Close
Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 352

Tema: Fiks Fare I

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    KETO JANE PA COPYRIGHT!!!

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Hasa dhe Hysa :
    Hasa e pyet Hysen ?
    Hys sa bojn 1+1
    Hasa : 2 bojn
    Hysa : Pak bre nonen !!!!

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    nja 2 shqipe ne angli akohen dy shoke ne angli dhe pyeten per halle e probleme dhe pas pak dalin tek problemi i anglishtes :
    -he thote i pari a ke mesuar anglish
    -po ,-thote ky
    - po mire si i thuhet hajde ketu ??
    - kom hier (come here)
    - po shko atje si i thuhet ??
    ky tipi mendohet pak pastaj thote
    - del ne anen tjeter dhe i thote ,com hier prap !!!

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Shoku i jetes"

"E doje shtatlarte dhe me dhjam te pakte

e doje te zgjuar e me sy te shkruar

e doje te pasur me flori mbuluar

e doje t'kish veture, te ish i duruar

Na le beqar moj femer e llastuar !!!!!"

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Kamarieres

"Kamarieres"

"Ta dhashe ne dore

dhe prita me durim,

me the :"do kthehem si ere"

por shkove me vrap, ike pa adrese.

Nuk te pashe me o 10 000 lekshi im!

Kamarierja e poshter kusurin ma muar

3 minuta me pare pronari e kish pushuar !!!"

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Cdo njeri qe une njof e quan qenin e vet rover ,bond, ziko, killer ose balo
    une ja vura sex i cili me ka len shum mbresa

kur shkova ne komun te merja lishencen e qenit i thash punonjesit qe dua nje lishenc per sex .Ai tha , " dhe une kam qejf te kem nje lishenc te till ! " .
    Zoteri i thash "ajo eshte qen !!! "
    ai ma kthen as me intereson si ngjan . une i thash qe e kam sex qekur isha 9 vjec , ouuuuuuu ma ben ai te paske qen djal ernegjitik dhe i fort .

Kur une vendosa te martohem i them priftit qe dua te kem sex ne ceremoni , ai ma kthen prit sa te mbaroj dasma dhe pastaj bej cte duash .
    une ja ktheva i deshperuar " ti sme kupton sex ka luajtur nje rol te madh ne jeten time " dhe gjith jeta ime esht perqendruar tek sex dhe sot eshte nje dit e shenuar si per mua dhe per te .

Kur une me gruan shkuam ne muajin e mjaltit , dhe ne kohen qe shkuan ne hotel i them sportelistit dua nje dhom per mua dhe gruan dhe nje dhom te vecant per sex , ai me thot qe cdo dhom ne hotel esht vend i pershtatshem per sex . Une i them " ti nuk kupton "sex me le pa gjum gjith naten , ehhhhhhhhh te dish mua ma kthen sportelisti

Kur une me gruan u ndam shkuam ne gjyq per te kerkuar te drejten kush do ta mbante qenin . une i them ,zoti gjyqtar une kam ptur sex para se te martohesha por sex me la pasi u martova

gjykatsi ma kthen "dhe mua e njejta me ka ndodh !!!!!!!"

mbrem naten sex u zhduk prap ,dhe me duhej ore te tera per te kerkuar per te , nje polic me thot ca do ne rruge ne oren 4 te mengjezit me bizhama, ehhhhhhhhh i them po kerkoj sex .

tani qe me kan futur ne burg i ndar nga gruaja dhe kaq probleme me ate qenin tim qe kur se pash me i cili sex me ber per psikollog
    kur shkova ke psikollogu ai me thot si esht puna une i them i deshperuar qe sex ka qen shoku im i ngusht dhe pa te sbej dot gje
    Doktori me thot shiko se sex nuk esht shoku i ngusht i nje njeriu " ti duhet te blesh nje qen!!!!!! " me thot ai qe ta kesh shok te ngusht

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    QENI

Nje grua i vete burrit nga mbrapa ne kohen qe ai po shijonte kafen e mengjezit , dhe ja fut me shpull mbas koke .

shife gjeta nje cop leter ne xhepin e pantallonave te tua me emrin Marylou , me shpjego kush eshte kjo .
    Zemra i thot buri te kujtohet javen e kaluar kur shkova ke gara e qenve , ia ishte emri i qenit qe une hodha bast .

Mengjesin tjeter gruaja i vjen dhe i fut nje shpull tjeter .

Per cfar me qellove i thot kyje i pikelluar .

"ai qeni jot mori ne telefon mbrem" ja kthen gruja

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    LAJMET PER VETVRASJE

Nje bjonde dhe brunet po shikonin lajmet e ores 11 te darkes . ne ato momente drejt per drejt ishte njeri qe po behej gati te hidhej nga ura .
    Brunia i thot bjondes une ve bast qe ai po su hodh dhe do pelllcasi ne vend , bjondja bie dakort me bastin dhe mbas disa sekondave ai tipi hidhet dhe pellcet ne vend .
    brunia ja futi te qeshuri me te madhe "cfar esht kaq qesharake!!!!!! "
    ja kthen bjondja brunia i thot qe smund ti mar parat se kete qe dhan lajmet e pash dhe ne oren gjasht , dhe une e pash i thot tjetra po ku ta dija une qe ai do hidhej perseri

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    ARKA E NOAH'S

Nje dit zoti i thot noah's se ne krye te gjasht muajve do permbyti boten qe ta pastroj nga njerzit e keqinj .
    Ti duhet te ndertosh nje ark dhe do maresh dy gjallesa nga cdo krijes , ketu e ke dhe planin per te ndertuar arken i thot lartmadheria .

Kaluan 6 muaj u nxi qielli dhe filluan shtrengatat

"Pse se ke ndertuar arken?" i thot zoti i habitur .

me fal zot i thot noah une bera te pa munduren por me dolen shum probleme .

Ato planet qe me dhe ti nuk pershtateshin me kodet e qytetit dhe me duhej ti nderoja , dhe pasandej komuna me tha qe po shkelja regullat e urbanistikes duke e ndertuar arken para oborit te shtepis .

pyjorja me kapi dhe me denoj qe po prisja dru paleje , gjithashtu shoqata e pa varur e kafshve me hodhi ne gjyq qe grumbulloja kafsh pa djenine e saj .

korporata inxhinierike ushtarake deshnin plan te detajuar pasi dyshonin se po ndertoja nje anije luftarake .

gjithashtu zyra shteterore e taksave dyshonte nje aratisje te mundshme timen pa paguar taksat .

sindikata e pa varur e unionit me hodhi ne gjyq qe po merja refugjat pa letra ne pune .

Te me falesh lartmadheri por nuk mund ta mbaroj arken e pakta per 5 vjet .

papritur shiu pushoi dhe dielli filloj te vezullonte .

Noah i habitur shikon lart dhe i thot zotit "zot une thash se ti do ta shkateroje boten ??!!'

Cti shkateroj me une ja kthen zoti qeveria e ka shkateruar ate para se une te mar mundimin

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Bushi, Shiraku dhe Koli ishin ulur ne kafe. Vjen kamarieri dhe i pyet: "Cfare deshironi, zoterinj?"

Bushi i thote (ne anglisht): "Coffee!"

Shiraku: "Me too!"

Koli: "Me three!"

Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •