-
Nje dark familja e con gjyshen ne nje azile pleqsh , duke shpresuar qe do ta trajtonim mir .Mengjesin tjeter vjen sherbysja i ben banj plakes i sjell breakfast dhe pasandej e ul ne nje karrige pran dritares ku kishte kopshin me lule perpara .
Per momentin plaka ishte per bukuri por pa pritur plaka filloi te levizi ne per karrige , sherbyset te alarmuara shkuan dhe e mbajten me zor plaken ne pzicion te drejt .
E njejta gje mbas nje ore plaka u perkul nga krahu tjeter sherbyset prap e sollen ne vend, kjo gje vazhdoj gjith diten .
Aty nga mbasditja vjen familja te shikoj se si gjyshja po rehatohej tek banesa e re , i biri e pyet "ma si po te trajtojn ketu ?"
Eshte shume mir por vetem qe ste len te (pjerdhesh) ua kthen plaka e deshperuar
-
-
Nje sheik arab eshte ftuar ne Amerike nga administrata e Bushit per vizite. Sheiku eshte shume i ekzaltuar nga pritja e ngrohte dhe gjerat qe ka para ne Amerike. Gjate nje darke Sheiku i thote Bush-it:
"Sa ka ardh ketu ne Amerike kam pare shume gjera te mrekullueshme, vetem per nje gje me ka ngel peng nga ju amerikanet."
"Ceshte kjo?"-- e pyet Bush i habitur.
"Djali i im ashte shume i apasionuar pas "Star Trek", por ka nje problem. Ne filem ka cdo lloj njerezish, te bardhe, te verdhe, zezake, edhe ruse. vetem arabe nuk ka. Djali im eshte shume i inatosur nga nje gje e tille."
Duke buzeqesh, perkulet drejt Sheikut dhe peshperin: "Kjo ndodh, sepse "Star Trek" ndodh ne te ardhem!"
-------------------------------
-
-
Nje bjonde dhe nje avokat po udhetonin me aroplan nga LA per NY
avokati pyet bjonden neqoft se do te luajn ndo nje loje . bjondja qe ishte e lodhur as ja vari fare avokatit por i ktheu kurizin per tja futur gjumit .
Avokati vazhdonte te tijen qe loja ishte e leht dhe shume zbavitse .
Une te bej nje pyetje dhe ti po se dite me nxjer nje 5 dollarsh dhe ma jep , por neqofte se nuk e di une at her une te jap 500 dollar ja kthen avokati .
sa degjoj 500 bjondja me kok ne loje
avokati i ben pyetjen sa larg eshte toka nga hena , bjondja pa pertuar nxjer 5 dolar dhe ja jep
radha e bjondes ,Cfar esht ajo gje qe ne malore ngjitet me tre kembe dhe ne fushore zbret me kater kembe .
avokat i shkret u mendua filloj telefonatat gjithandej me koleget e vet .
ju fut internetit ne laptop u fut ne librarin qendrore te kongresit amerikan por asgje ,
Mbas nje ore nxjer pesqindeshen dhe ja jep bjondes .
bjondia i thot faleminderit dhe ja fut gjumit
para se te harijn ne NY avokati e zgjon bjonden dhe i thot te pakten na thua pergjigjen e pyetjes se me ngeli merak
(Bjondja pa pertes nxjer nje 5 dollarsh dhe ja ofron avokatit gjith perzemersi )
-
-
nje grua po mundohej te qetsonte femijen e saje por me kot .
aty prane shikon nje polic , aman zoti polic ma qetso djalin se me plasi
Polici........ "do rish urt ti apo ta ngop mamin!!!!!!!!!! ".
femila ndaloj se qari, polici pershendeti dhe iku .
pas disa sekondash ajo gruaja ja fut me shpull femijes , duke i thene
"tani e gjete te pushosh ti spurdhjak"
nje tip po rinte ke hyrja e nje pallati dhe po shikonte shiun e terbuar qe po binte jasht.
pas disa sekondash shikon nje polic dhe i thot "zoti polic eja brenda po bie shi"
Polici..........." e di e di se dhe ketu jasht shi po bie "
nje polic na ndalon nje tip me benz dhe i thot me jep cik dokumentat .
i shikon dokumentat dhe i thot tipit ca ke ne bagazh
Tipi..............." kam nje makin llogaritse" ja ta shof i thot polici
hap bagazhin cte shofi nje pyko kallash dhe nje ark me fishek .
Polici..........." ore ti mistrec ce ke kete"
aaaaaaa i thot tipi " me kete lajm hesapet prandaj i themi makin llogaritse".
-
-
Nje plak (burre i moshuar) hipen ne autobuz dhe ulet perballe nje cuni te veshur si pank me floket te bera maja maja (spiked hair) te njyrosur me ngjyra te ndryshme, me pende qe vareshin prej flokeve dhe prej vesheve te tij. plaku nuk mund ti resistonte habise por ja nguli syte djaloshit dhe po e shifte me habi.
djaloshi kur e vuri re shikimin e plakut, i thote: "Plako, skeni bere ndonje cmenduri si kjo ne jeten tuaj??? Pse me shifni ashtu si i habitur?" "Po dreqin, thote plaku, une e bera me nje papagall shume vjet me pare dhe po cuditem ne qofte se ti je djali im (me nene papagallen!)" (nenkuptohet per ca qendron "e bera" LOL
-
-
Dy lope po kullosin.Krejt papritur njera i thote tjetres:
- Muuuuuuuuuuuuu.
Tjetra e shikon dhe thote:
- Ma more fjalen nga goja
-
-
Njė nxėnės i sapoardhur ne klasėn e re pyet mėsuesen : Mesuese a dėnohet dikush pėr diēka qė nuk e ka bėrė? Jo asnjėherė pėrgjigjet mėsuesja. Atėherė se besoj se do tė mė dėnoni pėr detyrat qė nuk i kam bėrė
-
-
Dy lope duke kullotur.
Njera i thot te shoqes: Eja me andej se paska bare te mire.
Kjo tjetra e cuditur ja kthen: " Aha ! Ku ke pare moj to lope qe flasin
-
-
Merr nje Amerikan nje mi the e fut ne shishe me viski
Rusi merr nje mi e fut ne shishe me vodka
SHQIPTARI merr nji mi the e fut ne shishe me Raki
Amerikani perzie shishe dhe ngjerr miun jasht, del miu duke pertitur GIPITIEMVSY
Ngjerr Rusi miun nga shishja del miu duke kenduar ALIKAKALI KAKA LI KAKALI
TANI ngjerr SHQIPTARI miun dhe del miu duke thirrur me te madhe : KU ASHTE MACJA SE DU ME KAP ME ZOR !
-
-
Nje dite, Xhoni i vogel, shkon tek e ema dhe e pyet: O ma, a mund te ngelen shtatzane vajzat e vogla?
Jo more Xhoni, i thote mamaja, sigurisht qe jo.
Atehere Xhoni shkon me vrap tek shoqet e tija dhe berte: Jo jo, s'ka problem, mund te vazhdojme ate lojen qe nisem !!!!
Ooops, Artani dhe Drita nuk jane ketu. Ju lutemi te lini emrin dhe mesazhin pas tonit. Nese po na merrni ne lidhje me ndonje borxh qe ne ju kemi, ju lutemi te lini mesazhin perpara tonit. Faleminderit
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt