kur pas pak para tij u shfaq nje plak kinez me nje mjeker te bardhe dhe shume i dobet.
    Djaloshi filloi ti shpjegonte plakut se ai kishte tre jave qe kishte humbur rrugen dhe po te kishte mundesi te rrinte per nje nate tek shtepia e plakut.
    Mire i thote plaku do te te jap dhe per te ngrene por vetem me nje kushte qe mos te hedhesh as syte nga mbesa ime. Neqoftese ti e shkel premtimin uen do te ndeshkoje me tre torturat kineze.
    Te lutem i thote djali se jam shume i uritur dhe pa gjume, mua nuk me vete mendja per femra ne kete gjendje qe jam.
    Hyn brenda lahet dhe pastrohet dhe ulet per te ngrene buke. Gjate ngrenies shikon qe mbesa e plakut eshte nje yll i vertete dhe i mbeten syte aty. Pas bukes bien te flene por djalit tani te ngopur i mbeti mendja tek mbesa e plakut dhe ngrihet naten dhe shkon tek dhoma e saj. Vajza e futi ne shtrat dhe pas dy oresh djali shkon ne shtratine e tij dhe bie ne nje gjume te thelle.
    Kur ngrihet ne mengjes ndjen nje peshe te madhe mbi gjoks. Hap syte dhe shikon nje gur te madh qe i rendonte. E kap me te dyja duart dhe e flak nga dritarja. Ne momentin qe e flaku lexoi tek guri qe: Koqja jote e majte eshte lidhur pas gurit. I tmeruar u hodh dhe vet nga dritarja per te rene poshte bashke me gurin, por kur doli jashte dritares lexoi ne mur te ishte shkruajtur: Koqja jote e djathte eshte lidhur pas kembes se krevatit.

MOS I KOPJONI!!! OK copyright of fredi

i/e regjistruar Maska e Astriti
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Amoni mo po ia paski nda nenen Ujkut ia paski mare tere shkrimet . Kini kujdes ore se do ju kapi ligji per te drejtat e autorit.

sWeEt DevIL Maska e YllBote
    Anėtarėsuar
    26-01-2003
    Postime
    185
    fredi
    me pelqyen shume.. icik si " dirty " ishin.. por ajo i bente dhe me te bukura ... nice job!
    Dont Let The Fear
    Of `Striking` Out
    Keep You From
    -- Playing The Game

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Horoskopi per ket jave
    Dashi

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 21 mars deri 20 prill

Kete jave mos shko kurre ne tualet me gjera te shtrenjta me vete. I ke pare ato filmat ku nga vrima e nevojtores del ndonje monster (e paidentifikuar edhe nga biologet)?! E pra, ti je aq ters kete jave saqe sikur edhe 1 ne 100 miliard te jete mundesia qe ajo puna e filmave me monstra te jete e vertete, ajo rastesi do te ndodhi ty.

Mos mbaj argjendari e gjera me vlere ne tualet, sic te thame. Te pakten ato t’i ngelen familjes.

Dashnia Dashnia kete jave do te jete nje kopesht i vertete zoologjik. Do te kete edhe ujk, edhe xhirafe, edhe urith, edhe majmun, edhe mi, edhe lepur (nje here po njehere jo).
    Paret Qarkullim i madh monedhash. Transaksione te medha nga xhepi i babit tek xhepi i Dashit, kryesisht pa dijenine e te parit.
    Shneti Kujdes ne aplikimet stilistike. Aplikimi i stilit te miut pas atij te xhirafes, me se paku mund te rezultoje me ndonje qafe te thyer. Aplikimi shume shpesh i stilit rinoceront mund ta lere sakat perjete ate tjetrin. Aplikimi i urithit te behet me shume stil - tjetrin mund ta zere llaftaria e te vdese nga ndonje infarkt para-koital.

Aplikacionet e kategorise majmun/gorille/shimpanze/polic ne ambiente te mbyllura mund te cojne ne deformime te personalitetit. Per me shume detaje kontakto mjekun e ujku.com.

Demi

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 21 prill deri 21 maj

Jave me 4 ngjyra per Demin, kryesisht ngjyra te dala boje, po Demi nuk do me ja dite: ai shef vetem jeshil, sidomos ne semafor.

Dashnia Ti si Dem nuk e ke pase kurre problem. E gjitha se ke nevoje eshte nje vend per te bere seks. Por se a ka njeri tjeter me ty, kurre nuk ka qene preokupimi jot.

Paret Duhet te mesohesh me idene se edhe pse kartmonedhat shkruajne poshte “i paguhen pruresit me te pare” kjo nuk do te thote qe ti duhet te zesh rradhen tek Banka e Shqiperise qe ne 3 te mengjesit.
    Shneti Nuk ta ka fajin shkuma e rrojes. Ka brisqe qe jane fabrikuar vetem per nje perdorim.

Binjaket Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 22 maj deri 21 qershor

Jete e zgjedhur kete jave per binjaket. Rroba te shtrenjta, birre e zeze, gjinekolog privat, restorant meksikan, balet me meshkuj shalejashte e bilemedhenj, prezervativ me arome, dhe nje tip qe paguan per te gjitha keto.

Dashnia Me siguri e keni degjuar shprehjen “trimi i mire me kurva shume”. Jeni ne pritje te nje trimi te kalter.

Paret Do fshish ****** me pare kete jave.
    Shneti Parashikohen komplikacione te renda shendetesore per ata qe shprehjen “Do fshish ****** me pare” e aplikojne me monedha 20, dhe 50 lekeshe. Doktori vecanerisht do vuaje per te nxjerre ne drite me pincete monedhat 5 lekeshe te ngulura ne thellesi.

Po i ke borxh kujt, paguaje me ato para.

Gaforrja Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 22 qershor deri 23 korrik

Jave e ngjeshur me veprimtari humanitare e bamirese. Do angazhohesh ne veprimtari lagjeje per te vendosur drejtesine, kryesisht duke gjemuar bashke me gjithe lagjen: kapeni hajdutin!

Po sa here ta kemi thene qe nuk jane pune per ty keto? Si Gaforre e ngathet qe je, do ngelesh ne fund te turmes.

Dhe turma kete jave vrapon verdalle lagjes vetem ne vije rrethore.

Kur t’i shohesh qe kane bere nje rreth e po te arrijne nga mbrapa duke bertitur “kapeni hajdutin”: futja vrapit plako! Ti, edhe mua qe nuk jam aty ne vendngjarje ma mbushe mendjen qe je hajduti...

Dashnia Dikush ne ate turme te do fort. Por... nuk eshte gje me mend te rrish ta presesh.
    Paret Te pakten te kishe qene vertet hajduti...
    Shneti Do e marresh veten shpejt. E ca jane ca fraktura, nje krah jashte perdorimit, 3 sy te nxire, 2 brima me shume ne *****? Me rini kalohen te gjitha.

Luani Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 korrik deri 23 gusht

Java kur te gjithe do ta kapin me ty. Mos hyr ne shtepine e komshiut kur nuk eshte aty, mos fol per shefin ne grupe mbi dy vete, mos u fut ne hale tek per tek me nje te panjohur, mos lexo ke gazeta e atij ngjitur, mos pyet per oren tek femra qe pret dike vetem ne bar, ruaju nga pozicionet sanduic ne autobuz, mos fol per te varurin aty ku tundet litari. Dac dhe mos ua ver veshin keshillave qe te japim, sepse prape brenda e ke, me ty do ta kapin.

Dashnia 80% e luaneve do te mbarojne pune, paguajne dhe ikin. 19% kalojne ke Gaforrja. 1 perqind rri e lexo si palle keto qe shkruhen ketu. (Hahaha, bast qe po meno tashti qe ti nuk je ke ky 1 perqindshi i pallave!)
    Paret Jave e zeze per 19%-shin e Gaforres. Tek Gaforrja vertet nuk paguan, por te gjitha shkojne per vizita tek psikologu me mbrapa. Po do te besh vertet prokopi, paguaj direkt sic ben 80%-shi tjeter i shokeve dhe fleje mendjen.
    Shneti Ik o Luan rruaj kembet.

Virgjeresha Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 gusht deri 23 shtator

Ke te jave do te te preokupojne ceshtje te rendesishme ligjore qe te prekin direkt ose indirekt, nga para ose nga mbrapa, misionar ose bishtkali, duo ose trio, me dashje ose padashje, me prezervativ ose pa prezervativ. Ruaj qetesine. Ata qe jane siper mendojne per ty, edhe kur i ze gjumi siper teje...
    Dashnia Dashnia kete jave do te jete brenda kritereve te bashkimit europian: futja kujt te mundesh, por paguaj taksat.
    Paret Ruaju nga parja e piset me prejardhje nga Binjaket.
    Shneti Sheshoje thepin.

Peshorja Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 shtator deri 23 tetor

Ruaju se mos te kapin me me shume se 1 doze per perdorim vetjak farash luledielli... Ku i dihet se c’koncept mund te kete polici per drogen? Ai vetem ne TV e ka pare, dhe ai TV-ne e ka bardh e zi.

Dashnia Si perhere: 2 minuta e 30 sekonda pum-pum (se bum-bum nuk e meriton te quhet), kthe shpinen, e futja gjumit.
    Paret Pare e zeze per dite te zeze kete jave.
    Shneti Ajo mendon – a te hongert mortja mu ne gjume!

Ai mendon – jam dobesu duke e bo 1 here ne jave.. duhet me e rrallu ca ket *** seksi.

Akrepi Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 tetor deri 23 nentor

Kete jave do te te ndodhin plot gjera te cuditeshme.

Do te te kerkoje para tipi qe rri ke ura, e qe here e ka kemben te prere mbi gju e here nen gju.

Nje tipe me syze te erreta do futet pas teje tek butiku, e njejta do mberrije po pas teje tek butiku tjeter. Vajza e dyqanit te akullores do te te shohi ngultas, dhe ka vene perparese, gje e pazakonte. Nje makine do te te hape rrugen kur te kapercesh matane, gje qe nuk i ben vaki kujt ne Tirane.

E cuditshme, he?

Sa *** qe je!! Po ku ka burre nene te ta parashikoje fatin deri ne keto detaje kare mor Akrep miku? Car kujtove? Shif mre, se dikush te eshte qep nga mbrapa dhe di cdo gje qe ben e kudo qe shkon ti.

Dashnia Mos ju ndaj 69-shit lum miku, eshte e vetmja menyre per te mos e pare te verteten ne sy.

Paret Kujdes se mos Virgjeresha te kalon ndonje borxh nga parate qe ka marre nga Binjaket; ajo lloj pareje, e piste se e piste ngelet.
    Shneti Mos ju ndaj 69-shit lum miku, eshte e vetmja menyre per te praktikuar planifikim familjar.

Shigjetari Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 23 nentor deri 21 dhjetor

Hem... nje shigjetar durimmadh qe kerkon te drejta te barabarta, dmth qe kerkon horoskopin e vet... Dil nga java tjeter i her. Rruge te gjate kemi para.
    Dashnia Pika pika
    Paret Pika pika
    Shneti Pika qe s’te bi mu’n kok.

Bricjapi Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 22 dhjetor deri 20 janar

Kete jave do vesh si cjapi te kasapi. Nuk po te themi me shume, se kusuri jane thjesht detaje pa vlere, prape te kasapi do perfundosh.
    Dashnia “Q” si te “qeni”.
    Paret “P” si tek “pordha”.

Shneti “Lesh” po si tek “qeni”.

Ujori dhe Peshqit Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 21 janar deri 19 shkurt dhe 20 shkurt deri 20 mars

Ja dhe shenja e Lengut, dmth Ujor plus Peshq. S’kam ca ju rrej me kete jave, po shif se mos e gjeni veten ke shenjat e tjera.
    Dashnia Ju te shenjes se lengut do ngeleni ca thate kete jave. Po ta ushtroni ca me shume gojen, nje *** eshte, po te pakten nuk do mendoni se e keni fajin ju.
    Paret Lume paresh e det shpenzimesh.
    Shneti Shneti mendor stabel gjate nates, me ulje-ngritje gjate dites; zemra rreh vetem kur sheh akullore e cokollata; stresi ka thyer cdo termometer keshtu qe tani qe nuk e mat dot je rehat; ntrashje te perkoheshme andej nga mesi i javes, por pa deme periferike.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Fjale te mencura

"Njeriu pa dashuri, ėshtė si kufomė qė shkon me leje..."
    "Jeta ėshtė si leshi i ****ės, e shkurtėr dhe plot ***..."
    "Burri qė ėshtė burrė e bėn gjithė jetėn e s'lodhet kurrė..."
    "Seksi ėshtė i ėmbėl kur e provon, por ėshtė i thartė kur sdi gjo..."

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Grua po prishet kandari
    s'eshte me ai i pari
    qe qendronte dite e nate
    Gati si Barut i thate
    Qe punonte dimer vere
    Pa u lodhur asnjehere
    Dhe turrej si trim ne Balle
    per te kapur zocken gjalle
    Kur robtohej neper shpella
    ku te ishin me te thella
    tani sdi se cka pesuar
    Here her rri i menduar
    Kur ben ftohte dhe acar shume
    Struket dhe bije ne gjume
    Duket si i permalluar
    Gjuetine duke kujtuar
    Kur kerkonte belushkat e ngrohta
    shijonte shalushkat e plota
    dhe me to sa gudulisej
    Zihej velej dhe kapardisej
    buciste e i qeshte nuri
    merrte tamam pamje prej burri
    pastaj niste nga zanati
    sic ka bere dhe i jati
    dhe rreshket me vrull si ngjale
    drejt vendlindjes nga kish dale.

Faqja 3 prej 36 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •