-
Mbas nje grindjeje te madhe ,cifti vendosi te shkoj per pushime,por me nje kusht ,qe secili te shkonte vetem dhe ku te donte ,por pa tradhtuar njeri-tjetrin,mbas pushimeve u kthyen ne shtepi dhe gruaja pyet burrin ,si ja kalove ,shume mire thote burri ,gjthe ato femra me vinin verdall,por sa here qe i hipja siper femrave ,me kujtoheshe ty dhe cohesha menjeher,po ti si ja kalove ,pyet burri gruan ,edhe une njesoj si ty, por une i kisha mbi vete dhe nuk mund te cohesha kur te kujtoja ty.
-
-
Nje nate lepuri kishte shkuar me ca shok ne kafe, dhe kishte pire ishte ber tap dhe aty nga mesi i nates niset per ne shtepi, ku gjat rruges i dalin dy ujqer dhe qka bejn ata te dy? duke u perlar ne mes veti se se cili nga te dy do ta hanin lepurin, lepurit nga friga i bijen te fiket dhe kur zgjohet ne mengjes i sheh te dy ujqerit e ngordhur dhe thot me vete! nuk do pi me se kur po dehem nuk po di qka po bej
-
-
Pyetje: Cfare eshte gjeja me e trishtueshme nese nje kamikaz palestinez shperthen nje autobuz plot me cifut?
Pergjigje: Te kete vende bosh!!
-
-
C'fare quhet nje cifut ne fund te detit? - Pollution
C'fare quhen te gjithe cifutet ne fund te detit? - Solution
-
-
kolonelit te skuadrave SS qe pasi e kapen agjentet e sigurimit izraelit ne Argjentine, para se ta ekzekutonin e pyeten a kishte ndonje deshire te fundit dhe ky i tha - Dua te behem cifut! Ata e pyten per cfare arsyeje e ky ju pergjigj - Se te pakten kur te vdes do kete bota edhe nje cifut me pak!!
-
-
BUSH DHE BLER PASI BENE PLANET PER FILLIMIN E LUFTES SE TRETE BOTERORE DOLEN PARA GAZETAREVE PER KONFERENCE SHTYPI
FJALEN E MERR BUSHI DHE THOTE SE DO FILLOJME LUFTEN DHE SE KEMI VENDOSUR TE VRASIM 15.000.000 MYSLIMANE DHE NJE DOCTOR.
NE KETE MOMENT NDERHYJNE TE GJITHE GAZETARET ME PYETJE :
PSE DO VRISNI NJE DOCTOR
KUSH ESHTE DOCTORI
CFARE KA BERE DOCTORI ETJ
NDERHYN BLER DHE I THOTE BUSHIT:
A TE THASHE QE PER MYSLIMANET NUK E RRUAN NJERI
-
-
Ne nje saloon ne teksas po rrinin 2 kaubojse dhe njeri i thote tjetrit:
-A e sheh ate burrin qe po rri tek banaku?
-Aty jan nja 20 burra mar. Ku ta di un se per cilin thua ti.
-Ate qe po pi uiski.
-Uiski po pijne nja 15 vete.
-ja ate qe po pi cigare-
-aty gjysa po pi cigare.
Me ne fund, kaobojsi i pare qet pistoleten dhe pasi i vret gati te gjithe ne banak i thote.
- A e shef ate qe lashe gjalle?
-po.
- Ai, nuk e di perse, por po me nervozon kaq shume sa po mendoj a ta vras apo jo.
-
-
U shkuar kauboj xhema ne texas. -E pyet njonin:A po don dicka me pi?Ky pergjigjet me jo,dhe ai e vret e i kthehet tjetrit.Po ti a po don dicka me pi?Ky thot po kurse xhema edhe kto e vret. Vjen sherifi dhe e vet Xhemen
ore,pse i vrave te dyt? Kurse ky pergjigjet
e une nuk ka dua sdua.
-
-
pyet xhema Sherifin
o ty kush je?Ky i thot jam Sherifi,kurse Xhema i thot se mos kish qen musliman ja kish treguar qejfin..
- Muuuuuuuuuuuuu.
Tjetra e shikon dhe thote:
- Ma more fjalen nga goja.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt