-
KETO JANE PA COPYRIGHT!!!
-
-
Hasa dhe Hysa :
Hasa e pyet Hysen ?
Hys sa bojn 1+1
Hasa : 2 bojn
Hysa : Pak bre nonen !!!!
-
-
nja 2 shqipe ne angli
akohen dy shoke ne angli dhe pyeten per halle e probleme dhe pas pak dalin tek problemi i anglishtes :
-he thote i pari a ke mesuar anglish
-po ,-thote ky
- po mire si i thuhet hajde ketu ??
- kom hier (come here)
- po shko atje si i thuhet ??
ky tipi mendohet pak pastaj thote
- del ne anen tjeter dhe i thote ,com hier prap !!!
-
-
Shoku i jetes"
"E doje shtatlarte dhe me dhjam te pakte
e doje te zgjuar e me sy te shkruar
e doje te pasur me flori mbuluar
e doje t'kish veture, te ish i duruar
Na le beqar moj femer e llastuar !!!!!"
-
-
Kamarieres
"Kamarieres"
"Ta dhashe ne dore
dhe prita me durim,
me the :"do kthehem si ere"
por shkove me vrap, ike pa adrese.
Nuk te pashe me o 10 000 lekshi im!
Kamarierja e poshter kusurin ma muar
3 minuta me pare pronari e kish pushuar !!!"
-
-
Cdo njeri qe une njof e quan qenin e vet rover ,bond, ziko, killer ose balo
une ja vura sex i cili me ka len shum mbresa
kur shkova ne komun te merja lishencen e qenit i thash punonjesit qe dua nje lishenc per sex .Ai tha , " dhe une kam qejf te kem nje lishenc te till ! " .
Zoteri i thash "ajo eshte qen !!! "
ai ma kthen as me intereson si ngjan . une i thash qe e kam sex qekur isha 9 vjec , ouuuuuuu ma ben ai te paske qen djal ernegjitik dhe i fort .
Kur une vendosa te martohem i them priftit qe dua te kem sex ne ceremoni , ai ma kthen prit sa te mbaroj dasma dhe pastaj bej cte duash .
une ja ktheva i deshperuar " ti sme kupton sex ka luajtur nje rol te madh ne jeten time " dhe gjith jeta ime esht perqendruar tek sex dhe sot eshte nje dit e shenuar si per mua dhe per te .
Kur une me gruan shkuam ne muajin e mjaltit , dhe ne kohen qe shkuan ne hotel i them sportelistit dua nje dhom per mua dhe gruan dhe nje dhom te vecant per sex , ai me thot qe cdo dhom ne hotel esht vend i pershtatshem per sex . Une i them " ti nuk kupton "sex me le pa gjum gjith naten , ehhhhhhhhh te dish mua ma kthen sportelisti
Kur une me gruan u ndam shkuam ne gjyq per te kerkuar te drejten kush do ta mbante qenin . une i them ,zoti gjyqtar une kam ptur sex para se te martohesha por sex me la pasi u martova
gjykatsi ma kthen "dhe mua e njejta me ka ndodh !!!!!!!"
mbrem naten sex u zhduk prap ,dhe me duhej ore te tera per te kerkuar per te , nje polic me thot ca do ne rruge ne oren 4 te mengjezit me bizhama, ehhhhhhhhh i them po kerkoj sex .
tani qe me kan futur ne burg i ndar nga gruaja dhe kaq probleme me ate qenin tim qe kur se pash me i cili sex me ber per psikollog
kur shkova ke psikollogu ai me thot si esht puna une i them i deshperuar qe sex ka qen shoku im i ngusht dhe pa te sbej dot gje
Doktori me thot shiko se sex nuk esht shoku i ngusht i nje njeriu " ti duhet te blesh nje qen!!!!!! " me thot ai qe ta kesh shok te ngusht
-
-
QENI
Nje grua i vete burrit nga mbrapa ne kohen qe ai po shijonte kafen e mengjezit , dhe ja fut me shpull mbas koke .
shife gjeta nje cop leter ne xhepin e pantallonave te tua me emrin Marylou , me shpjego kush eshte kjo .
Zemra i thot buri te kujtohet javen e kaluar kur shkova ke gara e qenve , ia ishte emri i qenit qe une hodha bast .
Mengjesin tjeter gruaja i vjen dhe i fut nje shpull tjeter .
Per cfar me qellove i thot kyje i pikelluar .
"ai qeni jot mori ne telefon mbrem" ja kthen gruja
-
-
LAJMET PER VETVRASJE
Nje bjonde dhe brunet po shikonin lajmet e ores 11 te darkes . ne ato momente drejt per drejt ishte njeri qe po behej gati te hidhej nga ura .
Brunia i thot bjondes une ve bast qe ai po su hodh dhe do pelllcasi ne vend , bjondja bie dakort me bastin dhe mbas disa sekondave ai tipi hidhet dhe pellcet ne vend .
brunia ja futi te qeshuri me te madhe "cfar esht kaq qesharake!!!!!! "
ja kthen bjondja brunia i thot qe smund ti mar parat se kete qe dhan lajmet e pash dhe ne oren gjasht , dhe une e pash i thot tjetra po ku ta dija une qe ai do hidhej perseri
-
-
ARKA E NOAH'S
Nje dit zoti i thot noah's se ne krye te gjasht muajve do permbyti boten qe ta pastroj nga njerzit e keqinj .
Ti duhet te ndertosh nje ark dhe do maresh dy gjallesa nga cdo krijes , ketu e ke dhe planin per te ndertuar arken i thot lartmadheria .
Kaluan 6 muaj u nxi qielli dhe filluan shtrengatat
"Pse se ke ndertuar arken?" i thot zoti i habitur .
me fal zot i thot noah une bera te pa munduren por me dolen shum probleme .
Ato planet qe me dhe ti nuk pershtateshin me kodet e qytetit dhe me duhej ti nderoja , dhe pasandej komuna me tha qe po shkelja regullat e urbanistikes duke e ndertuar arken para oborit te shtepis .
pyjorja me kapi dhe me denoj qe po prisja dru paleje , gjithashtu shoqata e pa varur e kafshve me hodhi ne gjyq qe grumbulloja kafsh pa djenine e saj .
korporata inxhinierike ushtarake deshnin plan te detajuar pasi dyshonin se po ndertoja nje anije luftarake .
gjithashtu zyra shteterore e taksave dyshonte nje aratisje te mundshme timen pa paguar taksat .
sindikata e pa varur e unionit me hodhi ne gjyq qe po merja refugjat pa letra ne pune .
Te me falesh lartmadheri por nuk mund ta mbaroj arken e pakta per 5 vjet .
papritur shiu pushoi dhe dielli filloj te vezullonte .
Noah i habitur shikon lart dhe i thot zotit "zot une thash se ti do ta shkateroje boten ??!!'
Cti shkateroj me une ja kthen zoti qeveria e ka shkateruar ate para se une te mar mundimin
-
-
Bushi, Shiraku dhe Koli ishin ulur ne kafe. Vjen kamarieri dhe i pyet: "Cfare deshironi, zoterinj?"
Bushi i thote (ne anglisht): "Coffee!"
Shiraku: "Me too!"
Koli: "Me three!"
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt