Close
Faqja 33 prej 36 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 352

Tema: Fiks Fare I

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Ne kohen kur po hapej kombinati i tekstileve ne Berat nje sekretar partie, shkon ne nje fshat per te propaganduar kete veper te madhe. Nder te tjera ai filloi te fliste per te mirat e pambukut dhe te veshjeve te pambukta. Kur shikon nje plak me fanelle leshi i thote:
    - Po cben keshtu mor xhaxha, tani nuk mbahet me leshi, eshte me mire nje bluze pambuku, - dhe vazhdoi jo pambuku keshtu jo pambuku ashtu.
    - Degjo ketu mor bir, - i thote xhaja, - po te ishte pambuku me i mire se leshi, sat eme i kishte mbire pambuk tek vendi dhe jo lesh.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje njeriu i ishte mbushur mendja se ishte kokerr gruri dhe kishte frike se do ta hante ndonje pule. Familja e dergonte me vite ne seanca te psikologu. Pas shume vitesh dhe pune te mundimshme, pacienti u bind se se nuk ishte me kokerr gruri. Mjeku i tij u gezua dhe me urimet me te perzemerta e dergoj ne shtepi. Mirepo te nesermen ish pacienti erdhi i frikesuar me sy te zgurdulluar te mjeku i tij.
    - Cka ka ndodhur? - e pyeti mjeku i frikesuar se i kishte shkuar mundi huq.
    - Ama, mjek une jam plotesisht i bindur se nuk jam kokerr gruri...
    - Ashtu eshte - klithi mjeku i lehtesuar.
    - ... por problemi eshte se a e dine kete edhe pulat!!!!!

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje burre i kishte fiksim nje pale breke me atllas, nga ai qe beheshin jorganet. Shkon ne dyqan dhe blen 3 metra atllas dhe ja con rrobaqepesit.
    - Po pse ke blere 3 metra? ,- i thote ky, - 1 meter mjafton, coje ne shtepi pjesen tjeter.
    Pas ca ditesh ky robi shkon te marre breket, dhe nga qejfi harron ti veshi. Ate dite kishte lene takim me te fejuaren dhe nga qejfi per ti treguar breket zberthen pak pantallonat.
    E fejuara u habit " cpati ky ".
    - E mos u habit, se kjo s-eshte gje hic, kam edhe 2 metra te tjere ne shtepi.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Shkon Anglezi te nje mik i tij ne Paris. Gjate darkes, anglezit i derdhet pak vere ne pantallona.
    - A eshte zakon ne Angli qe te derdhet vera ne pantallona? - e pyeti miku i tij francez me ironi.
    - Jo. Te ne ne Angli eshte zakon qe keto gjera mos te verehen.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje djale dhe nje vajze kalojne naten bashke. Ne mengjes vajza shikon kembet e djalit dhe habitet.
    - Po pse i ke kembet kaq te medhaja? - e pyet.
    - Babai me linte pa kepuce dhe gjithmon kam ecur zbathur ne femijeri prandaj i kam kembet e medha, - arsyetohet djali.
    - Do te ishe me mire sikur babai te kishte lene pa breke, - i thot vajza.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje dite dy police ishin bere tape dhe hyne ne nje farmaci.
    Ju lutem dy byrek me mish dhe dy jogurta, i thote polici farmacistit. Kjo nuk eshte byrektore, kjo eshte farmaci , ia kthen farmacisti. E atehere ne ofte e nuk keni me mish ateher bn edhe me djathe kembgulen policet. Farmacisti u hidherua dhe mori stacionin policor ne telefon. Zotri dy policet e tu te deur tape kane ardhur ne farmacin time dhe kerkoj byrek dhe iu kam teguar qe kjo eshte barnatore. Mire zotri futja tepsi kokes atyre b***q***dhe thuaju le te vijne te une se turperuan, po e keshillon komisari.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Bisedojne njeher nje cift: I dashur doktori me ka rekomanduar nje muaj ne plazh de nje muaj ne pyll. Ku do me dergosh me pare? Te nje doktor tjeter e dashur.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Takohen dy shoke, njeri sapo qe fejuar, tjetri e pyet:
    - Si te duket nusja?
    - Te kem ta ha dhe sngopem, - pergjiet tjetri.
    Pas 10 vjetesh takohen perseri.
    - Si shkon me gruan? - e pyeti perseri shoku.
    - Ah! ta kisha ngreen atehere do te kisha shpetuar tani.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Ishte nje here nje xhaje qe sa here qe vinte ne shtepi e kishte kemben e lagur. Diten e pare e dyte e njejta gje. Vjen nje dite dhe i thote gruaja:
    - Po pse vjen gjithmone me kemben e lagur?
    - Po ja, - ja kthen xhaja - kur mbaroj cigaren e hedh ne shatrivan dhe e shkel me kembe qe te fiket.

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Nje dite, Jezusi vendosi te vinte perseri ne toke dhe te gjente nje njeri te mire per ta cuar ne parajse. Keshtu pasi u be gati erdhi ne Shqiperi dhe doli nje here andej nga Universiteti Politeknik, ne qender. Aty i pikasen syte nje djale te ri qe po pinte cigare (hashash) dhe u afrua.
    - A me jep dhe mua nje cigare? - i tha Jezusi tek afrohej.
    Djali e pa nga koka tek kembet dhe i tha:
    - Ok plako.
    Dhe ia dha hashashin. Por kur e pa qe Jezusi filloi ta thithe fort i tha pak i shqetesuar:
    - Mos ashtu vella se do te te bjere ne koke.
    Por Jezusi nuk e degjoi dhe e thithi deri ne fund.
    Pas pak kohe Jezusi vendosi t'i thote qellimin e ardhjes se tij ne toke dhe meqe iu duk djale i mire ta merrte me vete.
    - Shiko djale, - i tha - une jam Jezusi dhe do te te marr me vete ne qiell.
    Djali i tha pa e prishur terezine fare:
    - Te thashe or rrote trapi qe do te te binte ne koke.

Faqja 33 prej 36 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •